Gave til henne? Du er kanskje på jakt etter en gave til mamma, en god venninne, din søster eller kjæreste. Her får du tipsene du trenger for å finne den perfekte gaven til henne.

Vårt beste råd er henne en opplevelsesgave. Det er en personlig gave hun ikke forventer å få, men som vil glede henne og skape uforglemmelige minner. Her er våre gavetips til henne: 

 

En romantisk gave til kjæresten

Spa og velvære

Floating for 2 hos Bare Flyt Oslo

Prøv 60 minutter floating for 2 personer i et moderne, privat rom med regndusj. Gi hode og kropp en pause fra den travle hverdagen.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Ansikt- & Skuldermassasje hos Best of You

Gi ansiktet en boost og koble av fra hverdagens stress, med en deilig ansiktsmassasje.

Oslo

Spa og velvære

Massasje hos Best of You

Gi kroppen det lille ekstra den fortjener, med en 30 minutters massasje som kan løsne opp en stiv nakke og ømme muskler.

Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje hos Bare Flyt Oslo

Opplev følelsen av vektløshet, etterfulgt av en avslappende massasje som løser opp i stive muskler og ledd.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje for 2 hos Bare Flyt Trondheim

En perfekt kombinasjon for en spadag for 2 personer, med avslappende duo floating etterfulgt av klassisk 50-minutters massasje.

Trondheim

Spa og velvære

Floating hos Bare Flyt Oslo

Floating kan gi hodet og kroppen din det pusterommet du har lengtet etter. Her får man redusere stress og oppnå en dyp følelse av ro.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje for 2 hos Bare Flyt Oslo

Prøv 1 times duo floating og opplev følelsen av vektløshet, etterfulgt av klassisk 50-minutters massasje for 2 personer.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Babor Classic Facial hos Best of You

En grundig ansiktsbehandling med hudanalyse og Babor produkter. Behandlingen renser, frisker opp og tilpasses hver enkelt hudtype.

Oslo

Opphold

Romantisk opphold på Hotel Oleana

Et romantisk opphold med bobler og frokost, i det perfekte kjærlighetsredet for turtelduer som vil forsvinne fra hverdagen.

Bergen

Spa og velvære

Hot Stone massasje hos Wellmed

En beroligende behandling med varme steiner, som kan lindre kroniske smerter, redusere stress og sende kroppen i dyp avslapning.

Ulset

Opphold

Romantisk opphold på Oscarsborg Festning

En getaway for 2 på den idylliske øya i Drøbaksundet, der atmosfæren, naturen og historien vil trollbinde deg.

Oscarsborg

Opphold

Romantisk opphold på Lysebu

En romantisk reise for 2 med herlige måltider av lokale råvarer, historisk kunst og flott utsikt i vakre omgivelser.

Oslo

En personlig gave til en venninne

Natur

En dagstur i Kajakk på Voss

Fjorden er regnet som en del av UNESCO World Heritage park og det er midt i dette fjell- og fjordriket du skal utforske steder med kajakk.

Voss

Natur

SUP kurs i Trondheim

Få en innføring den avslappende vannsporten SUP, og lær nyttige teknikker som åretak, bevegelser og kroppsholdning.

Trondheim

Smak

Ølsmaking på Brygg Oslo

Bli med og få påfyll av både øl og kunnskap på denne trivelige ølsmakingen på Brygg Oslo.

Oslo

Natur

Introkurs på Tjøme med Kajakkpadling.no

Dette introkurset i kajakk vil over 4 timer gjøre deg trygg på padleteknikker, og sikre deg våttkort for å mestre padleturer på egenhånd.

Tjøme

Natur

Kanotur i Østmarka med Oslo Outdoor

Få en introduksjon til kanopadling og opplev Østmarkas flotte natur og dyreliv. Nyt naturens ro med et varmt måltid fra bålet.

Finstadjordet

Natur

Sommersnorkling i Lofoten

Opplev 2 timer med snorkling i den fascinerende undervannsverden i Lofoten, med dets enorme mangfoldet av dyreliv!

Henningsvær

Smak

Ølsmaking & omvisning hos Ringnes Brygghus

Lær mer om ølhistorie og bryggetradisjoner uavhengig av kunnskapsnivå, og smak 9 forskjellige typer øl fra bryggeriet.

Oslo

Smak

Ølsmaking & omvisning hos Monkey Brew

Få en omvisning i håndverksbryggeriet, lær mer om surølsproduksjon og smak på 4 forskjellige øl av høy kvalitet fra Monkey Brew.

Trondheim

Smak

Gin- & Cocktailsmaking hos Himkok

Smak 3 typer gin, kombinasjoner med gin i 3 cocktails og få en spennende omvisning i et destilleri inspirert av nordisk kultur og natur.

Oslo

Smak

Akevitt- & Cocktailsmaking hos Himkok

En smaksopplevelse i en av verdens beste barer. Smak 3 typer akevitt, 3 cocktails og få en omvisning i destilleriet det ble laget i!

