Valentines gaver – 10 tips til a TrueLoveStory


i Gaveguides, Spesielle anledninger

Valentines gave til han og henne

 

Alle hjerters dag aka Valentinsdag nærmer seg og med det er jakten på å finne valentines gaver et faktum. Men selv om man har blitt velsignet med amors piler, så er man ikke alltid velsignet med en kreativ hjernehalvdel. Forvirringen over hva man skal kjøpe i valentines gave er ofte på lik linje med forvirringen bak historien til hvordan valentinsdagen egentlig oppstod. Heldigvis liker vi å spre like mye kjærlighet som Eros gjorde med hans pil og bue.


Vil du se hele spekteret med tips til valentinsgaver? Så tar du en liten tur innom TrueStory.no.

Se alle tips til valentinsgaver her.


10 romantiske valentines day gaver

Vi sprer dog kjærlighet på en litt mer behagelig måte enn hans piler, og det er gjennom opplevelser  – for vi mener man kan uttrykke mye gjennom en opplevelse. Det er nesten som et kjærlighetsbrev, bare at du ikke trenger å skrive noe ned, for handlingene vil snakke for seg selv.Vi har laget en liste over 10 gavetips til valentinsdagen som snakker kjærlighetsspråket for deg. Både romantiske gaver til valentinsdagen og noen for å lufte kjærligheten litt. I tillegg til hver opplevelse får du noen ekstra gavetips til din valentine som også betyr ekstra kjærestepoeng!

 

Romantisk Weekend på Lysebu

 

Ingenting sier “romanse” mer enn et hotell som har historisk og kulturell preg.  Lysebu Hotell er inspirert av de gamle kongsgårdene, har 3-retters middag basert på lokale norske råvarer, en prisbelønnet vinkjeller med sine egne vinkelnere og et eksklusivt hotellrom for deg og din valentine.

Pris: Fra 2.900 NOK for to personer

Les mer på: TrueStory – Romantisk Weekend på Lysebu

Ekstra til opplevelsen: Blomster

 

Vinsmaking på Klosteret

 

Vinsmaking på Klosteret

 

Om man vil slå på klisjé-stortromma, er dette nok den ultimate valentine’s date man kan ta sin kjære med på. Levende lys, stemningsfulle lokaler, kvalitetsvin fra en prisvinnende vinkjeller og fantastisk mat.

Pris: 399 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Vinsmaking på Klosteret

Ekstra gavetips til opplevelsen: En god flaske vin

 

Øl- & Matkurs i Oslo

 

matkurs

 

Skap like mye magi mellom dere to på valentine som magien mellom kombinasjonen av øl og kokkekunst hos Ølakademiet! Kokken og ølentusiasten, Ronja Velten, har klart å føre to verdener sammen, og skapt unike retter som man ikke tenker over kunne være et par.

Pris: 995 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Øl- & Matkurs i Oslo

Ekstra gavetips til opplevelsen: Ølsmaking

 

Urban Kajakktur i Trondheim

 

Dette er ikke helt som gondoler i Venezia, men selve opplevelsen er ikke langt fra ulik. Her glir dere inn i en verden av stillhet og kjærlighet på en vakker tur  nedover Nidelven, hvor dere får se de gjemte sidene til Trondheim og sende hverandre flørtende blikk innimellom.

Pris: 399 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Urban Kajakktur i Trondheim

Ekstra gavetips til opplevelsen: Bok om Trondheim

 

Romantisk Opphold på Sundvolden

 

sundvolden hotell oslo

 

Hvor Sundvolden har ført reisende sammen i flere hundre år, fører Sundvolden Hotel også kjærligheten sammen. Her trenger man ikke å bekymre seg for å kjøpe en klassisk valentines gave heller, for her blir din bedre halvdel overrasket med musserende vin, sjokolade og blomster på rommet! Og selvfølgelig en 4-retters middag basert på lokale råvarer.

Pris: 3.180 NOK for 2 personer

Les mer på: TrueStory – Romantisk Opphold på Sundvolden

Ekstra til opplevelsen:  Morgenkåper for dere begge

 

Biff- & Béarnaisekurs hos KJELLTORESMAT

 

kjelltoresmat

 

Hvorfor ta på en dyr og fancy restaurant for å spise biff, når dere kan selv lære å lage denne klassiker retten og ta romantiske aftener hjemme når enn dere ønsker? På dette kurset får dere nemlig lære alt fra scratch – om råvarer, tilbredning, krydder og alt dere trenger å vite for å komme i gang på kjøkkenet hjemme. Som kan være romantisk i seg selv!

Opplevelsen er dessverre fjernet, men prøv gjerne: Gourmetvandring med Oslo Food Tours

Pris: 798 per person

Ekstra til opplevelsen: En kokebok

 

Nordlysjakt med minibuss i Tromsø

 

nordlys tromsø

 

La det gnistre og få hjertebank og sommerfugler i magen når dere har de mest intense 30 minuttene av deres liv på skytedate! Her er det snakk om adrenalin og garantert noe å snakke om i etterkant av den unike valentine’s daten.

Pris: 1.550 NOK for per person

Les mer på: TrueStory – Nordlysjakt med minibuss i Tromsø

Ekstra til opplevelsen: Et kamera

 

Gourmetopphold på THE THIEF

 

Gourmet Opphold på The THIEF

 

La The THIEF stjele dere for et døgn med det som definerer ordet romantikk: en flaske champagne og sjokolade på rommet, 5-retters middag med tilhørende vin på hotellets eksklusive restaurant, et rom smykket med design og en god avslutning med en full frokost av det beste slag.

