Forestillingen om det nordiske har lenge spredd sine røtter langt ned gjennom Europa, og inspirert syden til å omfavne de kjølige, nordiske kjærtegn i interiør, mat, mote og design. Nå står de nordiske spahotellene for tur, med opplevelser “the nordic way”, og en totalopplevelse som kombinerer det beste av nordisk velvære, avslapping og natur.

Spahotell i Norge

Norge ligger helt til vest på Nordens fastland og er landet hvor følgende rykter florerer; isbjørner vandrer rundt i gatene, menneskene bader i olje fra Nordsjøen, alle er fiskere og generelt bare et hardbarka folkeslag. Akkurat som sine viking-forfedre. Selv om det ligger noe sannhet i det og Norge har nok tatt eierskapet på vikingtiden, så er landet faktisk like søtt som sin “söta bror”, Sverige, og på samme nivå sofistikere som Danmark.

Det ligger derfor en stor dikotomi i Norges merkevare, skal landet sammenligne seg med det gamle brutale eller det nye kultiverte? Vel, Norge har heldigvis funnet den gylne middelvei gjennom sine spahoteller, som har funnet inspirasjon fra de ragende fjell og dype fjorder og er der den perfekte balansen mellom det rå og mindfulness skapes.

Derfor kan du forvente å se spahoteller i Norge rett ved kysten, hvor du i ro og varme har utsikt over det majestetiske fjell- og fjordlandskapet. Eller du kan finne jacuzzier utendørs for å merke kontrasten av den autentiske naturen og komforten av varmen. Opplevelsen med naturens og velværens motpoler er også gjenskapt innendørs i de fleste spahoteller i form av fossefall, kalde kulper, varme saunaer og kildevann direkte fra naturen.

THE THIEF

The THIEF er hotellet som nok stjeler litt oppmerksomhet fra andre spahoteller her til lands. Dette er Stordalens mesterverk som ligger å pryder Tjuvholmen og er et spahotell som ikke kun har anerkjennelse i Norden, men også på verdens basis. Den har nok vunnet flere titler og priser, enn det har vært verdensstjerner inn gjennom dørene. Altså, til og med før hotellet åpnet ble The THIEF en del av den eksklusive hotellnettverket Design Hotels og glidde rett inn i familien med dens dedikasjon til design. Med interiørarkitekten Anemone Wille Våge i spissen, har hun forvandlet hotellet til et designperle med møbler og interiør av nasjonale og internasjonale designere.

Denne eksklusiviteten går selvfølgelig gjennom alle vegger på hotellet og du kan finne kvalitet i alle ledd – alt fra THIEF SPA og THIEF FOODBAR og har målet om å gi hverdagsluksus til mannen på gata og ikke kun Adele og Justin Bieber. Allerede nå skal det vel nevnes at The THIEF er kåret til et av de beste hotell i verden og er også flott rangert på “The Gold List 2016” av det prestisjefylte reiseguiden Condé Nast Traveler. Spaopplevelsen er unik og eksklusiv, og THIEF SPA har blant annet inspirasjon fra norsk natur, hvor dem har brukt skifer og mose som en del av gjenskapelsen av det.

The Well

Først skal vi presisere at The Well ikke er et hotell, men et gigantisk spaparadis som vi ikke kan unnvære å ha med på vår spa guide i Norden. For stedet er tross alt et av de største velværesenter i Norden med sine 10.500 kvm og har 11 forskjellige kulper og bassenger, 15 badstuer, 5 lounge, over 100 dusjer og alt et voksent menneske trenger for å balansere kropp og sinn. Altså, en plass for en real mental detox.

Når det er nevnt, så er det nemlig ikke lenge til The Well oppgraderer fra å være et av de største spa i Norden, til et gigantisk spahotell. Planene er allerede i gang og det er i 2019 du vil få muligheten for å subbe dine The Well tøfler direkte fra hotellrommet til The Well spa. Men mens vi venter på den ultimate spahotell oasen, har The Well samarbeid med mange av Oslo sine store hoteller og det går også en egen The Well shuttlebus fra Plaza Hotel. Utover det er det kun 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum og det er gode kollektivtilbud til Granholtet bussholdeplass, hvor The well ligger, fra Oslo sentrum.

