Opplevelsesgaver er kort sagt gavekort på opplevelser.

Hvor fantastisk er egentlig ikke denne tankegangen?

For nå får alle muligheten for å gi denne immaterielle lykken i gave og en gave som gir mer minner i livet enn materielle gaver. 

Om det skal være opplevelsesgave til kjæresten, til far, til han eller henne, til foreldre og families å tilbyr vi det meste.

Opplevelsesgaver med adrenalin

Til de tøffe – en rekke opplevelser med garantert magesug, fart og spenning.

Opplevelsesgaver med fantastisk natur

Til de eventyrlystne – bli med å utforske vakre landskap og uimotståelig natur.

Opplevelsesgaver med spa og velvære

Til de rolige – et avbrekk fra hverdagen med velvære og avslapning.

Opplevelsesgaver med nye smaker

Til foodien – fantastiske smaksopplevelser med deilig mat og drikke.

Kjøp opplevelser hos Truestory

Truestory har også kommet for å bli. Vi har et mål om å gjøre det enklere for oss nordmenn å komme ut å oppleve og som vil forhåpentligvis gjøre dørstokkmila litt kortere – for det er mye å oppleve i vårt lille land og mange minner å bli rikere. Om det skal være en opplevelsesgave til jul, venninnegave, eller noe til bror så har vi en palett av opplevelsesgaver klare. Tenk deg om hva som passer best til personen du tenker å kjøpe til og la deg inspirere av opplevelsene nedentil. 

Selv om opplevelsesgaver er noe nytt i Norge, så ser vi allerede noen trender innen opplevelser og noen favoritter blant  opplevelsesgavene hos Truestory! Både opplevelsesgaver i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og andre kriker og kroker i denne langstrakte land. Godteposen av våre mest populære opplevelsesgaver får du her – i alle smaker og nyanser.

Opplevelsesgaver i Oslo

Norges metropol har mange opplevelsesgaver til han og henne på lur – herunder går det alt fra adrenalin, gourmet og spa/velvære. Hva kunne du tenkt deg? Det finnes uendelig med ting å oppleve i denne byen. Kanskje du vil prøve noe som alltid har lagt bakerst i tankene? Om du vil lese mer om de bestselgende opplevelsene i Oslo anbefaler vi å ta en tur innom Opplevelser i Oslo innlegget om du vil finne flere opplevelsesgaver i Oslo.

Whiskysmaking hos UnderBar

Å gi en whiskysmaking i opplevelsesgave kan raskt bli til en veldig minnerik kveld med latter. UnderBar whisky bar har så som misjon å gjøre kvelden wunderbar og selvfølgelig noe kunnskap rikere om de edle dråpene – blant de over 550 flaskene de har til disposisjon.  Perfekt til både han og henne! Denne opplevelsen bærer kunnskap som kommer til å imponere i alle slags sammenhenger. Dette valget er også en ideell opplevelsesgave til foreldre!

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En god whisky

Vindtunnel i Oslo

Denne opplevelsesgaven i Oslo er populær fordi man på trygg grunn får en opplevelse som er det nærmeste man kommer til fallskjermhopping! Ja, en prøveomgang på 3 minutter i vindtunnelen blir regnet som 4 fallskjermhopp gitt. Nærmere følelsen av å fly kommer man ikke. Denne opplevelsen er som skreddersydd til som liker å få et lite adrenalin-kick, men i et trygt miljø! En trygg, men uforglemmelig opplevelsesgave for store og små, og for dem med høydeskrekk.

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Et polaroid kamera til å fange øyeblikkene

Vinsmaking på Klosteret

Vi kjenner alle noen som kunne trengt et vinkurs! Eller noen som kanskje trenger å friske opp smakssansene litt? På Klosteret Restaurant får man en opplevelse som gir mer enn kun kunnskap om vin av det beste slag – men også en stemning som blir foreviget. Der er man omringet av levende lys og dempet klostermusikk i bakgrunnen – og en kveld med kvalitetsvin, kan bare bli fin.

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En god flaske vin

Gourmetopphold på THE THIEF

Denne opplevelsen er med garanti en av våre mest populære opplevelsesgaver i Oslo. Denne opplevelsen er for de som trenger et lite avbrekk fra hverdagen. Og av den grunn at den stjeler deg bokstavelig talt vekk fra omverdenen for en kort stund, men hvor man så får mye på den tiden man tilbringer der; design, kvalitet, gourmet, kunst og det beste av spa-verdener.

Opplevelsesgaver i Trondheim

Urban Kajakktur i Trondheim

Dette er en opplevelsesgave i Trondheim som gir mottakeren muligheten til gli nedover den vakre Nidelven og bli kjent med Trondheims gjemte sider. Og den perfekte opplevelsen for å bare nyte noen stille stunder fra den daglige liv med en god gjeng.

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Bok om Trondheim

SUP-kurs i Trondheim

Like mye som opplevelsesgaver er i vinden, så er også SUP det! Denne avslappende, dog aktive vannsporten gir alt man trenger for å lade batteriene – man nyter naturen og omgivelsene, på samme tid som man får trent kroppen. Ta med et par venner på en opplevelse som både er lærerik og samtidig morsom. En ekte opplevelse for kropp og sinn.

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Varm genser

Opplevelsesgaver i Bergen

Rafting på Voss

Denne opplevelsesgaven gir vedkommende den beste og raskeste måten på å bli kjent med den norske naturen på. For her må man holde takt med moder jord når man blir tatt nedover de heftige elvestryk. Denne opplevelsen er optimal for vennegrupper eller familier! Utover at man blir våt og får en opplevelse for livet, så får man se et flott norsk vestlandslandskap.

