OpplevelsesMagasin TrueStory

På denne siden kan du dykke inn i eventyrhistorier, brukerhåndbøker og anmeldelser. Din inspirasjonskilde til å oppfylle dine opplevelsesdrømmer.

Ønskeliste til Jul

Man får ofte idéer til julegaveønsker i tilfeldige øyeblikk ellers i året. Du har kanskje vært på sommerferie og tenkt: «Hmm… en ny kokebok hadde gjort seg», og så blir tanken glemt  like fort som du kom på den. Å skrive ønskeliste til julen utover året kan derfor lønne seg.   📝   Et lite … Les mer

Sommeraktiviteter – Tips til spennende sommeropplevelser

Vi må hive oss rundt å ta en felles hyllest for Norge; dette for at den er velsignet med en geografisk plassering som gir mulighet for alle former for sommeraktiviteter. Et lite land, med en stor skala av sommeropplevelser – det kan vi like. Derfor er det kanskje ikke så overraskende heller at største delen … Les mer

Romantisk weekend

Her kommer vi med en del forskjellige forslag til hva dere kan gjøre, og hvor dere kan dra på en romantisk weekend i Europa og Norge.

Fjelltur

I artikkelen nedenfor kan du lese om noen utvalgte og populære områder du kan gå og vandre i. Det er så mange muligheter for flotte fjellturer i Norge, så det er umulig å få med alle.

Helse og velvære

Det er viktig med god helse. Uansett hva du gjør eller jobber med i hverdagen, så får du mer energi når du har det godt og føler deg uthvilt. Det er dessuten viktig å kunne koble av, slik at man unngår stress.

Kalendergaver

Det blir mer og mer populært å gi kalendergaver i Norge. Det er ikke bare kalendergaver til barn det blir brukt tid og krefter på. Kalendergaver til voksne og kjærester blir også mer og mer vanlig i adventstiden.

Helgetur

Noen ganger er det ikke mer enn en helgetur som skal til. Uansett om det er snakk om en romantisk helgetur til Paris eller en helgetur med barn i Norge, så kommer man litt bort fra hverdagen og får ladet opp batteriene igjen.

Huskeliste for bryllup

Ingenting er som et bryllup. Det er en fest ikke bare bryllupsparet husker for livet, men også gjestene. For at bryllupsfesten skal gå knirkefritt, så kreves det god planlegging. Derfor har vi laget en enkel kjøreplan for bryllup her på siden, slik at dere lettere får oversikten over hva som skal gjøres.