Farris Bad

Farris Bad er et av Nordens vakreste spahoteller og har en strategisk beliggenhet rett over en næringsrik og helsebringende kildevannsgrotte. Dette er faktisk gammel viten og Norges kultur-veteraner som Ibsen, Bjørnson og Hamsun har besøkt dette stedet utenfor Oslo for velvære og mindfulness. På hotellet kan du velge mellom ulike spapakker og 50 ulike spabehandlinger for alle behov. Farris Spa har selvfølgelig sitt egen spa område, men saunaer og en utendørs jacuzzi med utsikt over havet. Velvære blir det ikke kun av fasilitetene, men også maten. Hotellet har basert sine måltider på lokale råvarer og spesielt er frokostbuffeen basert på helse og sunnhet.

Når vi nå har konstatert at Farris Bad er et must for å samle krefter og velvære, og finne en balanse mellom kropp og sjel, så går vi videre til andre viktige punkter å nevne. Nemlig å utdype hvorfor dette spahotellet er et av Nordens vakreste! Til og med innen du har entret hotellet, kan du se at det har blitt gitt ekstra oppmerksomhet til estetikk og design. Når du har kommet deg gjennom dørene, er det som å vandre rundt i et dynamisk kunstgalleri. Bare å ta en liten vandretur i gangene får du en kunstopplevelse med små kunstverk du kan stoppe å se på.

Son Spa

Kun en time fra Oslo vil du møte Son Spa som har fått det fine kallenavnet “kystperlen”. Denne kystperlen er nemlig plassert rett ved siden fjorden og som du kan forestille deg gir det perfekte utsyn til essensen av Norge – det råe, autentiske og vakre. Son Spa er da ikke uten grunn et av de mest idylliske spahoteller i Norge. Idyllen fortsetter i spaavdelingen på 2.000 kvm som blir skrytt opp til skyene av besøkende. Den har et toetasjers spaavdeling og mange ulike spabehandlinger. Vi skal heller ikke glemme å nevne utendørs jacuzzien, hvor du kan nyte det varme fra jacuzzien, mot kontrasten fra den kjølige vinden fra sjøen og en fantastisk utsikt.

Med andre ord er idyll og spa dekket i stor grad, men vi skal heller ikke glemme å nevne at Son Spa også tilbyr noe annet klassisk for norske spahoteller – maten. Norge har en stolthet med lokale råvarer og er også en viktig del av Son Spa. Frukost og lunsj buffeen har et stort utvalg og selvfølgelig er dere sikret en god matopplevelse senere på dagen, med utsikt over havet. Er også treningen en viktig del av opplevelsen, er dere også sikret et treningssenter med gode muligheter.

Lysebu Hotell

Rett utenfor Oslo ligger historiske Lysebu Hotell. Et hotell der natur, velvære, mat og kultur er dypt forankret. Idyllisk beliggende på “toppen” av Oslo, i en vakker kongsgård med utsikt over landskapet.

Hvor kommer så spa-sjelen frem? Vel, på grunn av dens lange løp om og gi ly og et hjem til mennesker, ligger det en form for velvære i atmosfæren på Lysebu. Dens moderne vri ligger i hotellets fokus med å skape en en tilstedeværelse. Mest av alt tilstedeværelsen i naturen og de flotte omgivelsene, men også ved å nyte det nyoppussede bassenget. Følelsen av velvære blir selvfølgelig styrket gjennom den fantastiske vinen, og maten som er basert på lokale råvarer.

Panorama Hotell & Resort

Ved Sotras vidunderlige kystrike rett utenfor Bergen, finner du Panorama Hotell & Resort. Dette er den ultimate destinasjonen for de som ønsker en weekend-tur ut av byen, for å nyte eget (eller hverandres)selskap i fred og ro, med brusende bølger som soundtrack.

La dette bli ditt neste tilfluktssted på vestlandet, samme om du foretrekker å senke skuldrene i jacuzzien, på tur i naturen eller med et glass vin med solnedgangen i bakgrunnnen.

Spahotell i Danmark

Danmark er den sørligste av skandinaviske nasjoner. Sammenlignet med Norge og Sverige, er Danmark arealmessig et miniputland. Likevel flagrer det røde-hvite flagg stolt om kapp med bøkens raslende grener og kystens klukkende bølgekast. Det er nettopp her i dette smørhullet mellom bøk og bølger at man kan finne de fleste spahoteller i Danmark.

I det store og det hele spiller vannet og havet en stor rolle i danskenes forståelse av dem selv som et folkeslag. Det skyldes uten tvil i at landet har vært en stor sjøfartsnasjon i gode gamle dager, men også at man fra alle kroker i landet kan komme til kystene på under 1 time. Her er det fri adgang til den friske havluften, sand mellom tærne og aktiviteter på vannet. Haver er fristedet til mange dansker.

