På jakt etter gavetips til menn som har alt? Det trenger ikke være vanskelig å finne en personlig gave til menn, man må bare lete på riktig sted. Og vi hos Truestory er eksperter på gavetips til menn som ikke ønsker seg noe.

Vi mener den perfekte gaven til menn i alle aldre er en opplevelsesgave. Gode opplevelser er noe vi alle vil ha mer av, men så blir spørsmålet hvilken opplevelse du skal overraske han med. Nedenfor finner du våre personlige gavetips til menn!

 

Bursdagsgaver til menn

Til bursdagen hans kan du imponere han med en opplevelsesgave han ikke forventer å få. Overrask han med en julegave der han får oppleve noe nytt!

Julegavetips til menn

Sokker, skjorter og bøker om bil… hvor mye mer spennende er det ikke med en opplevelsesgave? Om ikke en tur i vindtunnel, hva med en vinsmaking?

Personlige gaver til menn

Til en mann som har alt han kan ønske seg og mere til, er en unik opplevelsesgave den perfekte overraskelsen, samme hvilken anledning.

Truestory gavekortet & gaveesken

Lag et spesialdesignet opplevelsesgavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for Truestory gavekortet, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Personlige gavetips til menn

Vil du ha flere tips og idéer til gave til menn? Null problem, vi deler gjerne flere personlige gavetips til menn! Her har du noen av våre favoritter.

Privat Badstue i Oslofjorden

Et godt gavetips til menn som har alt, er en gave som er unik. Hvor mange er det egentlig som kan benytte seg av det? Her får du sjansen til å leie en flåte med badstue til ham og vennegjengen, uten at noen fremmede tar opp plass eller prater i vei ved siden av.

Husk at denne opplevelsen fungerer like bra om vinteren også, så hvis du for eksempel mangler en 60-årsgave til en mann som har sett seg lei på at badstuene alltid er overfylte, så kan dette være en god idé. 

Ølsmaking hos ØlAkademiet

De aller fleste menn er glade i øl. Det er gudenes drikk, og den kommer i ufattelig mange varianter. Her får du sjansen til å smake store mengder kvalitetsøl, samtidig som noen av de beste kursholderne på landsbasis lærer deg hvordan du skal bruke sansene når man smaker på øl. Dessuten får du en innføring i glassvalg, serveringstemperaturer, skjenking og hvordan man frigir ølets aromaer.

Dette kan være en perfekt gave til en 40-årig mann, eller menn i alle andre aldre som elsker godt øl.

RIB-safari i Oslofjorden

Dette er en perfekt 30-årsgave til menn som elsker fart og spenning, og som kunne tenke seg å oppleve Oslofjorden på en alternativ måte. I stedet for å ligge og late seg nede på stranda, så kan man her bli med fjordens fremste leverandør av RIB-opplevelser, Safari Adventures. Når båten når 50 knop en halvmeter over vannet, så kan man virkelig kjenne adrenalinet pumpe.

Båten er trygg, og bygget til å gi skikkelig med gass. Her er det bare å gjøre seg klar til en times van(n)vittig båttur!

Indoor Skydiving hos VossVind

Du tror kanskje at dette ikke er et godt gavetips til menn som er eldre? At denne opplevelsen fungerer bedre som en gave til en mann på 30 år og ikke som en gave til en 80-årig mann? Da tar du feil. Den eldste personen som har prøvd vindtunnelen hos VossVind er nesten 95 år gammel, og den yngste er 5!

Med andre ord, så er dette et gavetips til menn i alle aldre. Her tas alle mennesker godt imot, og alle får muligheten til å teste ut det nærmeste man kommer fallskjermhopping på nær bakkenivå. Her er det altså ingen unnskyldning hvis du lider av høydeskrekk, for her er man i trygge hender.

Whiskysmaking hos UnderBar

Dette er en god idé til en sofistikert gave til en 50-årig mann som elsker edle dråper. I den eldste delen av Aker Brygge finner du denne fantastiske whiskybaren. UnderBar er ikke forbeholdt feinschmeckere, men ønsker velkommen til alle som har lyst til å lære litt om whisky, og ikke minst smake på den.

Etter en kort introduksjon får du smake på fem forskjellige typer whisky, i tillegg til en innføring i hvordan du lager whisky, hvordan du lagrer den og hva alder har å si. Skyll munnen og rens ganen, for her skal det smakes på den sofistikerte væsken! 

2 dagers tur i kajakk på Voss

Hvis du mangler tips til en 50 års gave til en mann, så kan dette være midt i blinken. Her kommer man helt tilbake til røttene, eller rettere sagt tilbake til naturen. Denne 2 dagers turen med overnatting fører deg direkte inn i hjertet av UNESCOs Verdensarvpark hvor det autentiske Norge er bevart.

Den eventyrlige reisen tar deg med blant majestetiske fjell i Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden, og det du får se og oppleve er kun tilgjengelig med kajakk. Dette er med andre ord en fantastisk sjanse til å få oppleve noe helt unikt, i tillegg til å komme i kontakt med naturen. 

Glødende kajakktur i Trondheim

Nidelven renner gjennom Trondheim som en hovedpulsåre, og er en av byens stoltheter. I seg selv er en kajakktur på Nidelven en uforglemmelig opplevelse, fordi man får se byen fra et helt annet perspektiv, men hvordan ville det være å gli sakte ned elven om kvelden? Trondheim kajakk har tatt en unik opplevelse og gjort den enda mer unik, noe som må sies å være en bragd. Noen av sansene våre blir mindre når det blir mørkt.

Men samtidig forsterkes noen inntrykk når man nærmest svever gjennom det mørke vannet med refleksjonene fra lysene fra byen. For å gjøre turen enda mer spesiell, så har kajakkene også LED lys på. 

Food Tour i Oslo

Man blir aldri for gammel til god mat. Denne opplevelsen passer derfor like godt som gave til en 70-årig mann som til en 30-årig mann. Eldre eller yngre enn dette er selvsagt også innenfor. Her får man bli med på en vandring der man får møte verdens matkultur møte norske godbiter. Hele opplevelsen tar omtrent 4 timer, og gir deg et godt innblikk i hvordan vi har gjort pizza, taco, belgiske vafler og øl norsk. Turen går blant annet langs Akerselva og til matmarkedet Vulkan.

Du kommer ikke til å behøve å spise middag etter denne turen. For her får du rikelig å spise. Du bør derfor komme sulten og nysgjerrig, og ha noe på beina som det er komfortabelt å gå i. 

 
Kanskje du også er interessert i...

Farsdagsgave

Lesetid: 15 min.

Gave til pappa

Lesetid: 10 min.

Gave til han som har alt

Lesetid: 8 min.