Enten det er snakk om bursdag, jul eller bare en liten oppmerksomhet i hverdagen, er det viktig å sette pris på den vi deler dyne og fjernkontroll med. Likevel er det ikke alltid enkelt å være original og komme opp med en gave som ikke ligner noe du har gitt tidligere. En opplevelsegave til kjæresten er minneskapende og hjelper dere med å pleie kjærligheten. Her er noen populære gaveidéer for alle slags kjærester.

Opplevelsesgave til kjæresten – han

Å finne en gave til typen kan være en skikkelig utfordring, med mindre de har en eller annen form for samlemani eller en tydelig formulert ønskeliste. Så her må man enten være over gjennomsnittet observant eller finne på noe litt utenfor boksen. Vi har samlet et par populære opplevelser som forhåpentligvis gjør oppgaven lettere.

Smaksopplevelse med edle dråper

Er han glad i livets edlere dråper? Send ham på en smaksopplevelse! Vi kan servere han både akevitt, gin, whisky, øl, vin… La oss bare si at listen er lang. Etter noen timer med en skikkelig innføring i faget og et par glass med noe godt i, er nok dere begge klare for en hyggelig feiring ute på byen!

Et spa- eller hotellopphold

Også menn liker å bli skjemt bort, de vil bare aldri innrømme det. Derfor kan du med trygghet spandere et opphold på et hotell for dere begge. Velg et opphold som passer til interessene hans; enten han foretrekker fjord og hav, byen, gourmet eller spa og velvære… Vi har alt!

Guidet kajakktur

Er han en sporty type, eller en skikkelig adrenalinjunkie? Her er noen fartsopplevelse dere begge kan være med på! Hva med zip-line, der dere kan fly over vann? Eller kanskje et lynrask tur i en RIB-båt på fjorden! Hva er vel bedre enn litt skrekkblandet fryd for å få fart i romantikken?

Opplevelsesgave til kjæresten – henne

Kvinner har som regel ingen problemer med å fylle opp ønskelisten, men her er det likevel mange feller å gå i. For hvis du ikke har funnet den lille vesken hun fikk øye på i et utstillingvindu i Barcelona for 5 år siden, så kan det bli vanskelig. Her har du heller noen opplevelsesgaver som hun garantert ikke forventer å få, men som hun definitivt vil sette pris på!

Ta henne med på reise

Har hun hatt en drøm om det fantastiske nord? Ta henne med til vakre nord-Norge for å utforske de fantastiske naturopplevelsene landet vårt har å by på! En nordlyssafari vil hun nok aldri glemme – bare bildene er jo til å drømme seg langt bort av. Å se aurora borealis valse over den isklare himmelen er nok til å gi romantikken et boost, enten du vil ha en annerledes ferie, eller planlegger å fri.

Spa og velvære

Har hun spurt deg om du kan massere henne i det siste? Ja… der ser du! Hvis du vil se din kjæreste smile fra øre til øre, bør du overraske henne med en spadag eller en deilig massasje. Disse spa- og velværeopplevelsene slår neppe feil, samme alder, personlighet og interesser.

Både badstu, spa og massasje har dessuten en (nesten) eviglang liste med helsemessige fordeler, så ikke bli overrasket om denne enkle gaven bidrar til å lindre både stress og smerte!

Gi en romantisk middag

En klassisk dinnerdate er klassisk av en grunn – hvem elsker ikke levende lys, et glass med noe godt i og en herlig middag ute med kjæresten? Skjem henne bort med en middag ute, og overrask henne med til et sted hun ikke har prøvd før! Spander et glass med hennes favorittvin, så sikrer du en svært fornøyd kjæreste!

Gaveesken som gleder!

Fortsatt usikker på hva du skal gi? Gå for et åpent gavekort levert i denne flotte gaveesken med deilige sjokolader og en personlig hilsen fra deg. Gavekortet er gyldig i hele 2 år, og vi kan sende pakken rett til postkassen deres!

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!