Det er den samme følelsen mange spahoteller i Danmark har videreført. Her kan man også oppleve et fristed, hvor det er høyt til himmelen så tankene kan fly og hodet kan tømmes. De rolige omgivelsene i naturen inviterer nettopp til å pleie både kropp og sjel! Og selv om hverdagen kjører på skinner, kan det være deilig å ta et avbrekk og besøke noen av de danske hoteller med spa. Spa som ligger og viser frem sine bygninger i blant de brede bøker i Nordjylland til de sørligste spahoteller på Sjælland.

Hotel Thinggaard

I utkanten av Thy Nasjonalpark ligger Hotel Thinggaard og med den ville naturen som den nærmeste naboen, spiller forholdet til det vestjyske landskapet en stor rolle i opplevelsen av å være på dette spahotellet i Jylland. Utstrakt mellom de barske vestavinder, som får bølgene til å slå inn mot land, og det rolige, frodige klimaet på Limfjorden, får Hotel Thinggaard det beste fra begge verdener. Både i deres gastronomi og deres spaopplevelse.

Et stenkast unna Hotel Thinggaard ligger Sydthy Kurbad, som blir sagt til å være en oase av velvære her i utkanten av Danmark. Start besøket i Kurhaven, som går under navnet “De 4 årstider”, fordi den blomstrer året rundt. I Kurgaven kan du lene deg tilbake til villmarksbadet eller sette deg til rette i svette-tipien, som fører tankene videre til indianerne på prærien. Den ville vesten er med andre ord kommet til Vestjylland. Kurhavets største attraksjon er en sauna med glassgulv, som er bygget på planker over en sjø så du kan se gullfiskene svømme rundt under deg.

Innendørs kan du forlenge din sauna-opplevelse i 3 forskjellige saunaer eller gå videre til de kalde og varme dusjer. Sett av godt til til å sæenge deg i massasje bassenget under stjernehimmelen, for det er nemlig der du vil kunne merke hvordan kroppen slapper av.

Marienlyst Strandhotel

På nordsjællandske strandkant med utsikt over Øresund og Kronborg Slott, ligger Marienlyst Strandhotel og speider ut i horisonten som representant for de beste spahotellene på Sjælland. Her kan du senke deg ned i den oppvarma jacuzzien på spaterrassen og nyte utsikten fra første rad, mens naturens lyder og inntrykk fungerer som bakgrunnsmusikken som får deg til å slappe av. På Marienlyst Strandhotel er alle rommene fylt med inspirasjon fra naturen. Blant annet er det garanti for at du får utsikt over havet og stranden, uansett om du bruker panoramabadet eller en av badstuene, og en utsikt som skifter utseende ut fra humøret til været.

Besøker du Marienlyst Spahotel anbefaler vi å prøve saltterapien, som er en gammel, dansk tradisjon. Her får du tid til å slappe av i meditative omgivelser mens du puster inn den sunne, salte havlukten og tar inntrykkene fra lyset til deg. Opplevelsen gir ro i hodet og får kroppen til å slappe av, så du kan fortsette ditt besøk i spaet med en fornyet balanse mellom kropp og sinn.

Marienlyst Strandhotel er et av de gamle, danske badehoteller, som har en lang historie bak seg og som er implementert i stedets innretning og atmosfære. Dette 4-stjerners spahotellet har gjennom 155 år tilrettelagt lokaler til besøk fra både kongelige og alle oss andre. I dag er hotellet et moderne og internasjonal møtested hvor du kan både oppleve gastronomisk perfeksjon og moderne, nordiske spafasciliteter og vakre naturopplevelser som inkluderer morgensvømmetur i Øresund og en gåtur langs strandkanten etter middagen.

Hotel Viking

Et spa hotell i Danmark er alltid i tett forbindelse med naturen og når du besøker Hotel Viking, vil oppdage at det ikke er noe unntak her. Hotel Viking ligger i den hyggelige, lille havnebyen Sæby med fri tilgang til Kattegat kun 300 meter fra hoveddøren. Stranden og skogen grenser også opp til stedet, så hvis du trenger å oppleve den nordjyske naturen på egen hånd, så er det mange naturopplevelser som venter på deg der.

