Det er lett å slenge litt penger i en konvolutt og si seg fornøyd. Men hva med å heller overraske konfirmanten med en opplevelse hun ikke forventer å få? På denne siden finner du våre beste gavetips til tenåringen, og idéer til en personlig konfirmasjonsgave til en jente.

La deg inspirere av våre gavetips og finn den perfekte konfirmasjonsgave i 2023 her:

Gaver til en aktiv konfirmant

Gaver til en smart konfirmant

Gaver til en kreativ konfirmant

 

Hvor mye gir man i konfirmasjonsgave?

Ifølge en undersøkelse gjort av Ipsos for DNB i 2018, er dette pengesummene folk er villige til å gi konfirmasjonsgave:

  • Foreldre: 13.000 kroner i snitt

  • Besteforeldre: 7.500 kroner i snitt

  • Gjester: 900 kroner hver seg i snitt

  • Inviterte som ikke kunne komme: 400 kroner i snitt

 

5 tips til konfirmasjonsgave til henne

De fleste konfirmanter blir glad for både penger og ting, men disse opplevelsesgavene vil gjøre at hun takker deg enda en gang etter opplevelsen. Bli inspirert av våre fantastiske naturopplevelser og lærerike kurs, som hun mest sannsynlig ikke får fra noen andre. 

Siden det uansett ikke er noen som husker det flotte kortet med kontanter i om et år, anbefaler vi at du utforsker noen av våre mest minnerike opplevelsesgaver til konfirmanter. Her er 5 tips til konfirmasjonsgaver hun aldri glemmer!

1. Rafting

Kjenner du en konfirmant med bein i nesa? Da er denne opplevelsen perfekt for henne. Raftingen i en elv full av imponerende krefter er virkelig et minne for livet! I båten får hun med seg en erfaren guide, og opplevelsen vil gjøre henne godt kjent med både naturens krefter og hennes egne mentale og fysiske styrke.

2. Sommersnorkling i Lofoten

Vakre Lofoten bør alle oppleve en gang i livet, minst! Dette fantastiske øyriket byr på et bredt mangfold av dyreliv og postkort-verdige landskap. Men en naturglad tenåring vil nok nyte 2 timer med spennende utforskning i havet her, som om det var 2 minutter!

3. Fosserappellering på Voss

Tror du konfirmanten er klar for en utfordring som vanskeligere enn både algebra og diktanalyse? Er hun ikke redd for høyder, så vil hun iallfall digge dette! 100 meter over bakken og med en kraftig dusj fra Skjervsfossen. Tror du hun får noen kulere gaver enn denne? Det tror ikke vi.

4. Massasje

Gaven hun ikke ønsker seg eller vet hun trenger, men blir sjeleglad for å få! For 550 kr får hun velge mellom nakke-, skulder- og fotmassasje. Alt en tenåring kan drømme om etter en litt for lang dag på skolebenken.

5. En tur i vindtunnel

Har du en bekjent, venninne eller søster som skal konfirmere seg, som du vil gi noe ekstra til uten å sprenge budsjettet? Fallskjermhopp er muligens litt tidlig å overraske tenåringsjenta med, men etter 3 minutter flytid i vindtunnel har hun allerede opplevd følelsen av fritt fall på opp mot 250 km/t.

 

Vil du ha flere gavetips til konfirmasjon?

Vi har heldigvis drøssevis av minnerike opplevelsesgaver til deg og dine! Hva med en spennende smaksopplevelse med kulinariske overraskelser? Eller en lærerik safari i det utrolige norske landskapet? Mulighetene er mange! 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og konfirmanten velge opplevelsen.

 

Mer inspirasjon og gavetips til deg...