Vi vet hva din mor virkelig ønsker seg! Er du helt rådvill når det kommer til gave til mamma? Bursdagsgave, morsdagsgave, julegave, bryllupsdag eller en spesiell anledning – leter du etter gavetips til mamma har du kommet til riktig sted.

Nedenfor får du våre beste tips og forslag til den perfekte gave til mamma. Her kan du finne personlige, unike og morsomme gaver til din mor. En opplevelsesgave er ikke bare en gave med mening, den vil også gi fantastiske nye minner for dere begge.

 

Tips til morsdagsgave

Gi en gave som varmer denne morsdagen! Her er våre favoritter i år:

 

Tips til bursdagsgave til mamma

En opplevelsesgave er annerledes og omtenksomt, og ikke minst en personlig overraskelse til bursdagen hennes! Her er noen av våre bestselgere til mor:

 

Tips til julegave til mamma

Det er alltid hyggelig å gi julegaver til mor, men det føles helt spesielt å gi en opplevelse hun kan glede seg til. Her er noen forslag til julegaver til mamma i år:

 

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en valgfri opplevelse

Få eksklusive tilbud, nyheter, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen din.

 

Gave til mamma 30 - 40 år

En mor i 30-40 årene har  kanskje fortsatt små barn i huset, og vi tror derfor at hun vil sette pris på en luksuriøs pause fra hverdagen. Hva med å gi henne et gavekort på en spadag eller opphold på et spahotell? Det vil hun helt sikkert sette stor pris på!

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

Gave til mamma 50 – 60 år

Selv om din mor har blitt litt eldre, vil hun nok fortsatt like spennende aktiviteter og nye opplevelser. Gi henne en opplevelsesgave der hun får oppleve noe hun har drømt om, eller gi henne en gave som tar henne med på noe helt nytt! Her er noen idéer til gaver til en mor i 50- og 60-årene.

 

 

 
 

 

 
 

 

 

Gave til mamma 70 – 80 år

Din mor er kanskje grå i toppen, men det betyr ikke at hun bare ønsker seg strikkebok eller flere barnebarn. Her er noen opplevelsesgaver vi tror hun vil elske! Hva med Afternook Tea for 2 eller Gourmet opphold på Lysebo?

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Gi opplevelsesgaven i en flott gaveeske

Du kan lage et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra flott med vår eksklusive gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for Truestory Gavekortet, så kan du velge verdien og mottakeren velge opplevelsen. Vi sender gaven i en anonym forpakning til postkassen din – eller direkte til mottakeren! 

 

Flere gavetips til mamma

Har du ikke klart å bestemme deg enda? Da bør du besøke hovedsiden vår. Her finner du den komplette oversikten over alle opplevelsene vi tilbyr. Lagre siden i bokmerkene dine for enkel tilgang til unike gaver til enhver mottaker og anledning!

 
Andre har også lest...

Julegave til mamma

Lesetid: 13 min.

Morsdagsgave 2022

Lesetid: 12 min.

Gave til svigermor

Lesetid: 5 min.