Hvis du søker etter hoteller i Nordjylland med spa, skal du forbi Hotel Viking. Her kan du oppleve stilleområdet Aqua Spa, hvor praten blir fortrengt av ro og tilstedeværelse, mens du benytter deg av wellness fascilitetene og slapper av. Deretter kan du bevege deg videre til den 2.700m2 store wellness avdelingen, hvor du kan igjen snakke fritt og oppleve vekslingen mellom samtale og ro. På takterrassen kan du nyte utsikten over Kattegat og tretoppene, mens du slapper av i bassengene og kan veksle fritt mellom utendørs og innendørs spafascilitetene på spahotellet.

På Hotel Viking serveres det også mat i A la Carte-restauranten Asgaard, hvor du etter en dag med spa kan stille din sult med sesongen lokale råvarer. Skal det være noe lett, kan du spise på Café Norh, hvor du kan gjerne vandre inn med din morgenkåpe. Deretter er det bare å slenge den av igjen og direkte tilbake til spaavdelingen.

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord har en storslått park foran hotellet, er omringet av en grønn skog og ligger med utsikt over fjorden, så det tar kun noen minutter å nå strandkanten. Hotel Vejlefjord ble opprinnelig bygget som et sanatorium i 1895, men er i dag et av Danmarks førende spahoteller og har landets eneste Thalasso spa. Thalasso Spaet er innrettet etter et nordisk forbilde og består av saltbad og saltsauna som øker blodgjennomstrømningen, styrker immunforsvaret og har en pleiende innvirkning på huden.

På spahotellet i Vejle finner du også De Termiske Badene som er inspirert av de romerske bad. Interiøret er preget av granitt som grenser opp til panorama vinduen, så du har fri utsikt til fjorden lenger borte. Her kommer naturen helt inn i spaet og mens du går fra bad til bad, blir du kontinuerlig presentert for naturens elementer: ild, vann, lys, mørke, kulde og varme. Alt som stimulerer dine sanser og preger din spaopplevelse.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Hotel Vejlefjord igjen og igjen blir kåret til skjønnhets- og spapriser. Senest i 2018 ble de nominert til hele to kategorier i Danish Beauty Award. Det er nemlig stor variasjon på utvalget på spafascilitetene på Hotel Vejlefjord og det hersker en rolig atmosfære på stedet som er med på å senke dine skuldre og gir deg lyst til å bli.

Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg holder et internasjonalt nivå når det kommer til spa, men dem implementerer på samme tid nordiske tradisjoner. Tradisjoner hvor naturen, lyset og vannet smelter sammen til en fullført opplevelse. Du kan begynde spaoppholdet på Kurhotel Skodsborg på treningsmaskinene og derfra gå videre til spaavdelingen hvor dine trøtte muskler får merke ekstra godt på den avslappende effekten fra spafascilitetene. For i I spaområdet finner du nemlig 16 forskjellige fasciliteter som veksler mellom kalde og varme bad.

Bruk tid i hydrospaet som er utformet som en grotte og hvor massasjedysene løsner muskler og spenninger. Deretter kan du vandre videre til enten soft sauna eller hot sauna. Når du har fått varmet opp kroppen, kan du fortsette med et klassisk dampbad eller rhassoul, før det blir tid til en liten svømmetur eller å oppleve Spa Rain. Som du kan forstå er det ikke rart at Kurhotel Skodsborg vant World Luxury Spa i 2016.

Når du trenger en pause fra de mange spafascilitetene, kan du trekke deg tilbake i relaxloungen hvor du kan få noe forfriskende drikke og la tankene fly. Deretter kan du fortsette din spaopplevelse eller hive på klær å finne restauranten. På Kurhotel Skodsborg har de fokus på de nordiske råvarene og maten tar derfor for seg sesongens ingredienser. Spiser du i Restaurant by Kroun eller Brasseriet, kan du nyte middagen med utsikt over Øresund.

Spahotell i Sverige

I smørhullet mellom Norge mot vest og Finland mot øst, ligger det 3. største landet i Europa og kan sies å storebroren til de andre skandinaviske landene – eller søster avhengig av hva man foretrekker. Sverige har et rikt kulturliv, som har blomstret gjennom århundrer både innen musikk, litteratur, kunst og drama. Det har inspirert og fortryllet artister som Bellman til Abba og over til Strindberg og Lindgren.

Den størsten kunsten er derimot ikke menneskapt, for den svenske naturen er én av de fineste attraksjoner landet har å by på. Her får skogområdene lov til å spre seg ut i stor variasjon innenfor tre- og plantesorter som har hatt en avgjørende betydning for oppbyggingen av landet. Langs skogene rager klippene seg opp og fjellsidene ligger som monumenter i terrenget med lyden av elvens brusende kraft som kjemper seg gjennom den harde fundament.

