Brug rabatkoden senest om...

 
2 dager
2 timer
2 min.
2 sek.

Spar 20% på alle opplevelser

Bruk koden

“huskhverandre”

Vi vil gjøre det lettere for deg å oppleve mer med de du er glad i. Og selvfølgelig skal du og din mor ut og oppleve noe nytt i år! Nå som morsdagen nærmer seg, er det perfekt timing å overraske med en opplevelsesgave for 2, så dere kan se frem til noe i kalenderen sammen…

I anledningen av morsdag 13. februar 2022 gir vi deg 20% rabatt på ALLE opplevelser fra 5. februar til 14. februar 2022.

Det eneste du trenger å gjøre for å nyte tilbudet er å bruke rabattkoden når du skal kjøpe en opplevelse på Truestory.no. Rabatten på 20% trekkes automatisk fra totalbeløpet.

Rabattkoden er gyldig til og med mandag 14. februar.

Rabattkoden kan ikke brukes på allerede nedsatte opplevelser, i kombinasjon med andre rabatter eller rabattkoder, ved kjøp av Truestory gavekortet, eller på kjøp av opplevelser betalt med Truestory gavekortet. Rabatten trekkes ikke fra prisen av gaveeske, printet gavekort eller eventuell frakt.

 

Inspirasjon til deres neste opplevelse sammen

Hva enn dere er interessert i å gjøre sammen, er vi sikre på at vi har en opplevelsesgave som vil falle i smak hos både deg og din mamma.

Nedenfor har vi samlet noen idéer til opplevelser for 2, og nederst på siden har vi samlet relevante artikler med inspirasjon du kanskje vil være interessert i. 

En velfortjent pause

Hva med en middag for 2?

Se mer
 

Spar 20% på alle opplevelser

Bruk koden

“huskhverandre”

 
 

Mer inspirasjon

Valentinsgave

Lesetid: 12 min.

22 kule steder å spise i Oslo i 2023

Lesetid: 9 min.

De 14 beste vinbarene i Oslo

Lesetid: 7 min.

20 unike overnattinger i Norge

Lesetid: 11 min.

Michelin restauranter i Norge i 2021

Lesetid: 6 min.

Spa i Norge: 54 must try opplevelser

Lesetid: 12 min.