Så du er på jakt etter den perfekte gave til venninne?

Da kan du senke skuldrene, for vi hjelper deg gjerne med å finne den beste bursdagsgaven, julegaven, konfirmasjonsgaven eller takkegaven til din venninne!

En opplevelsesgave er perfekt fordi det gir dere muligheten skape nye, flotte minner sammen. Vi gjort det enkelt for deg ved å samle våre mest minneverdige opplevelsesgavene til venninner nedenfor.

 

Unike gaver til venninne

Prøver du å finne en unik gave til en god venninne som har alt? Er hun glad i å kose seg med godt selskap og noe digg i glasset, bør overraske henne med en av disse opplevelseser som venninnegavene…

Personlige gaver til en venninne

Hva med gaven til hun som elsker stranda, ferie og hverdagsluksus? Nei, du trenger ikke spandere sydentur… Hva med en spadag eller massasje?

Venninnegaver med mening

En opplevelsesgave er den perfekte overraskelsen til enhver anledning. En opplevelsesgave er en gave til venninne med mening, og det er nok det beste man kan gi til en god venninne! Hva med en uforglemmelig opplevelse der hun får utforske Norge og utfordre seg selv?

Natur, Adrenalin

Familierafting på Geilo med Dagali Fjellpark

En vanvittig morsom raftingtur for store og små, med profesjonell guide som sikrer en trygg raftingopplevelse uansett forhold.

Geilo

Natur

Introkurs på Tjøme med Kajakkpadling.no

Dette introkurset i kajakk vil over 4 timer gjøre deg trygg på padleteknikker, og sikre deg våttkort for å mestre padleturer på egenhånd.

Tjøme

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Natur

SUP Yoga med 4elements

SUP Yoga med 4elements

Oslo

Adrenalin

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Opplev en 16 km lang raftingtur i Sjoa, Norges beste raftingelv. Lær padleteknikker og samarbeid i flåten, sammen med erfarne guider.

Nedre Heidal

Kultur, Adrenalin, Natur

Classic Kajakktur i Trondheim

Denne kajakkturen tar deg nedover Nidelven, gjennom sentrum av Trondheim og viser byen fra et nytt perspektiv.

Trondheim

Kultur, Natur, Adrenalin

Glødende kajakktur i Trondheim

En annerledes kajakktur gjennom Nidelven på kveldstid, med nye sanseinntrykk på vannet i mørket.

Trondheim

Adrenalin, Natur

Tau & Elv Actionpakke på Voss

Et eventyr som kombinerer balanse og klatring i tretoppene i Voss Klatrepark, og ekte naturkrefter i storslåtte omgivelser med rafting!

Skulestadmo

Adrenalin, Kultur, Natur

SUPtur i Trondheim

Denne SUP Tour tar deg og dem du er glad i med på en alternativ og unik reise langs Nidelven og viser andre flotte sider av Trondheim by.

Trondheim

Natur

Henningsvær Middagscruise med Brim Explorer

En spektakulær reise om bord et bærekraftig fjordcruise gjennom havlandskap i Svolvær og Lofoten, med lokale historier og smaksprøver.

Svolvær

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari på Geilo

Vil du oppleve noe av det mest eventyrlige Norge har å by på, så skal du ta med dine kjære på snøscootersafari på Geilo!

Geilo

Natur

Spekkhoggersafari i Reisafjorden

Opplev de spektakulære spekkhoggere på kloss hold, på safari i RIB-båt i beundringsverdige Vesterålen i Lofoten.

Sørkjosen

Adrenalin

Operasjon Grefsenkollen 1945

En “true crime” opplevelse med et autentisk mordmysterie fra 1945. Løs saken som motstandsfolk, ute i Grefsenkollens terreng.

Oslo

Adrenalin

Prøv Tandemhopp med Skydive Tønsberg

Et adrenalinkick av de sjeldne, med fritt fall i 7 minutter, 200 km/t og 4000 meter over bakken.

