Leter du etter en gave til han? Da har du kommet til rett sted. Vi har funnet de beste gavetips til han. Her vil du garantert finne noe, selv til han som har alt og han som ikke ønsker seg noe. Hos Truestory finner du alt fra skydiving og zipline, til brunsj og ølsmaking. La den neste gaven til din bror, far, kjæreste, kompis eller kollega være en opplevelsesgave han aldri glemmer!

Se våre beste gavetips og forslag gaver til han her.

 

Bursdagsgave til han

En opplevelsesgave er en personlig bursdagsgave de færreste forventer å få, men blir veldig glad for! Overrask han til bursdag med et gavekort på en spesiell opplevelse du har valgt ut til han. 

Adrenalin, Natur

Tau & Elv Actionpakke på Voss

Et eventyr som kombinerer balanse og klatring i tretoppene i Voss Klatrepark, og ekte naturkrefter i storslåtte omgivelser med rafting!

Skulestadmo

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Natur

Introkurs på Tjøme med Kajakkpadling.no

Dette introkurset i kajakk vil over 4 timer gjøre deg trygg på padleteknikker, og sikre deg våttkort for å mestre padleturer på egenhånd.

Tjøme

Adrenalin

Drop-in hos Klatreverket

På drop-in klatring hos Klatreverket kan du utfordrer deg selv både fysisk og mentalt!

Oslo

Adrenalin

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Opplev en 16 km lang raftingtur i Sjoa, Norges beste raftingelv. Lær padleteknikker og samarbeid i flåten, sammen med erfarne guider.

Nedre Heidal

Adrenalin

Nybegynnerkurs Buldring på Klatreverket

Et 2-timers kurs i klatring uten tau over myke madrasser, i et av verdens 10 største klatresentre.

Oslo

Natur, Adrenalin

Juving i Uvdal med Dagali Fjellpark

Juving med guider gjennom utrolige Ølmøsåe canyon, med rappellering og bading. En opplevelse full av moro og fysiske utfordringer.

Geilo

Adrenalin

Prøv klatring for voksne med barn hos Klatreverket

En opplevelse i høyden der både store og små kan utfordre hodet og kroppen, samtidig som man opplever noe nytt sammen.

Oslo

Julegave til han

Etter noen år blir de fleste typisk norske julegaver glemt (turutstyr, klær og alt som har med kjøkken å gjøre.) Hvis du vil gi han en julegave han aldri glemmer, bør du overraske han med en av disse opplevelsesgavene.

Gave til han som har alt

Jubileumsgave, kjærestegave eller bare en kul gave til han som ikke ønsker seg noe? Til en mann som har alt er en opplevelsesgave den perfekte gaven! Her er våre gavetips til personlige gaver til menn uten ønskeliste.

 

En uforglemmelig opplevelsesgave

Vårt trykte gavekort i kombinasjon med den flotte gaveesken er bare prikken over i-en.

Lag et spesialdesignet opplevelsesgavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår eksklusive gaveeske med sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for Truestory gavekortet, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

Meld deg på Truestorys nyhetsbrev og spar 10% på en valgfri opplevelse

Få eksklusive tilbud, nyheter, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen din.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!

 

Personlige gavetips til han

Du er ikke alene om å lete etter gode idéer til gaver til han. Det er vanskelig å finne unike og personlige gaver, spesielt nå som de fleste av oss i Norge har alt vi kan ønske oss av materielle ting.

Men er det én ting alle ønsker seg mer av, så er det tid. Nå kan vi ikke gjøre døgnet lenger, men vi kan gjøre tiden sammen enda morsommere og minneverdig! Så hva med å overraske han med en uforglemmelig opplevelse i gave? 

Gave til en 20 åring: Ølsmaking

Det er stereotypisk at alle gutter drikker øl, men de færreste takker vel nei til en kald en etter en lang uke! På ølsmaking hos Norges ledende kursleverandør for øl, vil han få en introduksjon til en verden av øl og dens historie. Han vil aldri se på øl på samme måte igjen!

