Leter du etter en gave til han? Da har du kommet til rett sted. Vi har funnet de beste gavetips til han. Her vil du garantert finne noe, selv til han som har alt og han som ikke ønsker seg noe. Hos Truestory finner du alt fra skydiving og zipline, til brunsj og ølsmaking. La den neste gaven til din bror, far, kjæreste, kompis eller kollega være en opplevelsesgave han aldri glemmer!

På denne siden kan du se våre beste tips og forslag til gaver til han:

 

Tips til bursdagsgave til han

På jakt etter en unik bursdagsgave til han? En opplevelsesgave er en personlig bursdagsgave de færreste forventer å få, men blir veldig glad for! Overrask han til bursdag med et gavekort på en spesiell opplevelse du har valgt ut til han. 

 

Vinsmaking

Massasje

Klatring eller zipline

 

Julegave til han

Etter noen år blir de fleste typisk norske julegaver glemt (turutstyr, klær og alt som har med kjøkken å gjøre.) Hvis du vil gi han en julegave han aldri glemmer, bør du overraske han med en av disse opplevelsesgavene.

 

Vinsmaking

Fjordcruise

Brunsj eller middag

 

Gavetips til han som har alt

Vårt trykte gavekort i kombinasjon med den flotte gaveesken er bare prikken over i-en.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for Truestory gavekortet, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen.

Lag et spesialdesignet opplevelsesgavekort med en personlig hilsen fra deg, så kan vi gjøre gaven ekstra spesiell med vår eksklusive gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

 
 

Personlige gavetips til han
(etter alder)

Du er ikke alene om å lete etter gode idéer til gaver til han. Det er vanskelig å finne unike og personlige gaver, spesielt nå som de fleste av oss i Norge har alt vi kan ønske oss av materielle ting.

Men er det én ting alle ønsker seg mer av, så er det tid. Nå kan vi ikke gjøre døgnet lenger, men vi kan gjøre tiden sammen enda morsommere og minneverdig! Så hva med å overraske han med en uforglemmelig opplevelse i gave? 

 

Gave til en tenåringsgutt: Escape Room

Escape Room er i vinden for tiden, for hva appellerer ikke mer enn mysterier, gåter, problemløsninger og et mission om å redde verden? Og alt dette sammen med gode venner! Så hva med å gi gavekort på et morsomt Escape Room som gave til han? Etter en intens time med hjernetrim i et låst rom vil han være takknemlig for at du valgte en opplevelsesgave fremfor en hvit skjorte!

 

 

Gave til en 20 åring: Ølsmaking

Det er stereotypisk at alle gutter drikker øl, men de færreste takker vel nei til en kald en etter en lang uke! På ølsmaking hos Norges ledende kursleverandør for øl, vil han få en introduksjon til en verden av øl og dens historie. Han vil aldri se på øl på samme måte igjen!

 

Gave til han i 30 årene: Rafting

I denne raftingbåten kjenner man virkelig blodet bruse! Elvas krefter kan ikke beskrives, det må oppleves.

Hvis rafting har stått på bucketlisten hans, er dette en perfekt plass å starte. Voss er kjent for sine vakre omgivelser og gode muligheter for rafting. Men om han dømmer om rafting eller ikke, er dette en opplevelse for de som er glad i adrenalin, fart og spenning i den norske naturen!

 

Gave til han i 40 årene: Snøscootersafari

Tenk å gi han denne vakre utsikten i gave! Perfekt til han som er glad i litt fart og moro, i kombinasjon med fantastisk natur.

På et eller annet tidspunkt må det ha streifet han å ha lyst til å prøve en snøscooter. Denne opplevelsen vil uansett etterlate han med fantastiske minner og takknemlighet for din kreative gaveidé. På snøscootersafari i Norge får han kjøre det kraftige leketøyet over snødekte sletter og daler, omringet av vakre landskap han sent vil glemme.

 

Gave til han i 50 årene: Guidet safari i Norge

Hvem har IKKE spekkhoggersafari på bucketlisten sin? Denne gaven vil han aldri glemme!

I 50-årene har de fleste menn både bod, loft og garasjen full av ting han både trenger og ikke trenger. Så det er neppe nødvendig å gi han flere støvsamlere.

En guidet safari er en opplevelsesgave som vil gi han muligheten til å se en ekte, majestetisk dyreliv i det fri. I Norge er vi så heldige å ha både elg, moskus, hval og spekkhoggere. Overrask 50-åringen med en uforglemmelig naturopplevelse!

 

Gave til han i 60 årene: Fine dining

Til en 60 åring med utviklet palett og smaken for ekstra god mat og drikke, anbefaler vi en luksuriøs smaksopplevelse med gourmet eller fine dining. Overrask han med en 4-retters meny, vinkurs med middag eller et annet uforglemmelig måltid for 2.

 

Gave til han i 70 årene: Whiskysmaking

Få ting passer bedre å gi til en kar som har et stappfullt barskap. La han nyte noen edle dråper hos UnderBar på Akerbrygge, for det blir garantert en wünderbar smaking! Med noen erfarne kursledere og evig med kunnskap om whisky, så kommer han nok ut av lokalet inspirert og ganske så lykkelig. Kanskje du kan bli med han og gjøre opplevelsesgaven enda mer spesiell?

 

Hvorfor gi en opplevelsesgave til han?

Som du sikkert har forstått, er vi ville etter opplevelser og opplevelsesgaver. Noen tenker kanskje at det er for stort og kostbart, men vi mener at 1000 kroner brukt på opplevelser har mer verdi enn 1000 kroner brukt på materielle gaver.

Se for deg at du kjøper en bursdagsgave, farsdagsgave og julegave til han hvert år for resten av hans liv. Det er snakk om omtrent 300 gaver til han i løpet av ditt liv. Så forestill deg å bytte ut de materielle gavene med opplevelsesgaver…

…Det vil si hele 300 nye opplevelser i livet hans! Det er en ganske spenstig bucketliste, om vi så får si det selv. En opplevelsesgave er derfor den perfekte gaven til han som ikke ønsker seg noe.

 

Trenger du mer inspirasjon?

7 grunner til å gi en opplevelse i gave

Lesetid: 5 min.

Tips til å gi en naturopplevelse som gave

Lesetid: 9 min.

Gave til han som har alt

Lesetid: 6 min.