Oslo

Smak

Ølsmaking hos Aass Bryggeri

En ølsmaking med smakstallerken og omvisning i Norges eldste bryggeri. Lær om den 6000 år gamle kunsten i historiske omgivelser fra 1834.

Drammen

Natur

SUP Yoga med 4elements

SUP Yoga med 4elements

Oslo

Andre har også lest...

Gavetips til hun som har alt

Å finne en gave til henne er som en test på hvor godt du virkelig kjenner henne. Noen kvinner har alt de trenger, mens andre vil ikke dele ønskelisten i håp om å bli overrasket. Og hvordan i all verden finner man en gave til hun som ikke ønsker seg noe?

Vi tror vi har det ultimate svaret. Et gavekort på en unik opplevelse. Her er våre tips til helt spesielle opplevelsesgaver til hun som har alt:

Et opphold på THE THIEF

Det slår aldri feil å sende henne på en spa-opplevelse. Og det er i hvert fall ikke feil å sende henne på en av de mest eksklusive spa i Norden – The THIEF. Der får hun boltre seg i omgivelser utviklet til å få den beste velvære-opplevelsen – inspirasjon tatt fra moderne kunst, norsk og internasjonal kultur og det beste av spa-kulturer i hele verden.

En tur i vindtunnel

Gi henne en gave som vil “blow her away” og la hun få utfordre hverdagen litt, ved å ta henne med en litt annerledes luftetur. Denne gaveidéen er en luftetur i vindtunnel, eller som det heter på fint, indoor skydiving. For ja, dette er det nærmeste hun vil komme til fallskjermhopping, men innendørs og i trygge omgivelser.

Vinsmaking i Oslo

Det kan ikke legges skjul på at et stort flertall av kvinner er glad i et stort glass fylt med god vin. På Klosteret får hun smake på 5 glass med kvalitetsvin fra den prisbelønnede vinkjelleren hos Klosteret Restaurant! En gave som ikke kan slå feil.

Et opphold på Lysebu

Er hun lei av sin egen matlaging, så tar du henne bare med på Lysebu Hotell for en liten variasjon i hverdagen. Her får hun hele 5-retters middag basert på lokale, norske råvarer og en introduksjon til en av verdens beste vinkjellere. Truestory! Vinkjelleren til Lysebu kan smykke seg med tittelen “Best of Award of Excellence”.

Whiskysmaking i Oslo

Gi en classy opplevelse til en classy kvinne. Dette gir en god innføring i å bli kjent med denne sofistikerte drinken, hvor UnderBar har hele 550 sorter av whisky og et godt lag med kunnskapsrike kursholdere som vil gjøre henne like engasjert i drinken som de er!

RIB-safari i Oslofjorden

 

Gi henne en 60 minutter lang latterkrampe på denne RIB-safarien i Oslofjorden. Og kanskje noen hyl innimellom. Uansett blir denne opplevelsen til 60 minutter med evige og adrenalinfylte minner, for her får hun oppleve full fart i en båt som er bygget for fart.

Øl- & Matkurs i Oslo

Denne opplevelsen vil introdusere henne til en ny kulinarisk verden, hvor det skapes magi mellom øl og mat! Dette takket være kokken og øl-entusiasten, Ronja Velten, som vil presentere kombinasjoner mellom øl og ulike retter. Kjempemoro for en dame som er glad i øl, og nyttige tips til kjøkkenet.

 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven kan sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

 

Gi henne et gavekort til en opplevelse

Gave til henne under 200 kr

 

Tips til å finne en perfekt gave til henne

De fleste har vel hørt om uttrykket: Handlinger sier mer enn ord.

Og sist vi sjekket har en opplevelse i gave mer handling enn materialistiske gaver. Når du gir en opplevelsesgave kan du uttrykke mye mer. Du kan gi henne tid til seg selv og venner, tid med familie eller en opplevelse dere to kan gjøre sammen.

Hvordan velge en opplevelsegave?

Følg med på det hun forteller deg! Kanskje hun har nevnt noe om hodepine, eller en vond rygg. Så gi henne en massasje eller spadag i gave! Eller kanskje hun elsker å se på actionfilmer? Ta henne med på en helikoptertur eller en skytedate.

Kan det være en opplevelse som kan få henne til å dra på smilebåndet, fordi hun vet hvor gøy dere kommer til å ha det? Finn en opplevelse som er dere i et nøtteskall, noe internt mellom dere.

Kanskje hun alltid mikser de verste drinkene? Da kan du gi henne et cocktailkurs. Serverer hun alltid takeaway pizza når hun får besøk? Dra på et matlagingskurs sammen! Eller hvis dere elsker å dra på utfordrende turer sammen, kan du gi henne en spennende guidet safari i den norske naturen.

Trenger du flere gode gavetips til henne?

Med et hav av gode tilbud både i butikkene og på nett, er det ikke alltid lett å vite hva som passer best å gi henne i gave. Derfor har Truestory samlet sine beste opplevelser for damer i alle aldre på et og samme sted. Her kan du enkelt sortere etter beliggenhet og kategori, og finne noe som passer for din gavemottaker.