Gave til han i 30 årene: Rafting

I denne raftingbåten kjenner man virkelig blodet bruse! Elvas krefter kan ikke beskrives, det må oppleves.

Hvis rafting har stått på bucketlisten hans, er dette en perfekt plass å starte. Voss er kjent for sine vakre omgivelser og gode muligheter for rafting. Men om han dømmer om rafting eller ikke, er dette en opplevelse for de som er glad i adrenalin, fart og spenning i den norske naturen!

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Adrenalin

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Opplev en 16 km lang raftingtur i Sjoa, Norges beste raftingelv. Lær padleteknikker og samarbeid i flåten, sammen med erfarne guider.

Nedre Heidal

Adrenalin, Natur

EkstremRafting på Geilo

En ekstrem tur nedover Numedalslågen, der man virkelig får kjenne elvens krefter.

Geilo

Adrenalin

Familiepakke rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En 2,5 timers raftingopplevelse med barna i fokus. Moro på Gudbrandsdalslågen for hele familien, og overnatting i en koselig tømmerhytte.

Otta

Adrenalin

Familierafting korttur med Sjoa Rafting

En morsom 3 timers raftingopplevelse for hele familien. Utfordring og moro for store og små i de roligere strøkene i Gudbrandsdalslågen.

Otta

Natur, Adrenalin

Familierafting på Geilo med Dagali Fjellpark

En vanvittig morsom raftingtur for store og små, med profesjonell guide som sikrer en trygg raftingopplevelse uansett forhold.

Geilo

Adrenalin, Natur

Familierafting på Geilo med Dagali Opplevelser

En familieaktivitet over 2,5 timer med action og moro for både store og små, i de roligere strøkene av Numedalslågen.

Geilo

Adrenalin, Natur

Familierafting på Voss

En tøff opplevelse langs Vosso sine morsomme elvestryk, perfekt for de ivrigste barna som tør å bli våte og ta en utfordring.

Skulestadmo

Gave til han i 40 årene: Snøscootersafari

Tenk å gi han denne vakre utsikten i gave! Perfekt til han som er glad i litt fart og moro, i kombinasjon med fantastisk natur.

På et eller annet tidspunkt må det ha streifet han å ha lyst til å prøve en snøscooter. Denne opplevelsen vil uansett etterlate han med fantastiske minner og takknemlighet for din kreative gaveidé. På snøscootersafari i Norge får han kjøre det kraftige leketøyet over snødekte sletter og daler, omringet av vakre landskap han sent vil glemme.

Gave til han i 50 årene: Spekkhoggersafari

Hvem har IKKE spekkhoggersafari på bucketlisten sin? Denne gaven vil han aldri glemme!

I 50-årene har de fleste menn både bod, loft og garasjen full av ting han både trenger og ikke trenger. Så det er neppe nødvendig å gi han flere støvsamlere.

Spekkhoggersafari er en opplevelsesgave som vil gi han muligheten til å se en ekte, majestetisk spekkhogger i det fri. Disse vakre dyrene kommer til Lofoten hvert år for en stor matfest når silden er på vei til gyting i området, og du kan gi han muligheten til å møte de ansikt til ansikt!

Gave til han i 60 årene: Nordlyssafari

Lofoten og nordlys. Vi trenger nesten ikke å si noe mer. Nordlys i seg selv er et fenomen som ligger på topplisten av ting som nordmenn ønsker å oppleve, og her får han også se nordlys i et av de vakreste områdene i verden. Om han også er glad i å fotografere er dette midt i blinken, for her får han en introduksjon til hvordan man tar skikkelig gode bilder av nordlyset.

Gave til han i 70 årene: Whiskysmaking

Få ting passer bedre å gi til en kar som har et stappfullt barskap.

La han nyte noen edle dråper hos UnderBar på Akerbrygge, for det blir garantert en wünderbar smaking! Med noen erfarne kursledere og evig med kunnskap om whisky, så kommer han nok ut av lokalet inspirert og ganske så lykkelig. Kanskje du kan bli med han og gjøre opplevelsesgaven enda mer spesiell?

