Leter du etter gaver til han? Da har du kommet til rett sted.

Vi har funnet perfekte gavetips til han. Her vil du garantert finne noe også til han som har alt og ikke ønsker seg noe.

Hos Truestory.no finner du alt fra skydiving, ølsmaking, til zipline. La årets gave til han være en opplevelse han aldri glemmer. 

Se beste gaver til han her.

Gave til han som liker naturen

Kultur, Natur, Opphold

10 Dagers Eventyr på Voss

Opplev det mest storslagne Norge har å by på, på et 10 dagers eventyr med aktiviteter og opplevelser som definerer sjelen av Norge.

Voss

Natur

Bushcraft med Wolverine Adventure

7 lærerike timer i villmarken med en erfaren guide. Lær å overleve i naturen ved hjelp av å tenne bål, finne vann og håndtere øks og kniv.

Trysil

Natur

Kanotur i Trysil med Wolverine Adventure

Opplev naturen og dyrelivet på nært hold, med engasjerte guider som sørger for en herlig opplevelse gjennom elver og innsjøer.

Trysil

Natur

Kanotur i Østmarka med Oslo Outdoor

Få en introduksjon til kanopadling og opplev Østmarkas flotte natur og dyreliv. Nyt naturens ro med et varmt måltid fra bålet.

Finstadjordet

Natur

Marka-safari i Land Rover med KIM Camp & Nordic Safari

En 7-timers villmarkssafari i Oslomarka, med en erfaren guide med lidenskap for autentiske turer i skog og mark.

Aurskog

Natur

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark

Guidet safari på 4-7 timer i Dovrefjell, det eneste stedet i Norge man kan oppleve den sjeldne moskusen!

Oppdal

Natur, Opphold

Opphold med Moskussafari på Rondane Høyfjellshotell

Et opphold i idylliske Rondane, med mulighet for å se de sjeldne moskusene på safari med Furuhauglis erfarne guider.

Otta

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari for par på Geilo

Med toseter snøscootere kan du og dine kjære opplevelse den autentiske Norge. Et 40 km langt eventyr over et flott landskap.

Geilo

10 Gaver til han som har alt

Vi har alle vært der før: Sittende med et tomt blikk, i håp om at om noen få øyeblikk så kommer inspirasjonen og resulterer i verdens beste gavetips til han. Uheldigvis fører disse øyeblikkene som regel til lite inspirerende gaver som sokker eller belter. For det er ikke alltid like lett å finne en gave til han. Men frykt ikke. Selv om du ikke har fått en ønskeliste, har vi laget en liste for deg med opplevelsesgaver til han som fungerer til både farsdag, jul og bursdager. En lang liste faktisk. For vi elsker lister. Og opplevelser. Her kommer den.

Nordlyssafari i Lofoten

Lofoten og nordlys. Vi trenger nesten ikke å si noe mer. Nordlys i seg selv er et fenomen som ligger på topplisten av ting som nordmenn ønsker å oppleve, og her får han også se nordlys i et av de vakreste områdene i verden. Om han også er glad i å fotografere, er dette midt i blinken, for her får han en introduksjon til hvordan man tar bilder av nordlys.

Ølsmaking i Oslo

Det er stereotypisk at alle karer drikker øl, men det er ikke alle karer som har nok kunnskap til å faktisk nyte en øl! På ølsmaking hos Norges ledende kursleverandør for øl, vil han få en “first hand”-introduksjon i øl og dens historie. Han vil ikke se på øl på samme måte igjen.

Rafting på Voss

Hvis rafting har stått på ønskelisten hans, er dette en perfekt plass å starte. Voss er kjent for sine vakre omgivelser og muligheter for rafting. Om han er fan av rafting eller ikke, er dette en opplevelse for de som er glad i adrenalin og ikke har noe imot å bli våt.

Escape Room i Oslo: The Inventor’s Legacy

Escape Room er i vinden for tiden, for hva appellerer ikke mer enn mysterier, gåter, problemløsninger og en mission som kan redde verden? Og dette sammen med en god gjeng. Så hva med å gi denne opplevelsen som gave til han og sammen med sine bestekamerater for en god kveld med snacks, drikke og heftige 60 minutter i et rom hvor de får koordinere frem til en løsning.

Snøscooter på Bane

På et eller annet tidspunkt må det ha streifet han å ha lyst til å prøve en snøscooter. Med denne opplevelsen får han virkelig gi gass med en, for her er det banekjøring som godt kan sies å være en snøfylt lekeplass. Gi han en dag hvor han får testet ut dette morsomme leketøyet!

