Den andre søndagen i februar nærmer seg, dagen vi feirer morsdag her i Norge. Dette er dagen der alle mødre skal få litt ekstra oppmerksomhet; gi din mor en ekstra god klem, en varm hilsen og en perfekt morsdagsgave.

Nedenfor ser du våre utvalgte morsdagsgave tips og forslag til en personlig morsdagspresang. Enten denne morsdagen er hennes første, eller om det er en mormor/bestemor som skal skjemmes bort; i år bør du overraske henne med en uforglemmelig opplevelsesgave!

 
 

Spar 15% på morsdagsgaven!

Frem til søndag 11. februar kan du spare 15% på utvalgte opplevelsesgaver til morsdag. Enten du vil booke en opplevelse for 2, eller kjøpe en opplevelse som gave til mamma, ka du gjøre et kupp på noen av våre favoritter til morsdag. 

 
 

10 tips til morsdagsgave

Løft kjære mor opp fra sofakroken, og ta hun med på en unik opplevelse denne morsdagen! Her kan du utforske våre topp 10 forslag i år, så du kan finne en perfekt morsdagsgave. Våre gaveideer og forslag til opplevelsesgaver passer perfekt å gi fra barn, fra partner eller som en felles gave fra hele familien!

 

1. Afternoon Tea for 2

Hva med å feire morsdagen med en stemningsfull Afternoon Tea? Ta hun med på dette koselige måltidet for å nyte en hyggelig ettermiddag med deg! Kombiner det luksuriøse måltidet med en shoppingrunde i byen – for vi vet at mer tid med deg er det hun ønsker seg aller mest.

 

2. Ta med mor på brunch

Å ta med mor på brunch er en hjertevarm gestus som viser ekstra omsorg. Det er ikke bare om deilige retter, men også om å skape et avslappet rom for nærhet og glede. Brunch gir en uformell og koselig atmosfære, perfekt for å dele gode samtaler og smil. Det er en enkel måte å sette pris på mor og skape minner i avslappede omgivelser. Ingen stress med matlaging eller oppvask – bare god mat, fine øyeblikk og tid sammen. Ta med mor på brunch for å vise henne kjærlighet på en smakfull måte!

 

3. Send din mor på spa

Overrask din kjære mor med en ufortjent pause fra hverdagens travlhed – send hende på spa! Giv hende muligheden for total afslapning og selvforkælelse. På spaet vil hun blive forkælet fra top til tå med luksuriøse behandlinger, og hun kan lade bekymringerne blive udenfor døren. Det er en gave fyldt med velvære, der viser din taknemmelighed for hendes uendelige dedikation. Lad hende nyde en dag med ro, fornyet energi og velbehag. En perfekt måde at sige tak på Mors Dag.

 

4. Vær kreative på et keramikkurs

Gjør morsdag minneverdig med en gave som går utover det vanlige – et keramikkurs for dere begge! Inviter mor til å utforske den kreative verden av leire, hvor hver form og tekstur blir et uttrykk for deres unike bånd. Dette kurset er ikke bare en mulighet til å skape vakre keramiske kunstverk, men også til å skape spesielle øyeblikk sammen. Med kyndig veiledning vil dere begge oppdage gleden ved å forme leire og utfordre deres kreative sider.

 

5. Lade batteriene i en badstue

Overrask mor på Morsdag med en gave som tar henne med på en avslappende reise i badstuen for å glatte ut rynker! Inviter henne til å fordype seg i varmens beroligende atmosfære, der stress forsvinner og huden får en velfortjent pleie.

Denne spesielle opplevelsen vil ikke bare fornye kropp og sinn, men også gi henne øyeblikk av ro og velvære. En morsdagsgave som setter fokus på hennes avslapning og gir henne muligheten til å skinne fra innsiden ut. La henne forlate badstuen følelse revitalisert og skjemt bort på hennes spesielle dag.

 

6. Smaksopplevelse hos Winther

Feir Morsdag med en smakfull opplevelse hos Winther Aker Brygge! Inviter din kjære mor til et kulinarisk paradis ved vannet, der hver bit er en eksplosjon av deilig smak. La henne fordype seg i atmosfæren av raffinert eleganse og del øyeblikk fylt med delikate retter. Winther Aker Brygge tilbyr ikke bare en gastronomisk reise, men en mulighet til å skape varige minner gjennom kulinarisk glede. Gjør Morsdagen ekstra spesiell med denne smakfulle gaven.

