Det sies at ingen andre kjenner søsknene sine bedre enn en selv, men likevel kan man av og til ta temmelig feil når det kommer til å gi gaver til sine søstre. Ofte er de byttet ut innen én uke eller cashet inn for et gavekort. Men det finnes noe til alle søstre i alle aldre, til og med gaver til søsteren som har alt!

Av den grunn har vi samlet en liste med tips til gaver til søsteren, som hun garantert kommer til å huske resten av sitt liv!

Her er noen forslag til gaver til søstre som fyller 18, 20, 30, 40, 50 og 60 år!

For søsteren som bor i morgenkåpen

For søsteren som spiser altfor mye Grandiosa

For søsteren som holder festen gående

Gave til søsteren på 18 år

Når man har fylt 18 tror man ofte at man er helt voksen. Men din søster har likevel mye igjen å lære! Det finnes flere gaver til søstre som fyller 18. Er hun glad i å ta bilder? Er hun kreativ? Eller har hun kanskje ikke helt funnet ut av seg selv helt enda? Det er helt greit; det er lov å nyte nye opplevelser uten å måtte ta store livsvalg. Her er noen forslag til gaver til søsteren på 18 år.

Fotokurs i praktisk teknikk hos Beccarella Photography

Finnes det en Annie Leibovitz i søsteren din? I slik ung alder kan du gi henne et lite forsprang på fotografkarrieren med et spennende fotokurs hos Baccarella Photography. Hun får et spennende kurs i grunnleggende teknikk med hele 2-ukers oppfølging på mail etter kurset!

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo

I 18-årsalderen har man endelig lov til å unne seg litt vin, så lenge det gjøres med måte. Hvorfor ikke gi søsteren en kick-off på voksenlivet med litt maling og moro? Hun får satt kunstnerferdigheten på prøve med litt «liquid courage» som hjelp!

Gave til søsteren på 25 år

Dette er tiden for «work hard and play hard»! Med tøff jobbing kan hun få oppleve noe som gir henne et avbrekk fra det daglige jobblivet eller studentlivet. I denne alderen har hun muligheten til å oppleve nye eventyr og anledning til å reise til destinasjoner hun aldri før kunne tenke seg. Selvfølgelig er ikke alle søstre like, og noen foretrekker å unne seg litt velvære etter all jobbingen. Hva foretrekker søsteren din?

Er hun glad i nye utfordringer og klar for å kjenne på litt fart og spenning? Eller foretrekker hun å ta det rolig? Det finnes noe til alle, sjekk ut forslagene våre til gaver til søsteren på 25 år!

Rafting på Voss

Denne opplevelsen er perfekt å gi i gave til søsteren i denne aldersgruppen. Langs Strandaelva og og Raundalselva får hun suse nedover både dundrende og rolige strøk ved isolerte juv. Kanskje du vil være med søsteren din på dette eventyret? Etter opplevelsen blir det servert et varmt, hjemmelaget måltid, som er vel fortjent!

Floating i Oslo

Ikke alle søstre i 25-årsalderen trenger fart og spenning for å ha det gøy. Er søsteren din kanskje en mer avslappet person som liker å unne seg litt spa og velvære? Om hun jobber hardt med studier eller fast jobb, setter hun nok stor pris på en opplevelse som tilbyr dette. I Oslo finnes det et sted der alle bekymringer kan bli lagt til side med en alternativ form for terapi. Hos Floating i Oslo kan søsteren flyte fritt i en tank uten ekstern stimuli. Denne opplevelsen er perfekt for dem som sliter med søvntrøbbel, stress eller hodepine. Enn mer spesiell gave i velværekategorien er vanskelig å finne!

Gave til søsteren på 30 år

30-årsalderen er ganske så definerende i ens liv. Det er en tid der man reflekterer over livet, man tenker på hva som har vært og hva som kommer. Så hvordan synes du søsteren bør feire inngangen til 30-årene? Er hun en ung eller gammel sjel? Her er noen forslag til begge typer.

Kajakktur Akerselva

Om søsteren alltid er med med på å prøve noe nytt eller noe som er litt utenom det vanlige, hva med en gøyal kajakktur langs Akerselva? Det er ikke så mange som kan si at de har gjort det! Vi kan garantere at denne opplevelsen ikke slår feil. Bli med søsteren på utfordringen!

Wallmans Dinnershow

«Det er så lenge siden jeg har tatt meg en kveld ute på byen!» Om dette er noe søsteren har klaget over, vil vi anbefale denne opplevelsen. Om hun har det travelt på jobb eller hektisk med familien, så må hun få lov til å kose seg litt, hun også! Livet er kort, men en god latter forlenger livet.