En dag på Voss Klatrepark

Voss Klatrepark gir han muligheten til å bli en guttunge igjen. Her får han testet ut sine klatreferdigheter og grenser i trehøydene. Klatreparken gir han muligheten til å oppleve hele 55 utfordringer, som er bygget opp av mange løyper og taubaner mellom trærne. Dette er treklatring på nytt nivå.

Spekkhoggersafari i Reisafjorden

Dette er en gave til han som vil gi han muligheten til å komme ansikt til ansikt med en ekte, majestetisk spekkhogger. Disse vakre dyrene kommer hvert år til Lofoten for en stor matfest når silden er på vei til gyting i området. La han få oppleve å sosialisere seg med de store og sosiale havartene.

Fossrappellering på Voss

Gi han den beste dusjen i hans liv! Med andre ord en opplevelse som tar han med på en klatreferd ned et 100 meter høyt fossefall. Her vil han i sikre forhold få teste sin høydeskrekk, sine klatreferdigheter og sitt adrenalinnivå til nye høyder.

Whiskysmaking hos UnderBar

La han nyte noen edle dråper hos UnderBar på Akerbrygge, for det blir garantert en wünderbar smaking! Med noen erfarne kursledere og evig med kunnskap om whisky, så kommer han nok ut av lokalet inspirert og ganske så glad. Skal du også med?

Bursdagsgave til han - 3 personlige gavetips

Bursdagsgave til han: Greien med menn er at du enten er skikkelig heldig som kjenner en som har en eller annen form for samlemani, eller så kjenner du han som har alt han behøver og ikke kommer med en ønskeliste selv om du truer med å færra te Mexico, som Lynni Treekrem så inderlig anbefaler.

Heldigvis finnes det et tredje alternativ, som ikke involverer å flykte over landegrensen. En opplevelsesgave er mye mye mer enn en standard bursdagsgave til han, som (lets face it…) har en 50-50 sjanse for å bli en suksess uansett. Her får du i hvert fall en liten gave av oss, i form av noen originale og spesielle gavetips til han som har alt.

Ølkurs

Ikke alle ser for seg noen slag sjakk som den perfekte bursdagsgave, men ønsker seg heller noe som fryder ganen. Antall mikrobryggerier i Norge har formelig eksplodert i løpet av det siste tiåret, så øl kan med noe selvtillit sies å være “den nye vinen” (sorry, Ari!). Likevel er det ikke alltid lett å vite hvilket brygg en til enhver tid bør servere.

Med et øl- og matkurs blir han en kløpper på å kombinere riktig drikke med riktig matrett, og kommer aldri mer til å gjøre den klassiske “Grandis og Hansa” tabben. Bonus med denne opplevelsen er at sjansen for at han tar med seg litt av denne kunnskapen hjem er ganske stor. Dette er den famøse “gift that keeps on giving”, så det drypper nok noen edle dråper ned på deg og.

Vindtunnel

Å sveve i fritt fall, flere tusen fot over bakken er en guttedrøm som mange går og bærer på. Det er bare to problemer med denne planen. For det første må en punge ut med temmelig store summer for å få lov til å kaste seg ut av et fly. For det andre må en… vel, kaste seg ut av et fly. Selv de mest hardbarkede kreasjonistene kan ikke påstå annet enn at mennesket ikke er utviklet for å falle ned fra store fallhøyder, så det er ikke rart at de fleste av oss velger å stryke fallskjermhopping fra bucketlista.

Men, som både VR-brillene og støvsuger-robotene kan skrive under på, så lever vi i en ganske futuristiske tid, så det er ingenting i veien for at du ikke kan få oppleve følelsen av å et fritt fall, uten å risikere liv og lemmer. En vindtunnel er nettopp den opplevelsen han har ventet på, og tilbyr “fall” på 250 km/t, mens han er i kompetente og trygge hender. Kanskje gir opplevelsen han nok mot til å prøve seg på “the real thing”?

Pølsekurs

Pølser er den matretten som, kanskje noe ufortjent, har fått rykte på seg for å inneholde ting en stort sett ikke har lyst til å putte i kroppen. Sludder og… vel, pølsevev. Alt dette er i ferd med å forandre seg, for, ærlig talt, når du kan få tak i blomkål-ris og enhjørning-frappuccinoer (takk for den, Starbucks), hvorfor i all verden kan vi ikke få både sunne og smakfulle pølser?