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Et håndkle

Opplevelsesgaver i Lofoten

Midnattssolsafari fra Andenes

Det blir ikke mer eksotisk her til lands, enn denne opplevelsen om bord en RIB-båt i midnattssolen. En arktisk, naturopplevelse i Lofoten. Her får man oppleve den fantastiske midnattssolen, og man får muligheten til å se både havørn, lundefugler og sel. Det er ikke uten grunn at denne opplevelsen er kåret til en av de beste sommeraktivitetene i verden!

Ekstra tips til opplevelsesgaven: En bok om Lofoten

Sommersnorkling i Lofoten

Kjenner du noen som gjerne tar denne utfordringen? Denne opplevelsen er perfekt til de som har et elsk for havdyr og snorkeling. Og hva med det fantastiske landskapet på land? Lofoten har en hel perlerekke med unike opplevelser – og denne perlen er ingen unntak.

Opplevelsesgaver i Norge

Helikopter sightseeing i Stryn

En opplevelsesgave til han eller henne som tar vedkommende på den vakreste flyturen i sitt liv. Vestlandet er jo allerede vakkert på bakkenivå, med sine ragende fjell og dype fjorder. Denne opplevelsen er vel kategorisert som “once in a lifetime”, så en mer unik gave må du lete godt og lenge etter.

Ekstra tips til opplevelsesgaven: Et kamera

Moskussafari med din egen guide

Over bakker og berg finner man Dovrefjellets vidder og der også viddenes hjemhørende moskuser! Norge er en av de sjeldne hjem i hele verden for disse spektakulære dyrene. Hvem hadde gjettet seg til denne opplevelsesgaven? Det finnes få ting som er mer unike. I tillegg er de også litt vanskelige å finne, fordi de går i ett med naturen, men de erfarne guidene har sine triks for å få en uforglemmelig opplevelsesgave.

Ekstra gavetips til opplevelsen:  Ullundertøy

Hvorfor er opplevelser en god gave å gi?

Som tidligere nevnt er opplevelsesgaver like mye i vinden som selve opplevelsen i Vindtunnellen på Voss og har nådd nye høyder som overnattinger i tretoppene! Vi kunne nok ha snakket dagen lang om hvorfor opplevelsesgaver er noe for alle og hvorfor velge dem fremfor materielle gaver, men.. det har ingen tid til. Tid er opplevelser. Derfor har vi samlet våre saftigste argumenter og skal prøve å få overbevist at dette er reisen å ta.

Fordi Kong Harald sier det

Kong Harald sier at opplevelsesgaver er de beste gaver å gi. Vi sier oss veldig enig i det.

Evige gaver

Opplevelsesgaver er evige gaver. De blir ikke ødelagt og er plassbesparende. Den eneste plassen den tar er et sted i minnet, for hvem vil vel noensinne glemme en opplevelsesgave? I tillegg er det alltid gøy å se reaksjonen til mottakerne av denne type gave. Det er noe som ikke kan erstattes og kan være en gave å gi til han eller hun som har alt.

Mennesker forenes

Opplevelsesgaver er den beste måten å føre mennesker sammen og å skape samhold. For opplevelser blir til noe spesielt mellom en hver og noe man vil snakke om senere. Gjennom opplevelsesgaver vil vi så gjøre nordmenn uforglemmelige minner rikere og å føre mennesker – nære og fjerne – sammen gjennom historier som blir skapt gjennom de opplevelsene og opplevelsesgavene. Tenk hvor minnerikt det hadde vært å bli bedre kjent med noen på en slik opplevelse? Vi tør å påstå at det er artigere å snakke om ting som har skjedd, enn ja.. ting.

Sann lykke

Nå tar vi forskningen i bruk til våre argumenter, folkens. For vi stoler like mye på forskningen, som på våre kunder som sier at opplevelser gir lykkerus! Forskningen sier nemlig at man bli mer lykkelig av å få en opplevelse i gave enn penger brukt på materielle goder. Truestory! Klarer du å se for deg reaksjonen til personen som får opplevelsesgaven? Lykke, og ikke den kortvarige lykken man får fra materielle gaver. Å gi en opplevelsesgave viser at du har tenkt nøye gjennom hva mottakeren har lyst til å oppleve, noe som forsterker forhold og vennskap.

Redd planeten

Ja, nå slo vi på stortromma med denne argumenten, så denne må man selvfølgelig ta med litt humor. Men når det er sagt; opplevelsesgaver havner ikke i søppelkassen. Det er jo et fair argument mener vi. For vi har en “anti-samlemani” mentalitet som vi også ønsker å formidle og mener at opplevelser er med på å gi en grønn mentalitet i stedet. I tillegg er mange av våre opplevelsgaver ute i naturen, bedre å nyte den fantastiske naturen vi har enn å forsøple den. Redd verden en opplevelse av gangen.

Hvilke type opplevelsesgave?

Gave er en gave uansett i hvilken form og det vil si at man må fremdeles tenke; hvilke opplevelsesgave vil passe best for vedkommende? Vi har noe veldig enkelt å tipse om;

Gi en opplevelsesgave til han eller henne som tar personen ut av sin komfortsone.

Tørr ikke du? Så ta en utfordring selv og se hvor godt det blir når man endelig har tatt sjansen. Om dere begge gjør dette blir forholdet deres enda sterkere. For det er nemlig det; når man går ut av sin komfortsone, så får man en forsterket opplevelse og en ennå større lykkerus. Og enda bedre – man opplever det sammen! 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!