Havet, elvene og sjøene har også hatt en stor betydning av Sverige og kraften fra det rennende vannet manifesterer seg som et gjennomgående element i Sveriges spahoteller. Gjennom spaopplevelsene gjenskapes det storslåtte i naturen som en balansegang mellom det harde og myke, det lyse og det mørke og det varme og det kalde. Når du tar på spahotell i Sverige vil du oppleve naturens essens være i spaavdelingene og langsomt kan du lene deg tilbake å nyte den naturlige opprinnelsen som vannets beroligende nærvær gir.

Ystad Saltsjöbad

I den sørligste del av Sverige finner du en av Sveriges klassikere når det kommmer til spaopphold; Ystad Saltsjöbad. Siden 1897 har stedet vært et samlingspunkt for dem som trenger en pause fra hverdagen og har bruk for å innhente ny energi gjennom naturen og spabadene. Ystad Saltsjöbad ligger rett ved siden av Øresund og fra hotellet er det en storslått utsikt utover stranden.

Du kan begynne ditt spaopphold med en svømmetur i havet, men du kan selvfølgelig også gå direkte til spaområdet, hvor du finner jacuzzi, sauna og badebasseng. Bare for å gi deg et lite hint om hva som venter deg på spahotellet i Sør-Sverige. Ystad Saltsjöbad er belønnet med mange priser og rosende anmeldelser. Ikke kun for deres luksuriøse spaavdeling, men også for deres restauranter som du ikke må glemme å nyte.

Når du trenger en pause fra det kalde vannet og varme dusjer, kan du trekke deg tilbake til loungen og nyte utsikten over havet eller bare lene deg tilbake til de store daybeds og lese et blad. Mens ilden knitrer i peisen og holder deg var, og når tørsten melder sitt bud, så kan du bestille noe å drikke og ellers bare å lukke øynene og merke roen synke inn.

Falkenberg Strandbad

På vestkysten i Sverige ligger Falkenberg Strandbad med direkte tilgang til stranden og Kattegat sine raslende bøktrær. Stedet inviterer deg til lange gåturer i strandkanten langs Skrea Strand, mens måkene sirkler over vannet og sender sine merkelige skrik ut i horisonten. Falkenberg Strandbad har fungert som et spahotell i Sverige siden 1937, hvor folk vandret til for å få en bit av den friske havluften.

Det samme er tilfellet i dag, hvor folk søker tilflukt i den prisvinnende spaavdelingen på falkenberg Strandbad for å få en pause fra hverdagen i champagne bassenget og relaxbadet. Om været tillater, kan du slappe av ute på spaterrassen og nyte den sørlige stemningen med basseng, sauna og utsikt over vannet. Om skyene skulle derimot samle seg, er det heldigvis alltid 25 grader i luften og 33 grader i vannet året rundt innenfor på Falkenberg Strandbad. Her kan du ta en dypp i bassenget, mens ilden knitrer i den store peisen bakerst i lokalet.

På Falkenberg Strandbad finner du forskjellige lounge som kan dekke alle dine behov. Har du behov for ro og avslapping, kan du la tankene fly fritt i ildloungen hvor daybeds are samlet rundt peisen. Er du mer for en festlig stemning kan du få bartenderen til å lage din yndlingscocktail på Orangeriet.

The Steam Hotel

The Steam Hotel er et av de svenske spahotellene som nevnes her fordi det hører til et av de beste spahoteller i Sverige. The Steam Hotel ble bygget i et 100 gammelt dampkraftverk, og derfor gjennomsyrer det industrielle og rå look spahotellets moderne og hippe interiør. Sammensmeltningen mellom de historiske bygningene og det moderne interiøret gjør besøket til noe helt spesielt.

I spaavdelingen på The Steam Hotel finner du dampbad og innendørs basseng, men du kan også henge ut på takterrassen. Takterrassen har en utendørsbasseng som er samlingspunktet for alle besøkende når det er fint vær utenfor. Her får du også servert hotellets beste utsikt siden de store panoramavinduene som gir fritt utsyn over sjøen Mälaren. Sjøen har tidligere hatt en stor betydning for The Steam, når den fremdeles fungerte som et kraftverk.

I Orangeriet kan du nyte en kjølig pre-dinner cocktail, før du går videre til middagen på en av The Steam sine go restauranter. Maten som blir servert her er basert på lokalt produserte råvarer og kokkene jobber kontinuerlig på å imøtekomme hensyn til miljø og bæredyktighet.

