Gave til henne? Du er kanskje på jakt etter en gave til mamma, en god venninne, din søster eller kjæreste. Her får du tipsene du trenger for å finne den perfekte gaven til henne.

Vårt beste råd er henne en opplevelsesgave. Det er en personlig gave hun ikke forventer å få, men som vil glede henne og skape uforglemmelige minner. På denne siden har vi samlet våre beste gavetips til hun som har alt.

Bruk gjerne oversikten for å hoppe rett til det du vil se:

 

Topp 7 gaver til hun som har alt

Dette er årets mest populære gaver til henne. Her er det tips og ideer til gaver for enhver smak! Dette er noen av våre bestselgere, og vi vet disse sjeldent slår fei

1. Vinsmaking

Dette er en populær opplevelsesgave med god grunn. Vinsmaking er en gave som passer like fint å gi til en venninne på 20 år som bestemor på 80 år. Vi tilbyr en rekke vinkurs og vinsmakinger.

2. Keramikkurs

En fin bursdagsgave til søster, eller kanskje julegave til mamma? Har du en kunstnerisk venninne eller en kreativ sjel i familien, så er dette den perfekte opplevelsesgaven å overraske dem med.

3. Brunsj

Frokost, brunsj eller lunsj? Dette er en gave som passer «til alle»! Gi henne et stemningsfullt måltid for 2, så kan dere glede dere til en god opplevelse sammen.

4. Alpakkavandring

Denne opplevelsen har blitt en utrolig populær gave de siste årene! Enten det er en gave til henne på bursdag, til jul eller en annen anledning, så er dette en morsom og annerledes gave hun garantert vil huske resten av livet.

5. En guidet naturopplevelse

Er hun av typen som elsker hytteliv, topptur, ski eller telting i fjellet? Da bør du vurdere å gi henne en naturopplevelse som gave. Enten dere drar på moskussafari sammen, eller hun får en hvalsafari med familien; dette er den ultimate gave til en kvinne som elsker friluft.

6. Afternoon tea

Afternoon tea er en virkelig koselig gave til henne. Denne britiske tradisjonen har blitt en favoritt for mange under juleshoppingen, men også for å feire små og store anledninger. Og det er like fint å overraske henne med denne gaven til bursdag som til jul.

7. Truestory Gavekort

Vår mest populære gave er faktisk vårt egne gavekort. Dette er et åpent gavekort som kan brukes på alle våre opplevelser. Du velger bare gavekortets verdi, så kan mottakeren enkelt velge den opplevelsen hun selv ønsker.

Bestill gaven til henne med vår flotte gaveeske med en personlig hilsen fra deg trykt på gavekortet. Da føles gaven ekstra spesiell! Våre gavekort er gyldige i 2 år, og vi kan sende gaveesken rett til postkassen din, eller hennes.

 

Gavetips til henne

Her har vi valgt ut noen gavetips til henne basert på mottaker. Skal du gi en bursdagsgave til kjæresten eller en julegave til mamma? Kanskje en «beklager for at jeg ødela genseren jeg lånte»-gave til en venninne? Bla igjennom våre gavetips nedenfor.

 

En romantisk gave til kjæresten

En personlig gave til en venninne

En unik gave til mamma

 

Gavetips på budsjett

Å finne en gave til henne er som en test på hvor godt du virkelig kjenner henne. Noen kvinner har alt de trenger, mens andre vil ikke dele ønskelisten i håp om å bli overrasket. Og hvordan i all verden finner man en gave til hun som ikke ønsker seg noe?

Vi tror vi har det ultimate svaret. Et gavekort på en unik opplevelse. Her er våre tips til helt spesielle opplevelsesgaver til hun som har alt:

 

Gave til henne under 200 kr

Gave til henne under 500 kr

Gave til henne under 1000 kr

 

Hvordan velge en opplevelsegave?

Følg med på det hun forteller deg! Kanskje hun har nevnt noe om hodepine, eller en vond rygg. Så gi henne en massasje eller spadag i gave! Eller kanskje hun elsker å se på actionfilmer? Ta henne med på en helikoptertur eller en skytedate.

Kan det være en opplevelse som kan få henne til å dra på smilebåndet, fordi hun vet hvor gøy dere kommer til å ha det? Finn en opplevelse som er dere i et nøtteskall, noe internt mellom dere.

Kanskje hun digger å mikse drinkene på hjemmefest? Da kan du gi henne et cocktailkurs. Serverer hun alltid takeaway pizza når hun får besøk? Dra på et matlagingskurs sammen. Eller hvis dere elsker å dra på utfordrende turer sammen, kan du gi henne en spennende guidet safari i den norske naturen.

 

Flere tips til å finne en perfekt gave til henne

Med et hav av gode tilbud både i butikkene og på nett, er det ikke alltid lett å vite hva som passer best å gi henne i gave. Derfor har Truestory samlet sine beste opplevelser for damer i alle aldre på et og samme sted. Her kan du enkelt sortere etter beliggenhet og kategori, og finne noe som passer for din gavemottaker.

Konfirmasjonsgave til jente

Lesetid: 4 min.

40 års gave

Lesetid: 5 min.

Gave til søster

Lesetid: 8 min.

50 års gave

Lesetid: 5 min.

Julegave til henne

Lesetid: 6 min.

18 års gave til han og henne

Lesetid: 6 min.