Nordlyssafari

Det er tydeligvis flere internasjonale turister enn nordmenn som har sett nordlyset. Er søsteren din en av dem som alltid har drømt om det, men aldri har gjort det? Endelig kan denne drømmen gå i oppfyllelse. Vi tilbyr flere måter å oppleve nordlyset på.

Gave til søsteren på 40 år

Man kan trolig si at man er ganske etablert i eget liv når man er 40 år. Søsteren har kanskje funnet ut av alt allerede og ønsker rett og slett seg bare snille barn eller et kort i bursdagsgave. Hva kan man overraske søsteren med da? Få henne ut av huset, og sett kreativiteten på prøve. Kanskje hun har godt av å prøve noe som hun aldri fikk sjansen til tidligere? Her er noen forslag til gave til søstre på 40 år.

Brunch & Jazz på Amerikalinjen

Det nyåpnede boutiquehotellet Amerikalinjen sies å være som en liten bit av New York midt i hjertet av Oslo. Her er det flere opplevelser som kan nytes! Start bursdagen til søsteren din med en overraskelse; ta henne med på Brunch og Bobler på hotellets restaurant «Brasserie Atlas». Her får hun et lite avbrekk fra hverdagen med kulinariske perler i koselige omgivelser. Om du vil skjemme henne bort litt ekstra kan du også gi henne et helt opphold på hotellet med eget rom, middag og frokostbuffet.

Øl- & Matkurs hos Øl Akademiet

 Vi har allerede nevnt at vin ofte passer perfekt til forskjellig typer mat, men kanskje ikke alle har fått med seg at øl kan passe like godt til mange matretter. Om søsteren er glad i å ta seg et glass pils i ny og ne, så kan denne opplevelsen være både gøy og lærerik. Å få ny kunnskap hvordan man kan kombinere øltyper med matretter, kan virkelig være et godt gavevalg. Gi henne en sjanse til å smake på flere spennende varianter av øl og deilige matretter. Den hjemmelagede middagen kan vente en kveld!

Gave til søsteren på 50 år

Hva kan man kjøpe i gave til søsteren som fyller 50 år? I denne alderen er forholdet mellom dere trolig forsterket godt nok til at du ikke har noe trøbbel med å finne en gave. Du kjenner henne sikkert best! Og du vet helt sikkert at hun vil sette pris på noe godt å spise og litt avslappende tid til seg selv. Her er noen forslag til gaver til søsteren som fyller 50 år.

Spaopphold på The Thief

Ute på Tjuvholmen gjemmer det seg en verden fylt med spa, velvære, prisvinnende design, mat av høyeste klasse, uslåelig utsikt og fantastisk service. Hva mer kan søsteren din ønske seg?  La THE THIEF «kidnappe» søsteren fra hverdagen med en en av våre bestselgere: Spa & Brunch på THE THIEF, der hun får slappet av i hotellets spafasiliteter og deretter nyte kulinariske perler forberedt av de beste kokkene.

Gave til søsteren på 60 år

Når man har blitt 60 år har søsteren garantert mange opplevelser ferskt i minnene. Men eventyret er ikke over! Uansett alder finnes det alltid noe nytt som venter på å bli opplevd. Hva er det søsteren din alltid har hatt lyst til å prøve, men aldri fikk sjansen til? Her er noen forslag til gaver til søsteren som fyller 60 år!

Vinsmaking på Klosteret

Det har ikke alltid vært like lett å delta i vinsmaking grunnet tilgjengelighet og kultur. Men nå til dags trenger man ikke å reise langt for å nyte slike opplevelser. I Klosteret blir du ønsket velkommen med stemningsfull klostermusikk og levende lys. De koselige og lune omgivelsene setter stemningen for en gøyal aften med vinsmaking av vintyper fra hele verden. Skål for søsteren din!

Helikopter-sightseeing i Stryn

Som sagt er det alltid noe som forblir uopplevd i ens liv, og denne opplevelsen er nok en av dem!

Over legendariske elv og breer i pittoreske Stryn får søsteren nyte et uforglemmelig syn som sementerer seg i minnet resten av livet. Hvor mange kan skryte av at de har opplevd dette? Nå kan søsteren gjøre det, og hun har deg å takke for det.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Personlige julegaver

Lesetid: 13 min.

Julegave til en søster

Lesetid: 8 min.

Gavetips til venninne

Lesetid: 11 min.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!