Så du er på jakt etter den perfekte gave til venninne?

Da kan du senke skuldrene, for vi hjelper deg gjerne med å finne den beste bursdagsgaven, julegaven, konfirmasjonsgaven eller takkegaven til din venninne!

En opplevelsesgave er perfekt fordi det gir dere muligheten skape nye, flotte minner sammen. Vi gjort det enkelt for deg ved å samle våre mest minneverdige opplevelsesgavene til venninner nedenfor.

 

Unike gaver til venninne

Prøver du å finne en unik gave til en god venninne som har alt? Er hun glad i å kose seg med godt selskap og noe digg i glasset, bør overraske henne med en av disse opplevelseser som venninnegavene…

Personlige gaver til en venninne

Hva med gaven til hun som elsker stranda, ferie og hverdagsluksus? Nei, du trenger ikke spandere sydentur… Hva med en spadag eller massasje?

Venninnegaver med mening

En opplevelsesgave er den perfekte overraskelsen til enhver anledning. En opplevelsesgave er en gave til venninne med mening, og det er nok det beste man kan gi til en god venninne! Hva med en uforglemmelig opplevelse der hun får utforske Norge og utfordre seg selv?

 

Venninnegaver under 300 kr

 

Bursdagsgave til en venninne som har alt

Leter du etter en bursdagsgave til venninne? Her er et velkjent problem: hva gir du i bursdagsgave til bestevenninnen som har alt? I år kan du ta overraskelsen på den store dagen til et helt nytt nivå ved å gi henne en opplevelse hun garantert ikke forventer. Her er et knippe tips til venninnegaver som både gleder og overrasker!

Drop-In Badstue i Oslofjorden

Ta med venninnen din på badstue på en flåte midt i Indre Oslofjord. Dette er en flott og rimelig venninnegave, så ta gjerne med hele gjengen! Perfekt til dere som trenger litt ekstra tid sammen til jenteprat og avslapping. Nyt en sauna helt uten forstyrrelser fra omverdenen og avslutt med et forfriskende hopp i vannet etter.

Pris: 100 NOK per person

Brunch & jazz hos Amerikalinjen

Gi din venninne med medfødt munchies en brunchopplevelse uten like. Enten om hun ønsker seg et avbrekk fra hverdagens tørre brødskiver, eller trenger en pleiende hånd etter lørdagens bytur, så er brunch med bobler på Amerikalinjen en god idé! Her venter nystekte egg og bacon, fersk frukt og en forfriskende mimosa i avslappet stemning innenfor historiske vegger i et av Norges første boutiquehoteller. 

Pris: 300 NOK per person

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo og Bergen

Det er alltid en i gjengen som er litt mer kreativ, kunstnerisk og fingernem av seg enn resten. Gi henne en koselig aften hos Paint’n Sip Oslo, der hun kan slippe kreativiteten løs på lerretet sammen med noe godt i glasset. Tips: Bestill for to personer så kan du gi henne det ferdige maleriet ditt som minne.

Pris: 395 NOK per person

Les mer om Maling & Moro hos Paint’n Sip Oslo eller Paint’n Sip Bergen 

Ølsmaking hos Aass Bryggeri

Prøvesmak ulike typer øl på ølsmaking og omvisning i Aass Bryggeri i Drammen. Hvis venninnen din liker og er interessert i øl, så er dette en gyllen mulighet. I hjertet av Drammen finner du Norges første bryggeri, et passende sted for å nyte en matbit med kvalitetsøl i glasset. Her får dere både en smaksrik opplevelse og et kunnskaps-boost i historiske omgivelser.

Pris: 425 NOK per person

Vin- og ostesmaking hos Galopin

Har venninnen din et softspot for den himmelske kombinasjonen ost og vin? Da bør hun oppleve Galopin, en spesialist på franske og italienske delikatesser og viner. Her kan selv den kresne venninnen bli imponert! En kulinarisk opplevelse med fem forskjellige ost- og vinkombinasjoner og tilbehør på siden.

Pris: 599 NOK per person

Klassisk massasje hos WellMed

 WellMed i Bergen gir din venninne en hel time med klassisk massasje hos WellMed i Bergen. Behandlingenidrar til å redusere muskelsmerter, gi økt overskudd og forbedre søvnkvalitet. En gave som gir din venninne et velfortjent avbrekk!

Pris: 850 NOK per person

Harry Potter Escape Room

Hvis venninnen din er en potterhead, så er dette tidenes mulighet. Samme hvilket hus hun tilhører, her må hun løse gåter og eksperimentere med magi, akkurat som hun har drømt om. Prisen inkluderer to personer, slik at dere sammen kan flykte til en verden av magi!

Pris: 840 NOK for to personer

 

La oss stå for innpakningen!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Utvalgt inspirasjon til deg...

Ting å gjøre med venninner i Oslo

Lesetid: 7 min.

Gave til henne

Lesetid: 4 min.

Morsdagsgave 2023

Lesetid: 7 min.