Nå er det nemlig ikke lenge igjen til Black Friday, og på årets mest spennende shoppingdag slår vi selvfølgelig til med et Black Friday salg du ikke vil gå glipp av. Vi kan allerede nå røpe at du får 25% rabatt på alle våre produkter noe som betyr at du kan spare opptil 7000 kr på utvalgte opplevelser! 💸

Vi deler ut en eksklusiv Black Friday rabattkode, så meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta koden!

Gjør et kupp på våre bestselgere på Black Friday 👇🏻

🖤 🖤 🖤  

Glamping🏕🌳

Glamping på Thorbjørnrud Hotell

 I dette koselige teltet, i ved strandlinjen mot Randsfjorden, venter ditt neste glampingeventyr! I Thorbjørnrud hotells idyllisk hage står romslige luksustelt klare for gjester, med oppredde senger og varmeovner holder teltene lune og behagelige uansett vær. Hotellet stiller også gjerne opp med frokost, og andre forfriskninger. Denne opplevelsen inkluderer 1 overnatting i luksustelt for 2-4 personer.

Glamping på Sandviken Camping

Ta med kjæresten eller vennegjengen på en overnatting i luksustelt ved Tinnsjøs strandlinje i Telemark! Dere får også adgang til fullt utstyrt felleskjøkken, utegriller og kjøleboks, slik at den lille reisen kan bli ekstra spesiell for deg og dine. Ved stranda er det også en tønnesauna, som definitivt er verdt en visitt. 

 ➡  Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Avslappende spa 🧖‍♂️🧖🏻‍♀️

Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF

Denne spaopplevelsen gir deg en full pakke til spadagen: 50 minutters klassisk massasje, full tilgang til THIEF SPA, lån av digg badekåpe, tøfler og håndkle, etterfult av en herlig lunsj i THIEF FOODBAR.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Spaopphold på Son Spa

Her kan du ta spadagen til et nytt nivå. Nyt overnatting i suite med balkong og sjøutsikt, en 50-minutters klassisk massasje, adgang til spa og treningssenter og en aldeles nydelig frokost dagen derpå.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Spaopphold på Farris Bad

Dette er ikke bare Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling; her kan du nyte et spahotell med ekte kildevann! Opplev deres utrolige 2500 kvm med spaområde, som inneholder en rekke badebasseng, dusjer, saunaer, mineralspa og jacuzzi.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Romantisk overnatting 🏩🥂

Romantisk opphold på Oscarsborg festning

Den idylliske øya er en fantastisk destinasjonen for de som både vil komme seg bort fra hverdagen og oppleve et unikt og historisk område. Ta med partneren din for å nyte en behagelig pause, med musserende vin, 3-retters middag og et vakkert dobbeltrom. Alt med fantastisk utsikt og den beroligende lyden av havet.  

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Romantisk weekend på Lysebu

Blomster på rommet, konfekt fra konditoriet og et vakkert sted med bærer preg av historie, kultur og kunst. Legg til måltidene som er basert på lokale råvarer og en vinkjeller som er kåret til en av de beste i verden, så har du en førsteklasses romantisk getaway! La romantikken blomstre med et romantisk opphold på Lysebu.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Romantisk opphold på Hotel Continental

Du trenger ikke reise langt for å finne et sted som frakter dere rett fra hverdagen i travle gater, og inn i et elegant og romantisk drømmeland. Det fantastiske 5-stjerners hotellet et steinkast fra slottet, gir deg og din kjære en uforglemmelig reise, med blomster, musserende vin og frokost servert på rommet.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen. 

Spennende eventyr 🐳⛷

Snøscootersafari for par på Geilo

Overrask partneren din med en litt annerledes naturopplevelse denne julen! På snøscootersafari for par på Geilo kan dere bli med på et 40 kilometer langt vintereventyr på toseter snøscootere. Denne reisen gir dere muligheten til å lære å kjøre snøscooter og nyte en magisk atmosfære, omringet av norsk natur og dyreliv.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Indoor Skydiving & Rafting på Voss

Voss Active og VossVind tilbyr en magisk opplevelse, og for å finne noe heftigere gave enn denne må du lete lenge. Møt naturen krefter gjennom rafting, etterfulgt av følelsen av et fallskjermhopp i vindtunnelen.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Opphold med Moskussafari på Rondane Høyfjellshotell

Denne safarien tar deg med på en eventyrlig reise som få har vært heldige nok til oppleve. Oppdag de sjeldne moskusene på en fantastisk safari, et lite stykke fra idylliske Rondane høyfjellshotell. På hotellet står et koselig dobbeltrom står klart, i tillegg til en 3-retters meny og frokost dagen derpå. 

➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Fantastisk mat🍲🍷

Mat & vin på Klosteret

Ikke nøy deg med et bord ved lekehjørnet på Egon når du skal ta med din kjære på en romantisk middag. På Klosteret står en erfaren sommelier klar til å guider deg gjennom en 5-retters meny, med 7 viner spesielt valgt ut til dagens retter. Bon Appétit!

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen.

Opphold med Mat- og vinkurs hos Bryhni Søndre

Bryhni Søndre tar deg med på en kulinarisk reise, der egenimportert vin og lokale råvarer står øverst på handlelisten. Her får du ikke bare servert fantastiske retter, du er med på å tilberede dem! Det lidenskapelige vertskapet gir deg både mat- og vinkurs med vinsmaking, etterfulgt av en avslappende overnatting i privat dobbeltrom.

 ➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen. 

Opphold med sjokoladesmaking på Kvarstad Gård

Har du enda ikke oppdaget den idylliske Kvarstad Gård, så bør du utnytte sjansen nå! Bli med på omvisningen på gårdens egne sjokolade- og iskremfabrikken, nyt smaksprøver, fingermat med Cava og 3 retters middag inkludert aperitif etterfulgt av en overnatting i dobbeltrom. Og utsikten? Aldeles utsøkt.

➡ Abonner på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for denne opplevelsen. 

 

🖤 🖤  🖤

Hva er Black Friday hos TrueStory?

Det kan minne om andre Black Friday tilbud der du får ville rabatter på ting. Men det er nettopp det: ting. Hos TrueStory er det nemlig noe helt annet. Vi har minner, tid, samhold og annet av immateriell verdi gjennom opplevelsesgaver.

Det beste er at du ikke trenger å haste ut døren på den store handledagen. Sett deg heller ned, åpne PC-en rolig og finn de beste opplevelsesgavene på TrueStory.no. Det er lov å smile for seg selv, mens man tenker på kaoset ute i butikkene.

 

Kjøp julegaver på Black Friday!

En nylig undersøkelse av Respons Analyse viser at hele 47% av nordmenn ønsker seg reiser og opplevelser til jul. Og de færreste trenger enda flere ting, så la oss vise deg at opplevelser er en fantastisk gave å gi til jul! Black Friday er faktisk den offisielle åpningen av julehandelen, men det kan være kaotisk å finne de beste Black Friday tilbudene i butikkene. Det som er gunstig med TrueStory, er at vi er en nettbutikk, slik at du allerede nå kan sjekke ut våre opplevelser, og forberede deg til årets Black Friday. 

BLACK FRIDAY TIPS: Bokmerk sidene du vil gå tilbake til på Black Friday. Om du vet hva du vil ha, så kan du enkelt finne de beste Black Friday tilbud du har lagret.

Hva er Black Friday?

Black Friday, Black Fredag eller svartfredag, startet allerede i 1952. Den store handledagen oppstod på grunn av Thanksgiving, som er på den fjerde torsdagen i november, og dermed ble denne fredagen skviset inn mellom Thanksgiving og helgen. Så butikkene begynte å invitere til julehandel, ettersom de fleste hadde fri uansett. Dette innebærte at de fleste butikker – og senere nettbutikker – satt ned prisen på varene sine, og i mange tilfeller til det ekstreme. De siste årene har butikkene implementert nye uttrykk som Black Week og Black Month, i tillegg til Cyber Monday – en ny versjon av Black Friday for nettbutikker. 

NÅR ER BLACK FRIDAY: Datoen varierer hvert år, men det er alltid siste fredagen i november. I år lander den derfor på 29. november.

Black Friday i Norge

Det var i 2010 at Black Friday gjorde sitt inntog i Norge, da Norwegian Outlet markerte dagen den 26. november. Men selv det en ny trend her til lands, så har det virkelig skutt fart, spesielt etter 2015. Black Friday i Norge har altså kommet for å bli, og vi håper at våre tips vil komme til nytte.

BLACK FRIDAY FUN FACT: Det finnes mange historier om hvorfor Black Friday har fått navnet, men den mest utbredte er at flere butikker går med overskudd denne dagen. De røde tall blir derfor svarte i regnskapet.

Fullfør julegaven med en flott gaveeske

Når du kjøper en opplevelsesgave hos oss, har du en mulighet til å få gavekortet levert i vår stilige gaveeske med sjokolade og en personlig hilsen fra deg. Det er den perfekte innpakningen til en opplevelsesgave – som føles langt mer eksklusiv enn en konvolutt.

Har du spørsmål eller behov for hjelp, så sitter vi klare ved telefonen på 21 98 40 70, eller du kan kontakte kundeservice. Vi gleder oss til å se deg på Black Friday hos TrueStory! Husk at når du kjøper en julegave hos oss, kan gaven byttes helt frem til 31. januar – om det mot din forventning ikke var den riktige julegaven.

🖤 🖤  🖤

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!