Pris: 5.290 NOK for 2 personer

Les mer på: TrueStory – Gourmetopphold på THE THIEF

Ekstra til opplevelsen: Koseklær

 

Snøscootersafari på Geilo

 

Snøscootersafari i Geilo

 

Send lange, varme valentinsblikk til hverandre på snøscootersafari over Norges vinterlandskap. Om varme blikk ikke er nok,  er det også muligheten for å leie en toseters snøscooter hvor dere så får nærheten av hverandre, mens dere beundrer det flotte landskapet – og kanskje noen dyr?

Pris: Fra 1.190 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Snøscootersafari på Geilo

Ekstra til opplevelsen: Ullundertøy

 

Snorkle med Spekkhuggere fra Andenes

 

snorkle med spekkhuggere

 

Et forhold er alt om å kommunisere, men også å skape minner sammen! Så hvorfor ikke eksekvere begge deler på denne snorkle-opplevelsen. Her får dere skape unike minner sammen gjennom å komme i nærkontakt med de sosiale spekkhuggerne. De 2 til 3 timene er deres og ingen andres å dele.

Pris: 1.250 NOK per person

Les mer på: TrueStory – Spekkhuggere fra Andenes

Ekstra til gavekortet/gaveesken: Vannfast kamera

 

Hvorfor en opplevelse i valentines gave?

Nå er ikke vi kjærlighetseksperter, men vi har noen idéer om hvorfor en opplevelse er en riktig valentines gave. Det er ikke kun fordi vi mener en opplevelse i valentines gave snakker høyere enn ord som vi nevnte tidligere. Fortellingen begynner med oss og verdiene våre om å skape historier sammen  – å verdsette de vi elsker og å utfordre hverandre til neste nivå, noe som som ligger til grunn for våre opplevelser. For oss handler opplevelsesgaver akkurat om de verdiene som fører til et sterkere bånd og fundament – og til slutt «a TrueLoveStory.» TrueStory!

 

Hvor skal «a TrueLoveStory» egentlig starte?

Med det mener vi: «Hvilke opplevelser er best å gi i valentinsgave?» Mennesker er forskjellige og det er kjærester også. Hva vil falle i smak? Det skal ikke være enkelt å finne en opplevelse i gave heller, men her har du noen punkter å starte ut fra og vi håper du kommer deg et godt stykke videre med din valentinsgave.

 

Overraskelse og spenning

Det er kanskje en klisjé at man må holde liv i kjærligheten gjennom litt spenning og overraskelser. I dette tilfellet tenker vi på å gi en opplevelse, og det her høres kanskje ekstremt ut, men som får din bedre halvdel ut av komfortsonen. Man holder seg som regel innenfor trygge rammer og velger gjerne noe man tenker vil være midt i blinken. Vårt beste gavetips til valentines gaver vil derfor være en opplevelse som er noe utenom det vanlige og som vil ta dere til nye høyder – kanskje fallskjermhopping? Vi har nemlig et stort spekter med opplevelsesgaver som vil forfremme denne tankegangen. For den rolige: få fart i han eller henne avslappende.

 

Kommunikasjon

Mangler du å sette ord ord på følelsene? Vis det med en opplevelse. Og nå tenker ikke vi kun på å gi din kjæreste en spabehandling for å vise kjærligheten. Vi vet at vi har våre øyeblikk der vi tror vi er kjærlighetseksperter, men her kan man også med en opplevelse si: kom deg opp av sofaen! Yes, vi hinter til adrenalinopplevelser, som vindtunnel eller surfing.

 

Samhold og interaksjon

Finn en opplevelsesgave som dere kan gjøre sammen! Litt kvalitetstid er alltid en slager, som et romantisk spaopphold. Eller eventuelt finn en opplevelse som er utenom det vanlige. Bli kjent med hverandre på andre måter, som gjennom opplevelser i Lofoten, jakten på nordlyset eller noe mer ekstremt som rafting. I tillegg er det opplevelser hvor man kan møte andre mennesker, som mat- og ølsmaking eller matkurs!

 

En gaveeske for det lille ekstra!

Om vårt forsøk på å inspirere til ekstra gavetips til opplevelser har feilet,  har vi selvfølgelig et ekstra kort (i hjerter) i ermet for din valentine. Som du og din kjære “complete each other”, kan du gjøre det samme med opplevelsen ved å fullføre gaven med en gaveeske. En gaveeske som gjør litt mer ut av seg og er litt mer spennende å gi, enn en konvolutt. I gaveesken får hun også Peter Beier-sjokolade – dansk kvalitetssjokolade. Les mer her!

gaveeske

Føler du det mangler noen opplevelser til valentines day gaver?

Vi er alltid glade for å høre fra dere, uansett om det er noen innspill eller tilbakemeldinger. Om du nå føler at du savner visse opplevelser til valentinsdag-listen vår, er det bare å komme med idéer i kommentarfeltet under eller ta kontakt med oss på kundeservice. Vi vil gjerne at vår liste med opplevelsesgaver til din valentine blir ennå lenger.

 

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Valentines gaver – 10 tips til a TrueLoveStory
4.7 (93.33%) 3 votes
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.