Gave til en tenåringsgutt: Escape Room

Escape room er en annerledes og morsom aktivitet som passer like godt for både store og små.

Escape Room er i vinden for tiden, for hva appellerer ikke mer enn mysterier, gåter, problemløsninger og et mission om å redde verden? Og alt dette sammen med gode venner! Så hva med å gi gavekort på et morsomt Escape Room som gave til han? Etter en intens time med hjernetrim i et låst rom vil han være takknemlig for at du valgte en opplevelsesgave fremfor en hvit skjorte!

Gave til en gutt: En dag i klatrepark

I Voss Klatrepark får han testet ut sine klatreferdigheter og utfordre sin styrke i tretoppene. Klatreparken gir han muligheten til å oppleve hele 55 utfordringer, som er bygget opp av mange løyper og taubaner mellom trærne. En morsom opplevelsesgave som kanskje vil utvikle seg til en hobby i fremtiden?

 

Andre har også lest...

 

Tips til bursdagsgave til han

På jakt etter en unik bursdagsgave til han? Greia med menn er at du enten er heldig som kjenner type nr 1: en kar med en hobby eller samlemani. Eller så har du endt opp her fordi han du kjenner er type 2: Han har alt han trenger, og aldri utleverer en ønskeliste. Her har du våre forslag til bursdagsgave til han:

Vinsmaking

Båttur og fjordsafari

Adrenalin

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Opplev en 16 km lang raftingtur i Sjoa, Norges beste raftingelv. Lær padleteknikker og samarbeid i flåten, sammen med erfarne guider.

Nedre Heidal

Natur

Henningsvær Middagscruise med Brim Explorer

En spektakulær reise om bord et bærekraftig fjordcruise gjennom havlandskap i Svolvær og Lofoten, med lokale historier og smaksprøver.

Svolvær

Natur

Spekkhoggersafari i Reisafjorden

Opplev de spektakulære spekkhoggere på kloss hold, på safari i RIB-båt i beundringsverdige Vesterålen i Lofoten.

Sørkjosen

Kultur, Natur

Sommerkveld på Oslofjorden med Båtservice Sightseeing

En idyllisk sommerkveld ombord en flott seilskute i Oslofjorden, med mulighet for å se byen fra et helt nytt perspektiv.

Oslo

Natur

3 dagers tur med kajakk og hiking i Voss

En 22 km lang guidet padletur gjennom Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Med måltider, kvalitetsutstyr, topptur og overnatting i telt.

Voss

Natur, Smak

Aurora Dinner Cruise med Brim Explorer

Nyt en 3-retters middag seilende forbi det snødekte naturlandskapet i Tromsø, og se nordlyset fra den stillegående hybridbåten Brim.

Tromsø

Kultur

Bluescruise og rekebuffet med Båtservice Sightseeing

En stemningsfull kveld ombord det legendariske bluescruiset, med live bluesmusikk og ferske reker på loff.

Oslo

Adrenalin

Familiepakke rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En 2,5 timers raftingopplevelse med barna i fokus. Moro på Gudbrandsdalslågen for hele familien, og overnatting i en koselig tømmerhytte.

Otta

Spadag og massasjer

 

Hvorfor gi en opplevelsesgave til han?

Som du sikkert har forstått, er vi ville etter opplevelser og opplevelsesgaver. Noen tenker kanskje at det er for stort og kostbart, men vi mener at 1000 kroner brukt på opplevelser har mer verdi enn 1000 kroner brukt på materielle gaver.

Se for deg at du kjøper en bursdagsgave, farsdagsgave og julegave til han hvert år for resten av hans liv. Det er snakk om omtrent 240 gaver til han i løpet av ditt liv. Så forestill deg å bytte ut de materielle gavene med opplevelsesgaver…

…Det vil si hele 240 nye opplevelser i livet hans! Det er en ganske spenstig bucketliste, om vi så får si det selv. En opplevelsesgave er derfor den perfekte gaven til han som ikke ønsker seg noe.

7 grunner til å gi en opplevelse i gave