Lurer du på hva du skal gi i gave til kjæresten? En perfekt gave til kjæresten kan føles umulig å finne, både for unge turtelduer og gamle ektepar.

Enten du er på jakt etter en personlig kjærestegave til han, eller en perfekt kjærestegave til henne… Du som leser dette kan uansett slappe helt av, for du har nettopp funnet våre beste gavetips til kjæresten!

 

Gavetips til spa og massasje til kjæresten

Gavetips til overnatting til kjæresten

Gavetips til romantisk middag til kjæresten

 

Kreative gavetips til han

Du tenker kanskje nytt slips og matchende mansjettknapper når du hører kjærestegave til mann? Neiii, imponer heller med noe uforventet, og vart han opp til en helaften han ikke forventer! Bli inspirert av disse unike opplevelsene, som både er hyggelige overraskelser og flotte, personlige kjærestegaver.

 

Øl- & Matkurs hos Øl Akademiet

Er han kjøkkensjefen hjemme? Er alle matprogrammene på Netflix sett ferdig? Da er et matkurs den perfekte opplevelsen å gi!

På øl- og matkurs hos Ølakademiet lærer han å kombinere ulike sesongbaserte retter med ulike ølsorter. Opplevelsen inkluderer introkurs i ølservering til mat og 5-retters sesongbasert meny med ulike typer øl.

 

RIB-safari i Oslofjorden

Kjører han på veiene som om han har en fødende kvinne i baksetet? Da bør du ta han med på en adrenalinbombe av en opplevelse, nemlig den elleville RIB-safarien. Her får han virkelig kjenne blodet pumpe, i tillegg til å kunne oppleve fjorden på en måte Nesodden-fergen aldri kan presentere. 60 minutter, 50 knop og 50 cm over vannflaten!

 

Romantisk opphold på Oscarsborg Festning

Selvfølgelig kan mannen i forholdet ønske en romantisk getaway? Sjarmer han med et romantisk opphold i Oscarsborg festning, på en idyllisk øy i Oslofjorden. Bobler på dobbeltrommet med utsikt, 3-retters middag i historiske omgivelser og en romantisk tur på kvelden med vakre lys og bølgesus… En uforglemmelig opplevelse han aldri vil glemme!

 

Søte gavetips til henne

Selv om vi ikke kjenner din kjære, så har vi noen forslag til gave til hun. Gi henne noe hun ikke forventer, og imponer henne med å tenke utenfor boksen! Glem roser og sjokolade… ta hun med på en reise full av smaker, natur og glede!

 

Spa og massasje hos Artesia

Til kvinnen som gjør livet ditt bedre hver dag, gi henne en velfortjent pause i rolige og behagelige omgivelser.

Denne opplevelsen inkluderer en klassisk massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. Det er svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk eller skjev belastning på ryggen.

Artesias erfarne massører står klare for å ta vare på deg i et behandlingsrom der man virkelig kan senke skuldrene og fokusere på å nyte øyeblikket.

 

Afternoon Tea hos Winther Aker Brygge

Enten det er jubileum eller bursdag: Ikke nøy deg med frokost på senga! La din kjære starte dagen med stil, og bytt ut den tørre brødskiva og den enslige rosen med en brunch i det øvre sjiktet. Winther kan friste med noe av det ypperste Norge har å tilby av ost, her servert med småretter inspirert av Italia, te fra Solberg & Hansen, og 4 forskjellige bobler inkludert champagne.

 

Et opphold i naturen

Noen ganger trenger man et avbrekk fra travle gater, klamme busser og lunka kaffe. Hva med å ta med din kjære på en reise til idyllisk natur, hjemmelagde måltider og stemningsfull overnatting utenfor allfarvei? Legg mobilen nederst i sekken, og la henne senke skuldrene i vakre omgivelser!

 

En romantisk gave til kjæresten

Vi er neppe noen eksperter på kjærlighet, men vi har en god del idéer som kan hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til kjæresten. Vi er nemlig sikre på at en opplevelsesgave er en mye morsommere gave enn klær og ting!

