Vi trenger ikke bannlyse den romantiske kvelden med kjæresten på sofaen, omringet pledd, godteri og Netflix. Men det finnes mange andre spennende ting å gjøre med kjæresten. Og i Oslo er det masse gøy å finne på! Det er tross alt en opplevelsesrik by, man må bare være villig til å utforske den. Om dere ser for dere en liten gåtur, hvorfor ikke bli med på en lærerik, guidet tur langs Akerselva? Eller en kajakktur i Oslofjorden? Eller kanskje en ølvandring!

Eller er du på jakt etter spennende forslag til ting kan man gjøre med kjæresten i helgen? Kanskje starte dagen med Brunch & Jazz på Amerikalinjen? Etterpå kan dere velge mellom resten av forslagene nedenfor for å fylle opp resten av helgen. Benytt fritiden deres til å oppleve ting sammen! Kanskje dere lærer noe nytt om hverandre? Her er noen forslag til ting å gjøre i Oslo med kjæresten.

Gjøre noe fint for kjæresten

Ta en romantisk pause sammen i et avslappende spa.

Hverdagsromantikken kan være helt fantastisk, men av og til er det vanskelig å skjønne hvordan det å ta oppvasken sammen kan være noe annet enn en kilde til småkrangling og irritasjon.

Derfor er en fin aktivitet å gjøre med kjæresten så enkelt som det å unne seg en pause. Og aller helst en som består av badekåper, full servering og massasje. Det er bare én av mange ting å gjøre med kjæresten, og det involverer self care.

Dere trenger ikke dra langt fra Oslos kjerne for å finne noen av Norges beste spahoteller. Uansett hvor mye flott det er å si om hverdagsromantikken, så er det virkelig lite som kan vekke kjærligheten like godt som å nippe til champagneglass i et utendørs jacuzzi, uten å vie en tanke til opprydningen etterpå.

Spa og velvære

Floating for 2 hos Bare Flyt Oslo

Prøv 60 minutter floating for 2 personer i et moderne, privat rom med regndusj. Gi hode og kropp en pause fra den travle hverdagen.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Spa & Mat på The Well

Nyt en hel dag med spa og inkludert lunsj hos spaparadiset The Well

Sofiemyr

Spa og velvære

Ansikt- & Skuldermassasje hos Best of You

Gi ansiktet en boost og koble av fra hverdagens stress, med en deilig ansiktsmassasje.

Oslo

Spa og velvære

Massasje hos Best of You

Gi kroppen det lille ekstra den fortjener, med en 30 minutters massasje som kan løsne opp en stiv nakke og ømme muskler.

Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje hos Bare Flyt Oslo

Opplev følelsen av vektløshet, etterfulgt av en avslappende massasje som løser opp i stive muskler og ledd.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Floating hos Bare Flyt Oslo

Floating kan gi hodet og kroppen din det pusterommet du har lengtet etter. Her får man redusere stress og oppnå en dyp følelse av ro.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje for 2 hos Bare Flyt Oslo

Prøv 1 times duo floating og opplev følelsen av vektløshet, etterfulgt av klassisk 50-minutters massasje for 2 personer.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Babor Classic Facial hos Best of You

En grundig ansiktsbehandling med hudanalyse og Babor produkter. Behandlingen renser, frisker opp og tilpasses hver enkelt hudtype.

Oslo

Opphold, Spa og velvære

Spaopphold på Son Spa

Nyt et avslappende spaopphold med overnatting i suite med balkong og sjøutsikt, 50-minutters massasje og deilig frokost.

Son

Spa og velvære

Floating hos Floating Oslo

Trenger du en pause? Da anbefaler vi å prøve floating som beskytter deg fra ekstern stimuli. Giv kroppen din en pause fra tyngdekraften.

Oslo

Spa og velvære

Badestamp opplevelse fra Hygge Utleie

Ta med en mobil badestamp til hagefesten, hytteturen eller helgekos med familien. Nyt et varmt bad i frisk luft, akkurat der du ønsker.

Åsgreina

Romantiske ting å gjøre med kjæresten

Morsomme ting å gjøre med kjæresten

Kjenn på adrenalinet sammen i på RIB-safari eller rafting!

Noen av oss finner kjærligheten ved å krype sammen på sofaen, tenne noen duftlys og se The Notebook for n-te gang. Andre må ty til litt mer spenstige ting for å få blodet til å bruse. For den sistnevnte typen holder det ikke med en romantisk kinodate eller et spaopphold, her er det behov for noe langt mer gøy, og en god dose action.

Visste du at adrenalin-hormonet spiller en viktig rolle for at vi skal kunne utvikle varme, kilende følelser for hverandre? Det får hjertet ditt til å pumpe litt raskere og gjør at du gjerne svetter litt ekstra i håndflatene når du ser din utvalgte. Ja, vi vet muligens at kroppsvæsker kanskje ikke er det man forbinder aller mest med romantikk, men kroppen gjør som kroppen vil.