Takket være Annis Pølsemakeri i Oslo er det ingen grunn til å ta til takke med en halvlunken grillpølse fra nærmeste bensinstasjon. Her kan en nemlig gå på pølsemakerkurs, noe som (tross navnet) ikke involverer å stappe masse ekle greier ned i et plastaktig hylster. Med flere kjøttsorter av høy kvalitet, masse forskjellig krydder og andre godsaker, er dette kurset med på å knuse alle de pølsefordommene du har hørt fra tidvis tvilsomme medier. Og det beste av alt er at han får ta med seg 4 kg av sine håndlagde pølser hjem!

5 tips til den perfekte gave til han

Som sagt er vi glad i lister her i gården, så her kommer en til! Og denne listen vil være til hjelp med å finne den perfekte opplevelsesgaven til han. For det er jo selvfølgelig ikke nok med å bare vise noen opplevelser og tenke at det vil inspirere nok til å faktisk finne gaven til han.  Her vil du få noe du kan starte med på din jakt etter den perfekte gave til menn.

1. Hvem er han som person?

Det første og viktigste man skal starte med når du skal finne en gave til han, er å tenke over hvem han er som person – hvilken personlighet han har? Du tenker nok nå at dette er en selvsagt ting, for så å finne en gave som passer til han. Men den gang ei! Vi vil gjerne utfordre tankegangen om å gi en opplevelse som faktisk passer til hans personlighet. Gi han heller et overraskelsesmoment ved å gi han en opplevelsesgave som tar han ut av hans normale hverdag. Undersøkelser og vår erfaring med kunder viser at folk blir ennå mer glad for en opplevelse med et overraskelsesmoment og en liten utfordring.

2. Drømmer han om noen spesielle opplevelser?

Har han hatt noen ønsker om å prøve noen spesielle opplevelser? Har han en bucketlist? Om ja, så har du sjansen her. Om du er usikker, så finn det ut! En god måte å finne ut av hans drømmer – eller mareritt – er å gi han en opplevelse som gir et overraskelsesmoment. Dette vil gi han en opplevelse som kanskje viser hvem han faktisk er og kanskje du selv blir overrasket av å finne ut om hans drømmer!

3. Hva er spesielt fra deg?

Nå hopper vi litt over til deg. Hva er det som er spesielt med deg og som kan være viktig for han, nettopp fordi gaven viser hvem du er? Er det noe han kommer til å smile over fordi det er noe som utstråler hvem du er som person? Dette kan være en måte å vise din personlighet og en måte å kommunisere med han på når ordene er vanskelig å finne.  

4. Hva er spesielt mellom dere to?

Så kommer vi til dere to: Er det noe som er spesielt for dere? Har dere interne vitser, drømmer, idéer eller noen små hverdagslige ting til felles? Så realiser dem gjennom en opplevelse – en gave til han som blir enda mer spesiell mellom dere to. 

5. Finn på et tema?

Det er alltid trygt å velge noe temarelatert som en gave til han. Det er både noe som er kjekt å lage, men også kjekt å få! Ta utgangspunkt i en opplevelse og lag noe spesielt rundt det som er relatert til selve opplevelsen, som for eksempel et kort, en scrapbook, et skattekart eller lignende. Hva med Nordlyssafari hvor du gir han en scrapbook med bildene han har tatt fra turen? Eller at du gir han et håndkle som et hint på at han skal på Fossrappellering? Det er mye gøy man kan finne på! 

Hvorfor gi en opplevelsesgave til han?

Som du sikkert har forstått, er vi alt om opplevelser og opplevelsesgaver. Noen tenker kanskje at det er for stort og kostbart, men vi mener at 1000 kroner brukt på opplevelser har mer verdi enn 1000 kroner brukt på materielle gaver. Se for deg at du kjøper en bursdagsgave til han, farsdagsgave og julegave hvert år for resten av hans liv. Det er snakk om gjennomsnittlig 240 gaver til han i løpet av ditt liv. Og som tidligere nevnt, går det jo som regel i sokker og belter i gave til han. Så forestill deg å bytte ut de materielle gavene med opplevelsesgaver. Det vil si hele 240 opplevelser i gave. Et fullverdig liv tenker vi og en avkrysset bucketliste. En opplevelsesgave er den perfekte gave til han som ikke ønsker seg noe.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!