Som regel når man starter å dagdrømme om den etterlengta ferien, så kommer man så langt vekk fra Norges grenser som bare mulig. Palmer og strender. God mat. Avslappende solstol. Og selvfølgelig til slutt komme til konklusjonen; nei, det koster for mye og jeg har ikke tid uansett. Deretter sitter vi der igjen å dagdrømmer.

Så hvilke spa og hotell med spa i Oslo vil gi den miniferien du trenger? 

Tips til spa og spahotell i Oslo

Det man ofte glemmer er at de må avbrekk i hverdagen gjør underverker. Og det er nå mange spa i Oslo som finnes for å gi oss muligheten til å ta en miniferie og stjele oss vekk fra omverdenen. Derfor har vi selvfølgelig slått oss sammen med de beste spa i Oslo, The THIEF og spa senteret The Well.

THE THIEF

Om du vil ha den ultimate spa weekend i Oslo, da skal du bare booke deg inn på et særegent spa på Aker Brygge – The THIEF. Dette spahotellet er et av Stordalens mesterverk, som har vunnet mange priser og er hotellet hvor verdensstjerner slenger seg i hotell sengen når de besøker Oslo.

Her er spa, service, eksklusivitet, gourmet, design og kunst samlet på en plass. Med andre ord en plass hvor du – og din kjære – kan få ekte hverdagsluksus. Se under for å få informasjon om The THIEF sine spa pakker, enten om du kun vil nyte noen eksklusive timer på spa eller ta en hel spa weekend i Oslo.

The Well

The Well er Norges største spa senter på hele 10.450 kvm. Det er et spa i Akershus, men det tar kun 20 minutter å kjøre fra Oslo sentrum, så det er et spa nær Oslo. The Well har alt en voksen person trenger for å ta noen velfortjente timer bort fra hverdagen og det finnes virkelig mange forskjellige spa pakker tilgjengelig. Alle pakkene har et spa basseng og inngang til området, men de har også noe særegent som du kan velge ut fra hva du ønsker.

Spa og velværehotell for par i Oslo

Like mye som vi selv trenger pleie, så er det noen ganger også viktig å pleie kjærligheten. Derfor har vi også laget en liten seksjon til spa i oslo for par. Ta med deg din bedre halvdel på en romantisk weekend med velvære og tid til nye minner og hverandre.

Lysebu

Lysebu Hotell er ikke direkte et spa, men det er et hotell i Oslo med et basseng og der er mulighet for å få noen lekre spa behandlinger. Bassenget er nyrestaurert og hele svømmehallen er åpent for alle gjester. Ikke nok med det, får man generelt en oase for velvære i Oslo, hvor dere kan bli bortskjemt med flott kunst, en innholdsrik vinkjeller og fantastisk mat.

Hotellet ligger en knapp halvtimes kjøretur fra Oslo sentrum, like nord for Holmenkollen. Her blir dere mottatt med åpne armer, blomster på bordet og nok L’Occitane-produkter til å føle seg som en gresk gudinne. Dette er hotellet for deg som synes at bringebær tross alt smaker aller best rett fra busken, for kjøkkenet lager kun mat basert på lokale og sesongbaserte råvarer.

Hvorfor ta en spa behandling?

Vi har lest litt omkring spa og velvære, og vi fant noen interessante fakta. Blant annet at en time med massasje kan gi den samme effekt på kroppen som å få 7 timers søvn. Tenk da hva en hel spa pakke vil gjøre, som inkluderer både en spa behandling, men også flere timer med avslappelse og velvære. Ikke minst en hel spa helg, hvor man får mer enn kun spa og velvære.

En spa behandling kan også redusere stress, øker blodsirkulasjonen som fører næring og oksygen til cellene, utløser serotonin, man blir avslappet og hjelper på å redusere spenninger i muskler. Med andre ord, kan spa og velvære gjøre underverker, selv om det er snakk om en time med spa behandling eller en hel spa helg.

Gi et gavekort til spa

Tenk å få et gavekort til spa! Det er så fort gjort å glemme seg selv, spesielt i vår travle tidsalder. Derfor kan man bli ekstra takknemlig for å få en spa behandling eller en spa pakke i gave. Vårt gavekort til spa har også et felt til en personlig hilsen, som du kan skrive direkte inn i handlekurven når du har valgt spa pakken. Et godt gavetips er å kjøpe et gavekort til spa for to i Oslo, til bryllupsgave eller julegave.

Hvorfor gi spaopplevelser i Oslo?

Under kommer det noen punkter for hvorfor spa er noe man burde vurdere som gave. Vi har jo mange opplevelsesgaver, men det er noen ganger hvor dette er viktigere. For tenker vi egentlig over hva vi gir når vi gir en spa i gave? Under får du noen punkter for hva du egentlig gir, når du gir en spaopplevelse i gave:

TID. Vi lever dessverre i stressets tidsalder – tiden er knapp og det skulle ha vært flere linjer i kalenderen for å få plass til alt vi må gjøre. Men du kan også være grunnen til at vedkommende får ordet “spatur” blant de kalender-linjene. Å gi en spa i gave er å gi tid til vedkommende og er noe som mange ser på som en utfordring å prioritere i sin hverdag og å gi til seg selv.


ENERGI.
Det som tidligere ble sett på som eksklusivt, har nå blitt en nødvendighet. Nødvendighet, fordi det er kanskje de eneste timene vi får som gir oss pleie, revitalisering og et avbrekk fra hverdagen. Som vi nevnte tidligere – den timen med massasje kan ha den samme effekten på kroppen som 7-8 timer søvn. Spa er så en god måte å lade opp batteriene og la vedkommende få en avbrekk fra hverdagen.


HELSE.
Det kommer vel ikke som en overraskelse at spa og velvære er godt for både kropp og sjel. Huden er jo vår største organ, så du kan jo bare forestille deg hva en spa i gave vil gjøre for vedkommende – spesielt en massasje kan gjøre underverker! Her går det alt fra fleksibilitet, styrke og bevegelighet til å hjelpe med stress, immunforsvar og søvnproblemer.


OMTANKE.
En opplevelsesgave er jo en form for kommunikasjon og å gi spa i gave er noe som viser omtanke for personen. Du vil uten ord vise til vedkommende at du bryr deg om han eller henne og vil at personen skal få en pust i bakken.


EN SOM HAR ALT.
Sist, men ikke minst, en spa i gave er også en god gave å gi til den som har alt. Hvorfor trenger man flere ting, når man kan gi alt det som er allerede nevnt og mer! Så la din hjerne også få en pust i bakken og gi en spa i gave – en opplevelsesgave som vil bli satt pris på.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!