Lurer du på hva du skal gi i gave til kjæresten? En perfekt gave til kjæresten kan føles umulig å finne, både for unge turtelduer og gamle ektepar.

Enten du er på jakt etter en personlig kjærestegave til han, eller en perfekt kjærestegave til henne… Du som leser dette kan uansett slappe helt av, for du har nettopp funnet våre beste gavetips til kjæresten!

 

Populære gaver til kjæresten akkurat nå

 
 

Våre 5 beste gavetips til kjæresten

Du tenker kanskje nytt slips og matchende mansjettknapper når du hører kjærestegave til mann? Neiii, imponer heller med noe uforventet, og vart han opp til en helaften han ikke forventer! Bli inspirert av disse unike opplevelsene, som både er hyggelige overraskelser og flotte, personlige kjærestegaver.

Selv om vi ikke kjenner din kjære, så har vi noen forslag til gave til hun. Gi henne noe hun ikke forventer, og imponer henne med å tenke utenfor boksen! Glem roser og sjokolade… ta hun med på en reise full av smaker, natur og glede!

 

1. Spa eller massasje

Til kvinnen som gjør livet ditt bedre hver dag, gi henne en velfortjent pause i rolige og behagelige omgivelser.

Denne opplevelsen inkluderer en klassisk massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. Det er svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk eller skjev belastning på ryggen.

Artesias erfarne massører står klare for å ta vare på deg i et behandlingsrom der man virkelig kan senke skuldrene og fokusere på å nyte øyeblikket.

 

2. Romantisk opphold

Sjarmer han eller henne med et romantisk opphold på en historisk eller unik destinasjon, som Oscarsborg festning i Olsofjorden, eller Lysebu rett utenfor Oslo sentrum.

Et romantisk opphold kan inkludere alt fra bobler på dobbeltrommet med utsikt, 3-retters middag i stemningsfulle omgivelser eller en romantisk tur i naturen… En uforglemmelig opplevelsesgave kjæresten og du selv aldri vil glemme!

 

3. Ølsmaking

Er kjæresten kjøkkensjefen hjemme? Er typen eller dama alltid opptatt av å finne riktig drikke å servere til maten? Da er en ølsmaking den perfekte opplevelsen å gi!

På ølsmaking får man prøve forskjellige øl fra norske bryggerier, i tillegg til at man kan lære om produksjon og historien til øl i Norge. Og på øl- og matkurs hos Ølakademiet lærer dere å kombinere sesongbaserte retter med ulike ølsorter.

 

4. RIB-safari i Oslofjorden

Kjører han på veiene som om han har en fødende kvinne i baksetet? Elsker hun berg-og-dalbaner full av fart og stemmning? Da bør du ta med kjæresten på en adrenalinbombe av en opplevelse, nemlig den elleville RIB-safarien. Her får man virkelig kjenne blodet pumpe, i tillegg til å kunne oppleve fjorden på en måte Nesodden-fergen aldri kan presentere. 60 minutter, 50 knop og 50 cm over vannflaten!

 

5. Brunsj eller Afternoon Tea

Enten det er jubileum eller bursdag: Ikke nøy deg med frokost på senga! La din kjære starte dagen med stil, og bytt ut den tørre brødskiva og den enslige rosen med en brunch i det øvre sjiktet, eller en stemningsfull Afternoon tea i byen.

 
 

Gavetips til kjæresten under 500 kr

Setter økonomien grenser er det ingen grunn til å overdrive gaven. Det beste er å forholde seg til budsjettet sitt, og det finnes faktisk mange fine opplevelsesgaver som ikke koster skjorta. Her noen rimelige gavetips til kjæresten under 500 kr!

 

Gavetips til kjæresten under 1000 kr

 

Gavetips til kjæresten under 1500 kr

 

Gi opplevelsesgaven i en flott gaveeske

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra fin med vår eksklusive gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for Truestory gavekortet, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven kan sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

 

Flere gavetips og inspirasjon til deg...

Ting å gjøre med kjæresten

Lesetid: 6 min.

Gavekort til middag for 2

Lesetid: 8 min.

Tips til miljøvennlige gaver

Lesetid: 6 min.