Å dra på opplevelser som RIB-safari eller rafting er kanskje derfor noen av de beste metodene for å kickstarte adrenalinet og samtidig gi kjærligheten en ny boost. Og ikke minst sikre dere noen misunnelses-verdige selfier!

Aktiviteter i naturen med kjæresten

Se for deg en magisk reise med kjæresten, med nordlyset som danser på himmelen over dere...

Selv om det finnes utrolig mange romantiske ting å gjøre sammen, havner naturen ganske høyt oppe på lista. Den norske naturen er ufattelig vakker, og byr på haugevis av minnerike opplevelser. Dessuten er toppturer og overnatting under stjernehimmelen helt gratis ting å gjøre med kjæresten!

Hva med å oppleve nordlyset sammen? Aurora borealis som så fint heter, kan virkelig ikke beskrives med ord. Nordlyset er et av disse ubegripelige fenomenene som gir deg lyst til å pakke kofferten og flytte til Svalbard.

Én ting er sikkert – det magiske nordlyset har det med å få frem romantikken i oss alle sammen. Bare spør Dale Sharpe, australieren som reiste til Lofoten med kjæresten og gikk ned på kne og fridde med nordlyset som backdrop. Hun sa ja, og vi vedder på at sjansene dine er like gode på en reise som disse…

Natur

En dagstur i Kajakk på Voss

Fjorden er regnet som en del av UNESCO World Heritage park og det er midt i dette fjell- og fjordriket du skal utforske steder med kajakk.

Voss

Kultur, Natur

Sommerkveld på Oslofjorden med Båtservice Sightseeing

En idyllisk sommerkveld ombord en flott seilskute i Oslofjorden, med mulighet for å se byen fra et helt nytt perspektiv.

Oslo

Natur

SUP kurs i Trondheim

Få en innføring den avslappende vannsporten SUP, og lær nyttige teknikker som åretak, bevegelser og kroppsholdning.

Trondheim

Natur

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark med Oppdal Safari

Guidet safari på 4-7 timer i Dovrefjell, det eneste stedet i Norge man kan oppleve den sjeldne moskusen!

Hjerkinn, Oppdal

Natur, Kultur

Vintercruise hos Båtservice Sightseeing

Opplev hovedstaden fra et annerledes perspektiv, med en guidet 2-timers seiltur gjennom Oslofjorden.

Oslo

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari for par på Geilo

Med toseter snøscootere kan du og dine kjære opplevelse den autentiske Norge. Et 40 km langt eventyr over et flott landskap.

Geilo

Natur

Introkurs på Tjøme med Kajakkpadling.no

Dette introkurset i kajakk vil over 4 timer gjøre deg trygg på padleteknikker, og sikre deg våttkort for å mestre padleturer på egenhånd.

Tjøme

Opphold, Natur

Glamping ved Tinnsjø med Glamping Norge

Overnatt i et innredet luksustelt ved Tinnsjø, og våkne til solstråler, fuglekvitter og utsikten over innsjø og åser.

Austbygde

Natur

Kanotur i Østmarka med Oslo Outdoor

Få en introduksjon til kanopadling og opplev Østmarkas flotte natur og dyreliv. Nyt naturens ro med et varmt måltid fra bålet.

Finstadjordet

Natur

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

På alpakkavandring får du ansvar for din helt egen alpakka! Du blir kjent med alpakkaene, og oppleve en helt unik nærkontakt med dyrene.

Sørum

Adrenalin, Natur

En dag på Voss Klatrepark

Voss Klatrepark gir mulighet for både store og små og være noen aktive klatreaper for en dag! Parken har alle mulige klatreaktiviteter.

Vossestrand

Natur

Sommersnorkling i Lofoten

Opplev 2 timer med snorkling i den fascinerende undervannsverden i Lofoten, med dets enorme mangfoldet av dyreliv!

Henningsvær

Ting å gjøre på date med kjæresten

Matkurs eller vinsmaking? Å lære nye kjøkkenkunster er en morsom opplevelse man kan gjøre med kjæresten.

De fleste assosierer middag på restaurant som en klassisk date. Men visste du at det kan være enda mer romantisk å faktisk lage middagen sammen?

Bare tenk på hvor mye logistikk, stolthet og særegenhet det egentlig ligger i å tilberede et måltid. Det er her på kjøkkenet at tusenvis av krangler starter! Mat må vi ha hver dag, resten av våre liv… så hvorfor ikke gjøre det til et av dagens høydepunkter for dere begge?

Det mye å vinne på å starte med blanke ark og lære noe nytt sammen. Se på det som en investering for å forhindre fremtidige krangler på kjøkkenet!

Smak

Vinsmaking på Peloton Bar

En uhøytidelig vinsmaking med 6 forskjellige viner, der man kan lære nyttig kunnskap om druer, regioner og vin.

