Opplevelsesgave til kjæresten


i Gaveguides, Gaver til kjæresten

Enten det er snakk om bursdag, jul eller bare en liten oppmerksomhet i hverdagen, er det viktig å sette pris på den vi deler dyne og fjernkontroll med. Likevel er det ikke alltid enkelt å være original og komme opp med en gave som ikke ligner noe du har gitt tidligere. En opplevelsegave til kjæresten er minneskapende og hjelper dere med å pleie kjærligheten. Her er noen populære gaveidéer for alle slags kjærester.

Opplevelsesgave til kjæresten – han

Guttekjærester kan være noe herk å finne på gaver til, med mindre de har en eller annen form for samlemani eller en tydelig formulert ønskeliste. Så her må man enten være over gjennomsnittet observant eller finne på noe nytt. Vi har samlet et par populære opplevelser som forhåpentligvis gjør jakten lettere.

Er han glad i livets edlere dråper? Send ham på whiskeysmaking på UnderBar. Etter noen timer med en skikkelig innføring i faget og et par glass kvalitetswhiskey i systemet, får han garantert ut sin indre gentleman, og det er en fordel for dere begge.

Også menn liker å bli skjemt bort, de vil bare aldri innrømme det. Derfor kan du med trygghet spandere et opphold på Panorama Hotell, like utenfor Bergen, på dere begge to. Komplett med badstue, fjordutsikt og treretters middag, så får du en lykkelig mann tilbake.

Er han en adrenalinjunkie? Her er en fartsopplevelse dere begge kan være med på. Zipline i Holmenkollen gjør at dere kan suse ned, side om side, fra 107,5 meters høyde. Og hva er vel bedre enn litt skrekkblandet fryd for å få fart i romantikken igjen?

Opplevelsesgave til kjæresten – henne

Kvinner har vanligvis ingen problemer med å fylle opp ønskelisten, men her er det likevel mange feller å gå i. For hvis du ikke finner den ene tingen hun så en gang i et utstillingvindu i Barcelona, så blir det bare feil. Her er noen opplevelsesgaver som hun garantert ikke har forventet seg, men som hun definitivt vil sette pris på.

Har hun hatt en drøm om det ville nord helt siden hun så Veiviseren på VHS i sine formative år? Ta henne med på Nordlyssafari i Lofoten! Å se aurora borealis valse over den isklare himmelen er nok til å gi romantikken et boost, enten du bare vil ha en liten ferie sammen eller planlegger å fri.

Har du lyst til å se din kjæreste smile fra øre til øre? Lei inn en sjokoladeekspert! For ja, det finnes faktisk et menneske som har sikret seg denne tittelen, og han lever av å reise fra dør til dør og dele ut sjokoladeprøver. Nesten som julenissen, bare uten myke pakker. For som de fleste vet, så får sjokolade kjærlighetshormonene i sving, og det er bra for begge to.

Er din kjæreste av den aktive typen kan du overraske henne med et fallskjermhopp, uten at hun må konfrontere høydeskrekken sin. Vindtunneler, som du finner både i Oslo og på Voss, tilbyr indoor skydiving, som gjør at hun får oppleve å være i fritt fall, uten å sette liv og lemmer på spill.

Les også:

Opplevelsesgaver til han

Gave til kjæresten

Julegave til kjæresten

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Erik Støhle
Mitt navn er Erik og jobber som tekstforfatter hos TrueStory. Jeg er fan av kultur, byliv, reise og spennende opplevelser. Når jeg ikke skriver om opplevelser liker jeg å skrive om film, musikk og aktuelle hendelser.