7 grunner til å gi opplevelse i gave


i Gaveguides

Hvorfor en burde vurdere å gi opplevelse i gave?

 

Vi skal prøve med all vår makt å gi noen korte og konsise argumenter for hvorfor en burde gi opplevelse i gave – for tid er opplevelser. Jo mindre vi snakker, jo mer tid får dere til å se hva som eksisterer i Norges land. Men først må dere bli overbevist på hvorfor man skal vurdere opplevelser i gave. Her kommer godbitene.

 


Forslag til opplevelser i gave

Om du har havnet feil og allerede er allerede overbevist om at opplevelsesgaver er tingen, så har vi mange forslag til opplevelser i gave på TrueStory – alt fra opplevelser i gave i Oslo til Trondheim. Og mye mer!

Alle opplevelser finner du her


1. Kong Harald liker opplevelser i gave


Kong Harald mener opplevelser er den beste gaven man kan få.

Uttalelse fra Kong Harald på rbnett.no.

Vi trenger egentlig ikke å si mer.

 

gi opplevelse i gave

[Les mer om opplevelsen] TrueStory – Guidet fotosafari i Dovrefjell Nasjonalpark


2. Opplevelsesgaver skaper minner


nordlys

[Les mer om opplevelsen] TrueStory – Nordlyssafari i Lofoten

Vi liker å si at opplevelsesgaver er evige gaver, for de ting man gjør og de inntrykk man får blir foreviget i minnet og kan heller ikke erstattes. Minnene og de følelsene er noe vi alltid kan gå tilbake til og er noe som ikke forsvinner i vaskemaskinen eller skal på reparasjon for 4 gang. I tillegg er nye minner noe som ingen har fra før – passer perfekt som opplevelsesgave til han eller hun som har alt.

Jeg elsker å gi opplevelser foran gaver, opplevelser skaper minner og det liker jeg! Det var TrueStory som ordnet det for oss, og de har mange herlige opplevelser og pakker man kan kjøpe til de man er glad i.

Lene Orvik om opplevelsesgaver på sin blogg.

Julegaver som er med på å skape minner for livet, er noe jeg personlig liker veldig godt å gi bort eller motta. Det er noe med å skape nye og fine minner.

Anja Johansen om opplevelsesgaver på sin blogg.


3. Opplevelsesgaver gir samhold


vinglass

[Les mer om opplevelsen] TrueStory – Vinsmaking på Klosteret

Om det så er å gi en opplevelse i gave til din kjære eller venner, eller om det er for å gi komfortsonen en test å møte nye mennesker gjennom opplevelser – så er det uansett den beste måten å åpne dørene til å bli kjent med noen og på samme tid skape øyeblikk som blir spesielt mellom dere. Historier som kan fortelles senere og hvor man kan avslutte med en “TrueStory!”.


4. Opplevelsesgaver gir ekte lykke


[Les mer om opplevelsen] TrueStory – RIB-safari i Oslofjorden

Vår partner in crime innen opplevelser, Professor Gilovich fra Cornell University, har gjort mange undersøkelser som sier at man burde bruke penger på opplevelser i stedet for ting – dette på grunn av følgende; vi blir vant til eiendelene, vi får nye forventninger og fordi naboen har fått et finere hus. Og ting kan til og med føre til ulykke. Opplevelser derimot? Du vet svaret.


5. Opplevelsesgaver er miljøvennlige


kajakk

[Les mer om opplevelsen] TrueStory – 2 Dagers Tur i Kajakk på Voss

Opplevelser har ingen tegn som sier “utgått dato” og havner så heller ikke i søppelkassen. Opplevelser sparer plass og kan bli sett på som miljøvennlige gaver. De sparer i det store og det hele plass – også i hjemmet – og er så godt egnet som gave for dem som har mer enn nok ting liggende hjemme. Eneste plassen den tar er i minnet, hvor gaver tilhører.


6. Opplevelsesgaver til å kommunikere


romantik

[Les mer om opplevelsen] TrueStory – Romantisk Weekend på Lysebu

Hvor ord blir fattige, kan opplevelser erstatte. Man tenker egentlig ikke over det, men opplevelser i gave er en god måte å vise noen hva man føler eller tenker. Man kan vise alt fra takknemlighet, til “dra deg opp av sofaen, på tide med et eventyr.” Opplevelser er jo handlinger og vi kjenner jo til uttrykket; handlinger sier mer enn ord.


7. Opplevelsesgaver som utfordrer


 

action rafting

[Les mer om opplevelsen] TrueStory – Rafting på Voss

Utfordre gavemottakeren, er det lov? Er ikke det å gamble litt med livet? Vel, det er en god risiko å ta, for det er nemlig sånn at når man gir en opplevelse i gave som tar vedkommende ut av komfortsonen, så øker det faktisk sjansene for at man får en ennå større opplevelse – mer inntrykk, større overraskelsesmoment, mer later, hyl og ennå mer å fortelle om senere.

Tør du å ta den første utfordringen, ved å kjøpe en opplevelsesgave som utfordrer?


Listen kan gå ennå lenger, men vi tror det er best om man setter argumentene på prøve ved å gi denne immaterielle lykken i gave til noen du er glad og faktisk selv se reaksjonen til gavemottakeren når han eller hun ser opplevelsesgaven.


Har du noen spørsmål til oss eller om opplevelsesgaver?


Vi er alltid glade for å høre fra dere, uansett om det er innspill eller tilbakemeldinger. Hvis du nå føler at du savner visse opplevelser, er det bare å komme med idéer i kommentarfeltet under eller ta kontakt med oss på kundeservice. Vi vil gjerne at vår liste med opplevelser blir ennå lenger!


Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Avatar
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.