Julen 2022 nærmer seg! Og mamma er kanskje en av de vanskeligste personene å kjøpe julegaver til. Hun fortjener jo virkelig en unik julegave! Hva skal man gi til en mor som har alt, og blir glad bare man kommer en tur på besøk?

La oss hjelpe deg med å finne en perfekt julegave til mamma. Vi tror du bør skjemme henne bort med en personlig og bærekraftig opplevelsesgave til jul! En opplevelsesgave er en julegave hun aldri kommer til å glemme.

På denne siden er våre beste julegavetips og idéer til fantastiske julegaver til mamma.

 

Middag og smaksopplevelse som julegave til mamma

I år er det verdt å prøve å gi en mer personlig julegave til mamma. Ingenting bringer folk mer sammen enn en kulinarisk opplevelse. Kanskje du og din mor sammen kan lære noen nye triks på kjøkkenet? Eller overrask henne med et gourmet hotellopphold!

Opphold og overnatting som julegave til mamma

Liker hun å reise? Drømmer hun om en romantisk weekend getaway med sin kjære, eller vil hun kanskje ta med barna på en morsom Norgesferie? Da er julegaver som overnatting og hotell opphold midt i blinken!

Den perfekte spa-julegave til mamma

Alle mødre trenger et avbrekk. En god massasje slår aldri feil og det er noe absolutt alle setter pris på. En mer perfekt julegave til mamma finnes ikke!

Bærekraftige julegaver til mamma

Disse passer bra til en mor som allerede er eventyrlysten, og stadig på tur. Gi henne en fantastisk mulighet til å prøve nye opplevelser. Her er noen naturopplevelser vi tror hun vil like å få som gave til jul.

 

Julegavetips til mamma

Vi vet alle at det viktigste for mamma er å tilbringe tid med barna sine. Mange glemmer at man etter en viss alder tilbringer mindre tid med foreldrene sine. Derfor er det god idé kjøpe en uforglemmelig opplevelsesgave for 2 personer, så dere kan oppleve noe sammen.

Ølsmaking eller vinsmaking

Foretrekker din mor vin eller er øl også? Om hun trenger en oppfriskning i kunnskapen, anbefaler vi deg å gi henne en vinsmaking eller ølsmaking. Da får hun smake på forskjellige typer vin eller øl, og få lære litt om dets produksjon og historie.

Middag og matkurs

Er mamma glad i matlaging eller god mat generelt? Da kan vi anbefale en smaksrik opplevelse som dere begge kan få nytte av eller bare ha det gøy med.

Et matkurs eller kokkekurs er en fin julegave til henne, for her kan dere begge kan lære noen nye ferdigheter på kjøkkenet. Etter kurset nyter dere maten dere har laget i selskap med de andre deltakerne, med trivelig prat om opplevelsen og maten.  En fin julegave til mamma på både 40 år og 60 år.

Sjokolade kurs eller konfekt smaking

Hva med en mer personlig julegave til mamma? På sjokoladesmaking kan dere både nyte og lære om sjokolade fra sjokolade eksperter. Perfekt som julegave til en mor rundt 50 år, eller til en mamma som er veldig glad i sjokolade!

Spadag eller spaopphold

Med alt mamma har å drive med, så regner vi med at hun trolig trenger et avbrekk i ny og ne. Hvem sier nei til litt spa og velvære? De færreste av de vi kjenner.

Under én time fra Oslo, kan du ta med mor på dagstur til Son for et dagspa på Son spa! I tillegg til en 50-minutters klassisk massasje, kan dere også nyte spaets fasiliteter og en god lunsj før dere drar hjem avslappede og god som ny.

Hva med et bittelite opphold? Om mor knapt kommer seg ut av byen kan du stjele henne med deg til The THIEF, der hun kan nyte en velfortjent pause med en full tilgang til spaet, klassisk massasje, badekåpe og fantastisk god mat. Bli med du og, så får dere litt avslappende kvalitetstid sammen!

 

Velg mellom 200+ opplevelsesgaver til mamma

Dette var noen av våre julegavetips til mamma. Fant du ikke det du var ute etter? Vi har over 200 opplevelsesgaver å velge mellom, og det dukker opp flere stadig vekk. Klikk deg inn på Truestory.no for å finne årets julegave til mor.

Visste du at opplevelsen kan byttes og et fra oss er gyldig i hele 2 år? Det er helt sant! Du kan også gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen.

Husk å pakke inn opplevelsesgaven i vår fine gaveeske! Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren.

 

Flere tips til julegaver i år

Gave til bestemor

Lesetid: 5 min.

Julegave til foreldre

Lesetid: 9 min.

Julegave til han som har alt

Lesetid: 7 min.