 

7. Koselig ost & vinsmaking

Overrask mor med en sjarmerende ost- og vinsmakingsopplevelse hos Galopin denne Morsdagen! Her er suksessen praktisk talt garantert. Dykk ned i verden av verdensberømte oster og kvalitetsvin fra de mest populære områdene i Frankrike og Italia.

Galopin i Oslo er lidenskapelige ostespesialister og vinentusiaster, og de inviterer deg til å nyte noen av deres fantastiske delikatesser i et koselig lokale med en varm og innbydende atmosfære. La denne Morsdagsgaven være en smakfull feiring av mors unike smak og kjærlighet til de gode tingene i livet!

 

8. Dra på et kaffekurs

Starter ikke din mors hverdag før hun har tatt første slurk av kaffen? Kanskje er hun en selverklært kaffeekspert… Uansett om hun drikker én eller ti kopper om dagen, er dette 2 timers kaffekurset med både teori og smaking, en spennende opplevelse for kaffedrikkere! 

 

9. Ta med mor ut i naturen

Gi din kjære mor en følelse av frihet og glede denne morsdagen, og ta henne med på en opplevelse i naturen! Overrask henne med en spesiell opplevelse, kanskje en dag ved kysten, på fjellet eller en avslappende spasertur i skogen. La henne nyte øyeblikket, føle brisen i håret og finne ro i naturens omfavnelse.

Denne gaven handler ikke bare om å gi et fysisk pusterom, men også om å skape minner fylt med frisk luft, latter og kjærlighet. La morsdagen være en anledning til å gi henne tid for seg selv og øyeblikk som vil varme hjertet.

 

10. Gourmet opphold på Lysebu Hotel

Hvilken bedre måte er det å vise omtanke for mor enn å gi henne et opphold på Lysebu Hotell hvor omtanke sitter i veggene? Dette historiske hotellet har virkelig omtanke som verdi sammen med mat. Med andre ord: En historisk oase med 5-retters middag basert på lokale råvarer, og vin fra en vinkjeller som er kåret til «Best of Award of Excellence»!

 

Tips til en personlig morsdags gave hos Truestory

Om du ikke fant det du så etter til morsdagsgave på denne listen, så kan du også ta en tur innom siden med den fulle oversikten over opplevelser over hele landet. Vi har nemlig et stort spekter av opplevelsesgaver til mamma og mormor!

 

Gavetips til mamma som fortjener en herlig middag

Her er noen forslag til smaksopplevelser som er perfekt å gi som gave til en mor som elsker mat!

Gaver til mamma som fortjener en avslappende pause

Få fortjener avslappende spa og massasje mer enn våre mødre. Skjem bort mamma med disse deilige spa- og velværeopplevelsene!

Gavetips til mor som fortjener en unik reise

Enten hun trives best i sofakroken med reality på tv-en, eller på jakt etter horisonten på andre siden av kloden. Disse unike eventyrene vil hun sent glemme!

Morsdagsgave til en mamma som fortjener en stor fest

Minn henne på at dere alltid vil ha det moro sammen, og ta henne med på både dansegulv og cocktailbar! Alle mødre har godt av å slippe håret løs.

 

Kjøp morsdagsgave på nett hos Truestory

Å handle morsdagsgaver på Truestory.no skal være både enkelt, trygt og miljøvennlig. Hos oss har du alltid 2 års gyldighet og bytterett, og et stort utvalg av autentiske og kvalitetssikrede opplevelsesgaver.

Er du fortsatt usikker på hva du skal gi kan du gå for et åpent gavekort med en personlig hilsen fra deg. Da kan du velge beløpet, og din mor velge opplevelsen. 

Alle opplevelsesgaver og gavekort kan sendes og leveres digitalt på 2 minutter, eller som printet gavekort i konvolutt eller gaveeske. Vår fantastisk flotte gaveeske er den perfekte prikken over i-en når du skal gi en opplevelsesgave til morsdagen!

 

Flere gavetips til deg...

Gave til mamma

Lesetid: 3 min.

Gave til foreldre

Lesetid: 5 min.

Gave til henne

Lesetid: 5 min.