Å kjøpe en opplevelse skal være en trygg og sikker prosess, også under en pandemi. Hos Truestory følger vi nøye med i utviklingen omkring COVID-19. Vi er i tett dialog med samarbeidspartnerne våre, for å sikre at arrangementer og opplevelser blir avholdt på forsvarlig vis.

Retningslinjer ved avholdelse av arrangementer

 

Vi oppfordrer våre gjester til å bli hjemme dersom de har symptomer på smitte, eller har vært i nær kontakt med en smittet person.

Alle verter hos Truestory overholder FHI sine retningslinjer, ved å sikre at det er mulig å vaske hender eller bruke håndsprit på stedet, samt at anbefalt avstand kan holdes under hele opplevelsen.

Hos noen av våre partnere vil det være krav om å kunne fremvise en negativ COVID-19 test, som er mindre en 72 timer gammel. Dette vil bli varslet om på forhånd. 

Krav om bruk av mundbind følger FHI sine anbefalinger.

Vi forholder og tilpasser oss alltid til gjeldende lokale retningslinjer.

Les mer her.

Ved kjøp av opplevelse som gave

Å gi en opplevelse i gave gir mer mening nå enn noen gang. Alle våre opplevelsesgaver har en gyldighet på 2 år, så man har god tid til å dra på opplevelsen.

Ved booking av opplevelse

Vi er i kontinuerlig dialog med samarbeidspartnerne våre for å sikre at de kan overholde alle regler, restriksjoner og anbefalinger i forbindelse med avholdelse av arrangementer og opplevelser under pandemien. Dersom en opplevelse blir avlyst grunnet COVID-19, får du beskjed så fort som mulig, og vi hjelper deg selvsagt med å booke en ny dato.

Skulle du selv bli smittet eller komme i kontakt med en smittet person, anbefaler vi at du tar kontakt med oss, så vi kan finne en løsning sammen.