Sem

Natur

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

På alpakkavandring får du ansvar for din helt egen alpakka! Du blir kjent med alpakkaene, og oppleve en helt unik nærkontakt med dyrene.

Sørum

Adrenalin

Fangene på Fortet i Oslo

Utfordringer, teamwork og moro i 45 ulike rom. En annerledes form for hjernetrim, med fysiske og taktiske oppgaver som må løses på tid.

Oslo
 

Venninnegaver under 300 kr

 

Bursdagsgave til en venninne som har alt

Leter du etter en bursdagsgave til venninne? Her er et velkjent problem: hva gir du i bursdagsgave til bestevenninnen som har alt? I år kan du ta overraskelsen på den store dagen til et helt nytt nivå ved å gi henne en opplevelse hun garantert ikke forventer. Her er et knippe tips til venninnegaver som både gleder og overrasker!

Drop-In Badstue i Oslofjorden

Ta med venninnen din på badstue på en flåte midt i Indre Oslofjord. Dette er en flott og rimelig venninnegave, så ta gjerne med hele gjengen! Perfekt til dere som trenger litt ekstra tid sammen til jenteprat og avslapping. Nyt en sauna helt uten forstyrrelser fra omverdenen og avslutt med et forfriskende hopp i vannet etter.

Pris: 100 NOK per person

Brunch & jazz hos Amerikalinjen

Gi din venninne med medfødt munchies en brunchopplevelse uten like. Enten om hun ønsker seg et avbrekk fra hverdagens tørre brødskiver, eller trenger en pleiende hånd etter lørdagens bytur, så er brunch med bobler på Amerikalinjen en god idé! Her venter nystekte egg og bacon, fersk frukt og en forfriskende mimosa i avslappet stemning innenfor historiske vegger i et av Norges første boutiquehoteller. 

Pris: 300 NOK per person

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo og Bergen

Det er alltid en i gjengen som er litt mer kreativ, kunstnerisk og fingernem av seg enn resten. Gi henne en koselig aften hos Paint’n Sip Oslo, der hun kan slippe kreativiteten løs på lerretet sammen med noe godt i glasset. Tips: Bestill for to personer så kan du gi henne det ferdige maleriet ditt som minne.

Pris: 395 NOK per person

Les mer om Maling & Moro hos Paint’n Sip Oslo eller Paint’n Sip Bergen 

Ølsmaking hos Aass Bryggeri

Prøvesmak ulike typer øl på ølsmaking og omvisning i Aass Bryggeri i Drammen. Hvis venninnen din liker og er interessert i øl, så er dette en gyllen mulighet. I hjertet av Drammen finner du Norges første bryggeri, et passende sted for å nyte en matbit med kvalitetsøl i glasset. Her får dere både en smaksrik opplevelse og et kunnskaps-boost i historiske omgivelser.

Pris: 425 NOK per person

Vin- og ostesmaking hos Galopin

Har venninnen din et softspot for den himmelske kombinasjonen ost og vin? Da bør hun oppleve Galopin, en spesialist på franske og italienske delikatesser og viner. Her kan selv den kresne venninnen bli imponert! En kulinarisk opplevelse med fem forskjellige ost- og vinkombinasjoner og tilbehør på siden.

Pris: 599 NOK per person

Klassisk massasje hos WellMed

 WellMed i Bergen gir din venninne en hel time med klassisk massasje hos WellMed i Bergen. Behandlingenidrar til å redusere muskelsmerter, gi økt overskudd og forbedre søvnkvalitet. En gave som gir din venninne et velfortjent avbrekk!

Pris: 850 NOK per person

Harry Potter Escape Room

Hvis venninnen din er en potterhead, så er dette tidenes mulighet. Samme hvilket hus hun tilhører, her må hun løse gåter og eksperimentere med magi, akkurat som hun har drømt om. Prisen inkluderer to personer, slik at dere sammen kan flykte til en verden av magi!

Pris: 840 NOK for to personer

 

La oss stå for innpakningen!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Utvalgt inspirasjon til deg...