Det er viktig med god helse.

Uansett hva du gjør eller jobber med i hverdagen, så får du mer energi når du har det godt og føler deg uthvilt. Det er dessuten viktig å kunne koble av, slik at man unngår stress.

Det finnes mange gode muligheter for å ta vare på deg selv rundt omkring i Norge. Hos TrueStory kan du for eksempel finne en dagsspa på Son Spa, en klassisk massasje hos WellMed i Bergen eller et spaopphold på Farris Bad. Det hele handler om at man får slappe av og puste ordentlig ut.

Helse og velvære i Norge

Rhassoul spaopphold på Farris Bad

Det er få steder hvor velvære blir dyrket så mye som på dette spahotellet. Farris Bad er en av Skandinavias aller beste når det kommer til spa og velvære. Hemmeligheten har du helt sikkert hørt om. Det er nemlig vannet!

Kildevannet hos Farris Bad bruker omtrent 20 år på reisen gjennom de rensende morenemassene under Bøkeskogen og inn til selve badet. Dette er årsaken til at vannet er et av de aller reneste i hele landet.

I tillegg til deilig vann, så kan du kose deg med en marokkansk leirebehandling. Denne leirebehandlingen kalles Rhassoul, og ritualet starter med skrubbing før man går inn i en dampbadstue og smører hele kroppen inn med leiren.

LuksusSpaDag & Gourmet på THE THIEF

Hva er velvære? Hvis du er i tvil om det, så bør du prøve denne opplevelsen hos THE THIEF i Oslo. Hotellet ligger på Tjuvholmen i oslo, og her finner du en unik atmosfære og den fantastiske THIEF FOODBAR som er selve hjertet av hotellet.

Her får du en 3 retters global matopplevelse med litt skandinavisk krydder, i tillegg til en 50-minutterslang klassisk massasje. Hele spaavdelingen er dessuten tilgjengelig for deg, og du kan nyte tilværelsen i flere timer i området. Hotellet har tatt det beste fra spakulturer over hele verden, og tilbyr det i dag til alle oss som trenger et avbrekk fra omverdenen.

Romantisk opphold på Lysebu

Velvære avhenger av flere forskjellige faktorer, blant annet god psykisk helse. Hva er dog psykisk helse, og hvordan passer man på den?

Det finnes ingen fasitsvar på hvordan man oppnår god psykisk helse, men en felles faktor de fleste ekspertene er enige om, er at veien mot god psykisk helse går gjennom velvære. Nettopp velvære kan bety så mangt, som for eksempel å koble av sammen med din elskede på et romantisk opphold på Lysebu.

Her får man blant annet servert en herlig frokost basert på lokale råvarer, og et rom pyntet med blomster ved ankomst. Før den lekre trerettersmiddagen får dere servert en deilig aperitiff.

Man har dessuten tilgang til den nyrestaurerte svømmehallen og kunstutstillingen. Sammen med en prisvinnende vinkjeller ligger alt til rette for et fantastisk avbrekk fra hverdagen. Dette er det man virkelig kan kalle velvære!

Prøv Floating i Oslo

Det er nå over 40 år siden John C. Lilly utviklet flyteterapien. Formålet er å gi mennesker den perfekte plassen til å regenerere kropp og sinn.

Selv om du sover godt om natta og er god til å slappe av med bøker og blader etter at du er ferdig på jobb, så blir både kropp og tanker ubønnhørlig påvirket av ytre stimuli.

Det er nettopp derfor denne terapien er så effektiv. Her flyter man nemlig i en forseglet tank, slik at du ikke får noen impulser fra utsiden. Kroppen flyter samtidig behagelig i vannet, slik at både ledd og muskler får en etterlengtet pause fra tyngdekraften. Floating hjelper dessuten på flere områder, blant annet mot søvnløshet, hodesmerter, avhengighet, stress og mye mer.

Opphold med Moskussafari på Rondane Høyfjellshotell

Hvordan få god helse? Den psykiske og fysiske helsen henger som oftest sammen. Det har blitt bevist at trening og mosjon kan motvirke stress og depresjoner, noe som understreker hvor viktig det er med velvære –både psykisk og fysisk.

På Rondane Høyfjellshotell kan du både få mosjon og avslapping. I samarbeid med Furuhaugli, tilbyr Rondane Høyfjellshotell noe som få har sett på nært hold, nemlig moskuser.

De flotte dyrene finnes kun en håndfull steder, hvor omtrent 300 av dem finnes i Norge. Opplevelsen er både avslappet, lærerik og magisk, samtidig som du får god mosjon av å gå rundt i fjellet. Opplevelsen inkluderer også en overnatting på et koselig dobbeltrom, og en lekker 3-retters à la carte meny og frokost dagen etterpå. Ikke glem at man også får tilgang til de flotte spafasilitetene!

Spaopphold på Son Spa

Her går spa og velvære hånd i hånd. Kun 40 minutter fra Oslo kan du nemlig drømme deg bort i egen suite med fantastisk sjøutsikt. Du får full tilgang til spaets treningssenter, og du kan derfor ta deg en rask treningsøkt før du slapper av med en 50-minutters klassisk massasje i spaavdelingen.

Når du våkner etter en god og avslappende nattesøvn, så venter en deilig frokost.

Aromaterapi hos WellMed

Forskjellen på klassisk massasje og aromaterapi er at du her blir smurt inn i aromatiske oljer utvunnet av planter med mange egenskaper. De kan blant annet være med på å øke immunforsvaret ditt, forbedre blodsirkulasjonen og lindre smerter i kropp og sinn.

Det er nettopp dette som er viktig med tanke på hvordan man kan få god helse både psykisk og fysisk. Det hele henger sammen, og etter en time med avslapning, massasje, aromatiske oljer og rolig musikk, er det bare å vandre rundt i gatene som et nytt menneske uten stress og ømme muskler.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!