Oslo, Oslo

Smak

Pizzakurs hos Peloton Bar

Mestre kunsten å lage hjemmelaget pizza fra bunn, med ekspertens beste tips og hemmeligheten bak de rette smakskombinasjoner.

Oslo, Oslo

Smak

Vinsmaking på Klosteret

En stemningsfull vinsmaking med 5 forskjellige viner valgt ut av sommelieren fra den prisbelønnede vinkjelleren.

Oslo

Kultur, Smak

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo

En kveld med kunst, vin og god stemning. En dyktig maleinstruktør vil vise vei til ditt neste mesterverk.

Oslo

Smak

Ost & vinsmaking hos Galopin Mathallen

En smaksopplevelse med herlige oster og viner, med fullt fokus på franske og italienske delikatesser.

Oslo

Smak

Sjokoladekurs hos Trondheim Sjokolade

Lag dine egne konfektbider med hjelp fra prisvinnende chocolatier Alma Sundøy, lær om smakskombinasjoner og smak på forskjellige sjokolader.

Trondheim

Smak

Pølsekurs med Anni's Pølsemakeri

Lær å lage pølser fra bunnen av med sesongens beste råvarer fra lokale bønder, og ved hjelp av slakterens egne tips og oppskrifter.

Oslo

Smak

Kurs i ølbrygging hos Øl Akademiet

Den perfekte start på en karriere i ølbrygging. Lær om alt du trenger å vite om bryggeprosesser, malttyper og fallgruver.

Oslo

Smak

Barnas Pizzaskole på Peloton

La barna lære kokkenes triks for hjemmelaget italiensk pizza på det morsomme matkurset Barnas Pizzaskole hos Peloton.

Oslo

Smak

Øl- & Matkurs hos Øl Akademiet

Hvordan kombinere øl med mat? Det får man svar på her, gjennom en 5-retters sesongbasert meny, servert med ulike ølsorter.

Oslo

Smak

Ost- og vinsmaking hos Winther Aker Brygge

Smak og lær spennende nye smakskombinasjoner med 5 utvalgte viner i kombinasjon med 7 norske oster.

Oslo

Opphold, Smak

Opphold med Mat- og vinkurs hos Bryhni Søndre

En helhetsopplevelse med historisk arkitektur og interiør, lærerikt matkurs med økologisk mat og vinkurs med vinsmaking.

Stange

La kjærligheten fly

Følelsen av å fly og å være forelsket har mer til felles enn du kanskje skulle tro. Begge involverer en følelse av sommerfugler i magen, en passe stor klump i halsen og et adrenalinrush som minner deg på at du faktisk lever her og nå. Nyforelsket eller et halvfungerende, gammelt ektepar – en flyvetur uten fly kan diske opp følelser du har arkivert for lang tid siden!

Disse opplevelsene kan også fungere som en slags teambuilding-oppgave for forholdet. Man må komme seg opp før man kan komme seg ned! Ta med kjæresten på en opplevelse i lufta, og prøv noe dere aldri har prøvd sammen før.

Ting å gjøre med kjæresten i Trondheim

Natur

SUP kurs i Trondheim

Få en innføring den avslappende vannsporten SUP, og lær nyttige teknikker som åretak, bevegelser og kroppsholdning.

Trondheim

Kultur

Maling & Moro hos Paint'n Sip Trondheim

Fyll glasset med noe godt og utfordre dine kunstneriske ferdigheter! Ta med godt selskap og god stemning, og skap et mesterverk på lerretet.

Trondheim

Smak

Ølsmaking & omvisning hos Monkey Brew

Få en omvisning i håndverksbryggeriet, lær mer om surølsproduksjon og smak på 4 forskjellige øl av høy kvalitet fra Monkey Brew.

Trondheim

Smak

Sjokoladekurs hos Trondheim Sjokolade

Lag dine egne konfektbider med hjelp fra prisvinnende chocolatier Alma Sundøy, lær om smakskombinasjoner og smak på forskjellige sjokolader.

Trondheim

Spa og velvære

Floating & massasje for 2 hos Bare Flyt Trondheim

En perfekt kombinasjon for en spadag for 2 personer, med avslappende duo floating etterfulgt av klassisk 50-minutters massasje.

Trondheim

Spa og velvære

Floating hos Bare Flyt Trondheim

Gi kropp og sinn en pause fra hverdagen med 1 time floating, der du får oppleve vektløshet, dyp avslapning og velvære.

Trondheim

Natur

Introduksjonskurs i havpadling med Trondheim Kajakk

Bli introdusert til kajakkutstyret og lær praktiske teknikker for havpadling i kajakk med erfarne instruktører fra Trondheim Kajakk.

Trondheim

Smak

Sjokolade- & konfektsmaking hos Trondheim Sjokolade

Smak på og lær om kunsten, smakene og historiene bak kvalitetssjokolade og herlige konfektbider, hos prisvinnende chocolatier Alma Sundøy.

Trondheim

Kanskje du er interessert i disse temaene?

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspirasjon og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!