Hotel Skansen

I Båstad ligger Hotel Skansen direkte ut til havet ved Bjärehalvön, så skrik fra måkene og bølgebrusen er bakgrunnsmusikken til et opphold på dette spahotellet i Sverige. På Hotel Skansen finner du Kallbadhuset som er en del av stedets spaavdeling. Her kan du sitte behagelig og lunt i saunaen, mens du ser ut på Kattegat gjennom de store panoramavinduene. Kallbadhuset er nemlig bygget på stolper i havet og uansett hvor du befinner deg i Kallbadhuset, kan du merke naturens nærvær.

Du kan avslutte ditt besøk i saunaen med en svømmetur i havet, som du har direkte tilgang til fra Kallbadhuset. Om du ønsker å fortsette din spaopplevelse, kan du besøke det japanske utendørsbassenget som naturligvis er varmet opp. Det er en spesiell opplevelse å sitte i det varme vannet og merke havluften mot huden – kontrasten mellom den kjølige luften og det varme vannet, som vil gi din kropp ro og velvære.

Etter et besøk i Kallbadhuset, anbefaler vi at du drikker en smoothie eller en kopp kaffe ved peisen. Så er du nesten ved å være klar til å spise middag på Restaurant Sand senere på dagen. Båstad har en lang tradisjon som kursted på grunn av beliggenheten ved havet og den nære forbindelsen til de vakre naturopplevelsene. Hotel Skansen er et av spahotellene i Sverige, som gir deg en autentisk, nordisk spaopplevelse.

The Lodge

På toppen av Romeleåsen, 167 meter over havets overflate, finner du et av de mest spektakulære spahotellene i Sverige. Siden 1933 har The Lodge hatt et utsikt over det svenske landskapet og gir gjestene mulighet for å inhalere de skiftende årstidene som kontakt reflekteres i hotellet – om det er fra verandaen eller stemningen i restauranten.

Start spaopplevelsen på The Lodge i den utendørske jacuzzien som du finner på spaterrassen. Deretter kan du ta turen inn og besøke spaavdelingen, hvor du finner en ekte svensk badstue som viser det beste innen nordisk spa. Vår anbefaling er å prøve saunaen. Trenger du en spabehandling er det opplagt at du skal motta den etter du har brukt litt tid i saunaen.

Hvis du trenger pause fra spaet, kan du trekke deg tilbake til relaxlokalet, hvor du kan samle tankene innen du fortsetter med din spaopplevelse eller ønsker å gå tilbake til rommet. The Lodge er et lite hotell, men størrelsen har garantert en fordel. Du føler nemlig at hotellet aldri er overbefolket. Du kan derfor kose deg foran peisen eller drikke et glass vin på verandaen mens du nyter uforstyrret utsikten.

Ta på spahoteller i Norden

Nå har vi presisert at spahoteller i Norden er mer enn kun å overnatte i en ukjent seng og å slenge seg i en jacuzzi for å glemme hverdagen litt. Det handler om den helhetlige opplevelsen hvor mange aspekter blir implementert for å vekke alle sanser, inntrykker og at du kan komme et steg nærmere balansen mellom kropp og sinn – og det meste gjennom naturens egne inspirasjonskilder. Sverige, Danmark og Norge har mye til felles og går som sagt under fanen the Nordic way, men landene har også sine unike særtrekk. Danmark har sin inspirasjon fra havet og frirommet det gir, Sverige en stillhet gjennom evige skoger og elver og Norge en like mektig ro som fjellene gir.

Gavekort på spahoteller i Norden

Selv om spahoteller i Norden har den helhetlige opplevelsen hvor mange av livets gleder blir samlet, så blir jo egentlig ingen spaopplevelser fullstendig i sin helhet uten å tilbringe tiden sammen med en du er glad i. Derfor finnes det heldigvis noen snertne ting som gavekort på spahoteller i Norden! Dette er en lykke i et lite kort som du kan gi som en liten overraskelse til en du vil ta med på en minnerik spaopplevelse.

Men, som du nok også er klar over, så trenger det ikke å være noe du skal være en del av, men et gavekort bare for å gi noen andre en fantastisk opplevelse. Det kan være en bryllupsgave til noen turtelduer du kjenner, en overraskelse til dine foreldre som fortjener litt tid til hverandre eller bare sende avgårde noen du er glad i på en tur som viser takknemlighet.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!