Det er rart med det, hvordan julen plutselig er rett rundt hjørnet igjen. Tenk at det har gått et år allerede! Vi kunne sverget på julaften var for bare noen måneder siden… Men siden du er her allerede, er det vel på tide at vi deler noen av våre kreative julegavetips til kjæresten med deg.

Vi har skjønt at du er på jakt etter en julegave til kjæresten din. Og vi vet hvor vanskelig det kan være, spesielt med en kjæreste som har alt og ikke ønsker seg noe til jul. Men med våre tips og idéer til julegave til kjæresten, tror vi du kommer til å finne den mest perfekte, personlige og unike julegaven som vil imponere din kjæreste. Samme hva han eller hun ønsker seg – ingenting slår en fantastisk og minnerik opplevelsesgave.

Finn de beste julegave til kjæresten her!

 

Julegavetips til kjæresten under 500 kr

 

Julegavetips til kjæresten under 1000 kr

 

Julegavetips til kjæresten under 2000 kr

 

Se vår flotte gaveeske

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vår eksklusive gaveeske gjør julegaven ekstra spesiell. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Topp 5 julegavetips til kjæresten som har alt

Videre på denne siden skal vi sikre at du blir inspirert til å finne den perfekte julegaven til kjæresten. Vi har valgt ut de topp 5 mest populære opplevelsesgavene å gi til kjæresten til jul. Disse er både unike og personlige julegaver, og de kan oppleves sammen med deg, eller med venner og familie.

 

1. Vinsmaking

Hva med å overraske kjæresten med en stemningsfull vinkveld? Vinsmaking er en romantisk julegave, som vil gi dere begge litt påfyll av kunnskap om innholdet i glasset.

På vinsmaking får man smake forskjellige type viner; gjerne fra ulike regioner og prisklasser. Man får lære om vinens historie og opprinnelse, i tillegg til å kunne plukke med seg noen gode tips til valg av vin hjemme. Her er våre forslag til vinsmaking i julegave til kjæresten.

 

2. Ølsmaking

Foretrekker kjæresten din en iskald øl til maten? Se for deg samme scenario som ovenfor, bare bytt ut vinen med øl! Den perfekte gaven til en tørst Ølhund som kan tenke seg å oppdage nye øltyper, eller lære mer om gamle favoritter. Her er våre forslag til ølsmaking i julegave til kjæresten.

 

3. Safari i Norge

En guidet safari i Norges vakre villmark er den perfekte julegaven til en kjæreste som elsker natur og friluft. Her får dere minner for livet, og ikke minst masse å snakke om etter opplevelsen! Vakker natur, fantastisk utsikt, godt selskap og muligheten til å se ville dyr.

 

4. Romantisk hotellopphold

Er han eller hun av typen som elsker god mat med vin, romantiske kvelder og hotellopphold? Da kan du imponere kjæresten med et romantisk opphold. Enten dere er mest interessert i vinkjelleren og restauranten på Lysebu, eller det vidunderlige spaet på Kragerø Resort – et hotellopphold får dere begge glede av!

 

5. Kajakktur for 2

Hos Kongen Marina kan dere låne hver deres kajakk og utforske Oslofjorden på egenhånd, mens med Trondheim Kajakk kan dere padle langs Nidelven med erfarne guider, oppleve Trondheim fra et nytt perspektiv. Uansett lokasjon er dette en fin julegave til både han og henne, som gir et avbrekk fra hverdagen.

 

Flere julegavetips til henne

Flere julegavetips til han

 

Hvorfor gi en opplevelse i julegave til kjæresten?

Opplevelsesgaver skaper glede, samhold og minner. Hva mer kan man be om i et godt forhold?

Det er alltid en standard tankegang å gi materielle gaver til kjæresten, og i mange tilfeller gir vi noe bare for prinsippet av å overrekke en gave.

Men som har nevnt tidligere, så kan en opplevelse si mer enn tusen ord. Med det mener vi at en opplevelse inneholder så enormt mye; den kan gi dere lykke, samhold og nye minner. Og det er noe en ny skjorte ikke kan.

 

Julegavetips til kjæresten som passer for alle kjønn

Det er ikke slik at våre opplevelser bare passer for menn eller kvinner – alle opplevelsesgavene vi har fungerer like godt til alle, det spørs bare hva man har lyst til å prøve. Er man en naturelsker, eller vinkjenner? En foodie eller adrenalinjunkie? En bilentusiast eller en workaholic? 

Du skal nok ikke se lenge for å finne ut hva du kan gi til kjæresten som kanskje gjør at dere også får brukt litt tid sammen. Det kan være fallskjermhopp, safari i naturen, rafting, whiskysmaking, ølbrygging, klatring – mulighetene er endeløse!

Så ta en titt rundt og se hvilke opplevelser som kan passe for dere, enten det er lokale opplevelser, eller lengre reiser. Utforsk Norge sammen!

 

Mer inspirasjon & gavetips til deg

De beste tips til julegaver å gi i 2025

Lesetid: 7 min.

Julegave til foreldre

Lesetid: 5 min.

22 kule steder å spise i Oslo i 2024

Lesetid: 9 min.