Kjøp et Truestory gavekort

Truestory gavekortet kan brukes fritt til hele vårt utvalg av landets beste opplevelser, der nye blir lagt til hver eneste uke.

Velg beløp

250 kr
500 kr
1000 kr
1500 kr
2000 kr
2500 kr

Ofte stilte spørsmål

Kan mottakeren velge opplevelse?

Ja, gavekortet kan brukes fritt på alle opplevelsene våre. Er opplevelsen dyrere enn gavekortets verdi? Da kan mottakeren betale differansen selv. Er opplevelsen billigere enn gavekortet? Da kan det resterende beløpet brukes på en ny opplevelse.

Hvordan brukes gavekortet?

Ved kjøp av et Truestory-gavekort vil du motta en gavekortkode. For å bruke gavekortet, skriv ganske enkelt inn denne koden ved betaling når du har valgt en opplevelse.

Har gavekortet en beløpsgrense?

Ovenfor kan du velge det beløpet som passer budsjettet ditt.

Kan gavekortet brukes til å booke opplevelser for flere personer?

Ja. Når mottakeren booker en opplevelse med gavekortet, er det mulig å velge antall personer som skal være med på opplevelsen.

Kan gavekortet brukes til mer enn én opplevelse?

Ja, hvis det er et resterende beløp på gavekortet, vil dette være mulig å bruke på en ny opplevelse.

Hva skjer om opplevelsen er dyrere enn gavekortets verdi?

Ingen grunn til bekymring. Mottakeren kan enkelt velge å betale differansen i forbindelse med booking av den ønskede opplevelsen.

Hvor lenge er et Truestory Gavekort gyldig?

Vårt Truestory Gavekort er gyldig i 2 år fra kjøpsdato. Når innløser gavekortet ved å velge en opplevelse vil det nye beviset for den spesifikke opplevelsen være gyldig i 2 nye år fra dagen det ble innløst.