Julegave til par


i Gaveguides, Julegaver

Det at jakten på en julegave til par byr på utfordringer og store frustrasjoner, år ut og år inn, er like sikkert som at paven går med en rar hatt. Problemet med at motsetninger tiltrekker hverandre er at det gjør det veldig vanskelig å gjøre begge to fornøyde med julefangsten.

I år skal du slippe å gå i pynteting-fellen. Gi heller en opplevelsesgave til paret som vanligvis krever alt av din kløkt og kreativitet. Her er noen julegavetips til det vanskelige paret.


For flere julegavetips til paret, sjekker du ut TrueStory.no.


4 julegavetips til paret

Skjem dem bort med en spadag

spadag på the thief

Denne opplevelsen er perfekt for det arbeidsnarkomane paret som såvidt klarer å slite seg bort fra dataskjermen for å spise og sove. Å overtale dem til å ta en ferie er selvsagt ikke mulig, men heldigvis er løsningen like rundt hjørnet.

Spander en spadag på kjendishotellet THE THIEF på dem, inkludert massasje, litt gastronomi og alt som trengs for å vekke kjærligheten igjen for overarbeidede mennesker.

Etter noen timer i 55 grader pluss mens myke hender gnir eteriske oljer inn i de harde kontorskuldrene, havner du nok ganske høyt på listen over favorittvennene deres.

Pris: 2.590 NOK for to personer

Mer om: Spadag på THE THIEF

Kjærlighet 1000 meter over bakken

dagseventyr lysefjorden

Ingenting gir nytt liv til kjærligheten som litt skrekkblandet fryd nesten en kilometer over bakken. Gi dem nettopp dette i gave, med en guidet tur til Kjeragbolten, den fastklemte steinen som rager høyt over vakre Lysefjorden.

Denne opplevelsen passer bra for det paret som alltid sier de vil komme seg mer ut i naturen, men som aldri kommer lengre enn til andre sesong av Planet Earth. Etter en frisk vandring opp til steinen kan de slappe av på fjordcruise med varm drikke og litt snacks. Og så kan de krysse “naturopplevelser” fra årets liste over nyttårsforsetter.

Opplevelsen er dessverre fjernet

Litt til dem, litt til deg…

oel og matkurs

Har du hintet og hintet om å bli invitert på middagsbesøk, men ingenting hjelper? Her har du et stalltips: send dem på kurs! Med et øl- og matkurs lærer de ikke bare å sette pris på godt øl, men også om hva slags mat som bør kombineres med de ulike ølsortene.

Denne opplevelsen inkluderer både ølsmaking og matservering, så sjansene for at de begge to er glade, fornøyde og akkurat passelig brisne etterpå er store. Og forhåpentligvis fungerer den idiotsikre planen din og du blir invitert til en balansert og smakfull middag i etterkant. En populær julegave til par.

Pris: 1.990 NOK for to personer

Mer om: Øl- & Matkurs i Oslo

Send dem på fisketur

lofotfiskeri

Som det gamle ordtaket sier: Gi et par en fisk i gave og de spiser hele dagen. Lær dem å fiske og de vil anse giveren som sin beste venn. Ok, kanskje det ikke var helt sånn det gikk, men vi har troen på at en tur til Norges vakreste fiskevær kommer til å danke ut designerhåndklærne fra svigers. Det er også mulig å bestille for fire personer, så her har du også en gyllen mulighet til en dobbeldate av episke proporsjoner.

Pris: 3.400 NOK for to personer

Opplevelsen er utløpt

 

Tips til å finne julegave til par

Det er ikke bare bare å velge en julegave til par, man må også sette litt dybde og tanke bak! En opplevelse er noe som gir det, fordi en opplevelsesgave er noe mer enn kun materialistiske julegaver til par. Det er kommunikasjon. Hva vil du gjerne si til paret? Det er å gi tid. Hvilken opplevelse kan være til å gi dem mer tid sammen? Og det er å gi dem minner for livet. Hva tror du kan så passe til å være en god julegave til paret som gir dem noe å huske for alltid? Det er mye som ligger bak en opplevelsesgave og er garantert noe dem vil verdsette, for kjærligheten skal investeres i og med akkurat med de tipsene vi kom med; kommunikasjon, tid og minner.

 

Finn fler julegavetips her

Se også:

Julegave til kjæresten – han og henne

 

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Erik Støhle
Mitt navn er Erik og jobber som tekstforfatter hos TrueStory. Jeg er fan av kultur, byliv, reise og spennende opplevelser. Når jeg ikke skriver om opplevelser liker jeg å skrive om film, musikk og aktuelle hendelser.