Black Friday 2017 – Vill rabatt på opplevelser


i Nyheter

 

På fredag den 24. november, er det Black Friday.
Vi overgår rabatten fra i fjor og gir deg minimum 25% på alle opplevelser.
SE ALLE OPPLEVELSENE HER
(Rabattkoden finner du under)

Sånn får du rabatten din

Først og fremst har vi skaffet deg en lang rekke gode tilbud, hvor du kan spare helt opp til 65%. Det er mye penger å spare på alt fra wellness til vindtunnel og whiskysmakinger!

 

Men det er ikke nok. Vi gir nemlig minimum 25% rabatt på alle opplevelser. Det vil altså si at du vil spare mellom 25-65% på årets beste julegave – om det er til deg eller til en du er glad i. Men rabatten gjelder kun 24 timer. For å få den, skal du bruke en rabattkode.

 

Din rabattkode er:
Offentliggjøres nå fredag klokken 00.01.

SE ALLE OPPLEVELSENE HER

 

Fullfør gaven med en lekker sjokolade

Når du kjøper julegaven hos oss, har du en mulighet for å fullføre gaven med vår eksklusive gaveeske med økologisk Peter Beier sjokolade. Det er den perfekte innpakningen til en opplevelsesgave – som er litt mer tøffere å gi i gave og å pakke opp, enn en konvolutt.

Gaveeske 2016

Har du spørsmål eller bruk for hjelp, så sitter vi klare ved telefonene på 21 98 40 70, eller du kan kontakte oss på kundeservice. Vi gleder oss til å se deg på Black Friday hos TrueStory.

Husk at når du kjøper en julegave hos oss, kan gaven byttes helt frem til 28. februar – om det mot din forventning ikke var den helt riktige gaven.


Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Avatar
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.