Den andre søndagen i februar nærmer seg, dagen vi feirer morsdag her i Norge. Dette er dagen der alle mødre skal få litt ekstra oppmerksomhet; gi din mor en ekstra god klem, en varm hilsen og en perfekt morsdagsgave.

Nedenfor ser du våre utvalgte morsdagsgave tips og forslag til en personlig morsdagspresang. Enten denne morsdagen er hennes første, eller om det er en mormor/bestemor som skal skjemmes bort; i år bør du overraske henne med en uforglemmelig opplevelsesgave!

 

10 personlige morsdagsgaver i år

Løft kjære mor opp fra sofakroken, og ta hun med på en unik opplevelse denne morsdagen! Her kan du utforske våre topp 10 forslag i år, så du kan finne en perfekt morsdagsgave. Våre gaveideer og forslag til opplevelsesgaver passer perfekt å gi fra barn, fra partner eller som en felles gave fra hele familien!

1. Pastakurs hos Winther på Aker Brygge

Kunne din mor tenke seg å lære noe nytt? Hvis hun er glad i god mat og drikke, så er pastakurs hos Winther i Oslo den perfekte morsdagsgave i år! Her får hun lære å lage pasta fra bunn, og her byr kursholderne på både nyttige tips, egenprodusert ost og én rett fra restauranten på kurset.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

2. Afternoon Tea for 2

Hva med å feire morsdagen med en stemningsfull Afternoon Tea? Ta hun med på dette koselige måltidet for å nyte en hyggelig ettermiddag med deg! Kombiner det luksuriøse måltidet med en shoppingrunde i byen – for vi vet at mer tid med deg er det hun ønsker seg aller mest.

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

3. Tandemhopp med Skydive Tønsberg

 

La henne få en liten luftetur utenfor hjemmet en dag! For å være litt tydeligere: “liten” betyr 200 km/t og 13000 fot over bakken, mens “luftetur” betyr å hoppe fra et fly og dale ned fra himmelen med fallskjerm. Dette blir garantert en gave – men anbefales bare å gi til de aller tøffeste mødrene der ute!

 

4. En guidet kajakktur

Kajakkturer er en flott måte å se Norges største byer fra et annerledes perspektiv, og oppleve byen på en ny måte! I tillegg til å prøve noe nytt, får din mor både en naturopplevelse og et hyggelig avbrekk fra hverdagen. La hun oppleve vakre Nidelven, flyte nedover den historiske Akerselven eller utforske Oslofjorden.

 

5. Koselig ost & vinsmaking hos Galopin

Denne opplevelsen slår svært sjeldent feil! Her får man smake på verdensberømte oster og kvalitetsvin fra Frankrike og Italias mest populære områder. Galopin i Oslo er dedikerte ostespesialister og vinentusiaster, og man får nyte noen av deres fantastiske delikatesser i et trivelig lokale med herlig, lun stemning.

 

6. Gourmet opphold på Lysebu Hotel

 

Hvilken bedre måte er det å vise omtanke for mor enn å gi henne et opphold på Lysebu Hotell hvor omtanke sitter i veggene? Dette historiske hotellet har virkelig omtanke som verdi sammen med mat. Med andre ord: En historisk oase med 5-retters middag basert på lokale råvarer, og vin fra en vinkjeller som er kåret til “Best of Award of Excellence”!

 

7. Kaffekurs hos Solberg & Hansen

Starter ikke din mors hverdag før hun har tatt første slurk av kaffen? Kanskje er hun en selverklært kaffeekspert… Uansett om hun drikker én eller ti kopper om dagen, er dette 2 timers kaffekurset med både teori og smaking, en spennende opplevelse for kaffedrikkere! 

 

8. Moskussafari med hennes egen guide

Hvorfor ikke overraske henne med en familietur til vakre Dovre Nasjonalpark hvor dere kan tilbringe kvalitetstid sammen, men også tilbringe noe kvalitetstid med det store pelsdyret, Moskusen! De finnes kun ved noen få plasser i verden, så hvorfor ikke oppleve de i vår egen bakgård og på samme tid nyte stillheten av viddene.

 

9. RIB-safari i Oslofjorden

 

Gi din mor litt vind i håret og vann i ansiktet! med denne opplevelsen som garantert er i vinden for tiden. Ikke overraskende, for dette er nok en av de morsomste – og ikke minst raskeste – opplevelsene på vann i Norge!

 

10. Guidet vandring i byen

Leter du etter en skikkelig koselig men også billig morsdagsgave? Vi har mange spennende opplevelsesgaver innenfor budsjettet! Hva med en guidet vandring i Oslo eller Bergen? Ta henne med på en liten reise hun sent vil glemme…

 

Tips til en personlig morsdags gave hos Truestory

Om du ikke fant det du så etter til morsdagsgave på denne listen, så kan du også ta en tur innom siden med den fulle oversikten over opplevelser over hele landet. Vi har nemlig et stort spekter av opplevelsesgaver til mamma og mormor!

 

Gaveideer til mamma som fortjener en herlig middag

Her er noen forslag til smaksopplevelser som er perfekt å gi som gave til en mor som elsker mat!

Gaver til mamma som fortjener en avslappende pause

Få fortjener avslappende spa og massasje mer enn våre mødre. Skjem bort mamma med disse deilige spa- og velværeopplevelsene!

Gavetips til mor som fortjener en unik reise

Enten hun trives best i sofakroken med reality på tv-en, eller på jakt etter horisonten på andre siden av kloden. Disse unike eventyrene vil hun sent glemme!

Morsdagsgave til en mamma som fortjener en stor fest

Minn henne på at dere alltid vil ha det moro sammen, og ta henne med på både dansegulv og cocktailbar! Alle mødre har godt av å slippe håret løs.

 

Kjøp morsdagsgave på nett hos Truestory

Å handle morsdagsgaver på Truestory.no skal være både enkelt, trygt og miljøvennlig. Hos oss har du alltid 2 års gyldighet og bytterett, og et stort utvalg av autentiske og kvalitetssikrede opplevelsesgaver.

Er du fortsatt usikker på hva du skal gi kan du gå for et åpent gavekort med en personlig hilsen fra deg. Da kan du velge beløpet, og din mor velge opplevelsen. 

Alle opplevelsesgaver og gavekort kan sendes og leveres digitalt på 2 minutter, eller som printet gavekort i konvolutt eller gaveeske. Vår fantastisk flotte gaveeske er den perfekte prikken over i-en når du skal gi en opplevelsesgave til morsdagen!

 

Flere gavetips til deg...

Julegave til mamma

Lesetid: 13 min.

Gave til foreldre

Lesetid: 10 min.

Gave til mamma

Lesetid: 10 min.