Nedenfor kan du lese om 3 av våre mest populære overnattinger å gi som gave. Disse er perfekte kjærestegaver med romantikk, god mat og velvære.

 

Romantisk opphold på Hotel Oleana

Dette romantiske oppholdet er det perfekte kjærlighetsredet for turtelduer som vil forsvinne fra hverdagen og få alt det dere trenger for å pleie kjærligheten – nemlig tid, avslapping og velvære. Feir den sprudlende kjærligheten med noen bobler, ta en mini-date i Cocktailbaren, send flørtende blikk til hverandre gjennom en herlig dele-middag og med en sen utsjekk kan dere nyte noen sløve timer på morgenkvisten.

 

Spa, 3-retters & overnatting hos Jacy’z

Romantisk getaway + et avslappende velværeopphold + et av Skandinavias beste spahoteller = en fantastisk gave til kjæresten som fortjener litt ekstra!

Etter å ha funnet seg til rette på et av Jacy’s luksuriøse rom, er det mye å oppdage på hotellet. Kanskje en runde biljard, eller favorittdrinken i skybaren? Og man må selvfølgelig oppleve den livlige atmosfæren i Miami-inspirerte Pachanga Pool Club.

Her kan man boltre seg over to etasjer med bassenger, badstuer, solsenger, barer og musikk. Kveldens 3-retters middag serveres på Archie’s Restaurant, hvor man kan velge mellom flere amerikanske klassikere.

 

Gourmet opphold på Lysebu

I vakre omgivelser rett utenfor Oslo finner du Lysebu Hotell, der hvor omtanke ligger i veggene. For hotellet var en nasjonalgave fra Norge til Danmark etter andre verdenskrig. I tillegg til omtanke, finner man mye historie, kultur, gourmet, en prisvinnende vinkjeller og et avbrekk fra hverdagen for deg og din bedre halvdel.

 

Gavetips til kjæresten under 500 kr

Setter økonomien grenser er det ingen grunn til å overdrive gaven. Det beste er å forholde seg til budsjettet sitt, og det finnes faktisk mange fine opplevelsesgaver som ikke koster skjorta. Her noen rimelige gavetips til kjæresten under 500 kr!

 

Maling & Moro hos Paint'n Sip

En super gave til en kreativ kjæreste! Går kjæresten med en kunstner i magen, så vil du garantert sjarmere dem med denne opplevelsen. Bli med, del en flaske vin og mal et kunstverk dedikert til dem, så kan dere alltid ha det gode minnet på veggen.

 

Gavekort til velvære

Samme hvor nyforelsket eller knyttet man er til hverandre… vi trenger alle en pause fra både mennesker og hverdagen en gang i blant, og kjærester er intet unntak! Gi din kjære den timeouten de fortjener, men aldri tar seg tid til å belønne seg selv med.

Ølsmaking hos Aass Bryggeri

Hva med en smaksopplevelse dere begge kan nyte? En hyggelig og lærerik omvisning i historiske omgivelser, med smaking av øl med snacks, alt til under 500-lappen? Denne opplevelsen passer for alle kjærester med en solid tørste etter øl, og spesielt de som pirker på kjøleskapsdøra når fredagen nærmer seg…

 

Hvorfor gi en opplevelse til kjæresten?

Først og fremst er dette en vinn-vinn situasjon, for her er det selvsagt lov å invitere seg selv! Dessuten varer gode minner lenger enn gleden over nye ting, og vi tror at tid, omtanke, kreativitet og opplevelser kan bidra til å gjøre forholdet både bedre og lengre.

 

Skal vi ordne innpakningen?

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for Truestory gavekortet, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven kan sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

 

Flere gavetips og inspirasjon til deg...

Ting å gjøre med kjæresten

Lesetid: 6 min.

Gavekort til middag for 2

Lesetid: 8 min.

Tips til miljøvennlige gaver

Lesetid: 9 min.