Velkommen til vår verden av opplevelsesgaver, hvor en liten overraskelse kan bli til varige minner og gode historier. Vi gleder oss til å vise deg vårt mangfoldige utvalg av unike opplevelser som passer enhver anledning. Enten du ser etter en personlig julegave, en morsom bursdagsgave eller bare en helt spesiell overraskelse til en du er glad i, finner du masse tips og inspirasjon til opplevelsesgaver på denne siden.

 

Tips til opplevelsesgaver

Noen ganger passer det best med en adrenalinfylt aktivitet, andre ganger en gourmetmiddag på restaurant eller en avslappende spadag med massasje. Hos Truestory kan du finne den perfekte gaven til enhver mottaker og anledning.

Nedenfor kan du se våre gavetips til kjæresten, til foreldre, til han eller henne, til venner og kolleger. Vi har noe for alle aldre og prisklasser.

 

Opplevelsesgaver med mat & drikke

Til foodien – fantastiske smaksopplevelser med deilig mat og drikke.

 

Opplevelsesgaver med adrenalin

Til de tøffe – en rekke opplevelser med garantert magesug, fart og spenning.

 

Opplevelsesgaver med fantastisk natur

Til de eventyrlystne – bli med å utforske vakre landskap og uimotståelig natur.

 

Opplevelsesgaver med spa & velvære

Til de rolige – et avbrekk fra hverdagen med velvære og avslapning.

 

Tips til opplevelsesgaver i Norge

Selv om opplevelsesgaver er noe nytt i Norge, så ser vi allerede noen trender innen opplevelser og noen favoritter blant  opplevelsesgavene hos Truestory! Både opplevelsesgaver i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og andre kriker og kroker i dette langstrakte land. Godteposen av våre mest populære opplevelsesgaver får du her – i alle smaker og nyanser.

 

Opplevelsesgaver i Oslo

 

Opplevelsesgaver i Bergen

 

Opplevelsesgaver i Trondheim

 

Gavetips basert på mottaker

Hvem skal gaven være til? Sjekk ut våre gaveguider og bli inspirert til å finne den perfekte opplevelsesgaven til bursdagsbarnet, brudeparet eller en annen mottaker.

Gave til mamma

Lesetid: 3 min.

Gave til pappa

Lesetid: 5 min.

Gave til kjæresten

Lesetid: 4 min.

Gavetips til venninne

Lesetid: 11 min.

Tips til bryllupsgaver 2024

Lesetid: 9 min.

En original konfirmasjonsgave

Lesetid: 5 min.
 

Gaveesken vår er det lille ekstra

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Hvorfor er opplevelser en god gave å gi?

Som tidligere nevnt er opplevelsesgaver like mye i vinden som selve opplevelsen i Vindtunnellen på Voss og har nådd nye høyder som overnattinger i tretoppene! Vi kunne nok ha snakket dagen lang om hvorfor opplevelsesgaver er noe for alle og hvorfor velge dem fremfor materielle gaver, men.. det har ingen tid til. Tid er opplevelser. Derfor har vi samlet våre saftigste argumenter og skal prøve å få overbevist at dette er reisen å ta.

Fordi Kong Harald sier det

Kong Harald sier at opplevelsesgaver er de beste gaver å gi. Vi sier oss veldig enig i det.

Evige gaver

Opplevelsesgaver er evige gaver. De blir ikke ødelagt og er plassbesparende. Den eneste plassen den tar er et sted i minnet, for hvem vil vel noensinne glemme en opplevelsesgave? I tillegg er det alltid gøy å se reaksjonen til mottakerne av denne type gave. Det er noe som ikke kan erstattes og kan være en gave å gi til han eller hun som har alt.

Mennesker forenes

Opplevelsesgaver er den beste måten å føre mennesker sammen og å skape samhold. For opplevelser blir til noe spesielt mellom en hver og noe man vil snakke om senere. Gjennom opplevelsesgaver vil vi så gjøre nordmenn uforglemmelige minner rikere og å føre mennesker – nære og fjerne – sammen gjennom historier som blir skapt gjennom de opplevelsene og opplevelsesgavene. 

Sann lykke

Nå tar vi forskningen i bruk til våre argumenter, folkens. For vi stoler like mye på forskningen, som på våre kunder som sier at opplevelser gir lykkerus! Forskningen sier nemlig at man bli mer lykkelig av å få en opplevelse i gave enn penger brukt på materielle goder. Truestory! Klarer du å se for deg reaksjonen til personen som får opplevelsesgaven? Lykke, og ikke den kortvarige lykken man får fra materielle gaver. Å gi en opplevelsesgave viser at du har tenkt nøye gjennom hva mottakeren har lyst til å oppleve, noe som forsterker forhold og vennskap.

Redd planeten

Ja, nå slo vi på stortromma med dette argumentet, så denne må man selvfølgelig ta med litt humor. Men når det er sagt, opplevelsesgaver havner ikke i søppelkassen. Det er jo et fair argument mener vi. For vi har en “anti-samlemani” mentalitet som vi også ønsker å formidle og mener at opplevelser er med på å gi en grønn mentalitet i stedet. I tillegg er mange av våre opplevelsgaver ute i naturen, bedre å nyte den fantastiske naturen vi har enn å forsøple den. Redd verden en opplevelse av gangen.

Hvilke type opplevelsesgave?

Gave er en gave uansett i hvilken form og det vil si at man må fremdeles tenke; hvilke opplevelsesgave vil passe best for vedkommende? Vi har noe veldig enkelt å tipse om;

Gi en opplevelsesgave til han eller henne som tar personen ut av sin komfortsone.

Tørr ikke du? Så ta en utfordring selv og se hvor godt det blir når man endelig har tatt sjansen. Om dere begge gjør dette blir forholdet deres enda sterkere. For det er nemlig det; når man går ut av sin komfortsone, så får man en forsterket opplevelse og en ennå større lykkerus. Og enda bedre – man opplever det sammen!