Det ser ut til at du er interessert i å finne noen unike julegaver til familie og venner? Da har du kommet til helt riktig sted! Her har vi samlet julegavetips til mamma og pappa, besteforeldre, kjæresten, venninner, bror, søster og kolleger… Tenk så deilig å ordne alt på ett sted!

La oss hjelpe deg med å finne de perfekte julegavene i år! Med hundrevis av tips til julegaver til både barn og voksne, finner du garantert noen kule julegaver til de som ikke ønsker seg noe, og ja, selv de som har alt.

Hos oss får du tak i årets mest betydningsfulle og personlige julegaver. Vi tilbyr nemlig over 200 unike opplevelsesgaver over hele Norge, og vi er sikre på at et gavekort til opplevelser passer perfekt under juletreet i år! Og her er våre beste tips til opplevelsesgaver til jul:

 

Julegavetips til hun som har alt

 

Julegavetips til han som har alt

 

Gavekort til over 260 opplevelser, i en fin gaveeske til jul!

Kjøper du et gavekort til en opplevelse hos Truestory, får du med en gyldighet på hele 2 år fra kjøpsdato. Mottakeren kan selv booke opplevelsen, eller bytte opplevelse om de ønsker det.

Truestory Gavekortet er kanskje årets beste julegave til en som har alt. Da kan du selv velge beløpet på gavekortet, og mottakeren kan velge blant alle opplevelsene vi tilbyr, i tillegg til at det kan brukes flere ganger.

Alle gavekort hos oss kan sendes som et digitalt gavekort, printet gavekort i konvolutt, eller i en eksklusiv gaveeske med en personlig hilsen fra deg. Pakken er helt anonym, og den kan sendes til postkassen din, eller direkte til mottakeren.

 

Populære julegavetips hos Truestory

Ønskeliste til jul

Lesetid: 12 min.

Julegave til foreldre

Lesetid: 9 min.

Tips til miljøvennlige julegaver

Lesetid: 6 min.

Julegave til han som har alt

Lesetid: 7 min.

Julegave til venninne

Lesetid: 11 min.

Julegave til bestemor

Lesetid: 8 min.
 

Våre mest populære julegaver i 2023

Vinsmaking, ølsmaking og whiskysmaking

Glem slips, bøker og rødvin i julegave til han! Send han heller avgårde på en ekte opplevelse med edle dråper hvor han blir klokere på drikken og får utvide sin smakshorisont. Hva med en lærerik smaksopplevelse med øl, vin eller whisky?

 

Glamping og opphold i tretopphytte

 

Romantisk getaway for 2

Vi har flere romantiske get-away pakker på lur – en egen oase for deg og dine kjære med lekre flere retters middager og med adgang til velvære avdelingen. Her er det bare å glemme alt som heter omverdenen, for denne gaven til kjæresten gir nemlig tid til dere selv.

 
 

Julegavetips til foreldre

 

Julegavetips til kjæresten

 

Julegavetips til barn

 

Hvorfor gi en opplevelse i julegave?

Vi tenker å dele noen ord om hvorfor du bør vurdere å gi en opplevelse i julegave.

For det første, så er dette fremtidens julegaver. Helt sant! Opplevelsesgaver blir stadig mer populære å gi som julegave, og tilbudet er blir stadig bedre.

Opplevelsesgaver skaper nye minner, og sprer glede i lang tid etter julefeiringen er ferdig. Det er en fin måte å gi noe annet enn krims-krams, og unødvendige ting pakket inn i et tonn plastikk. Opplevelser er bærekraftige gaver du kan gi med god samvittighet.

Visste du at hele 90% av Norges befolkning at immaterielle gaver er det beste å få? Omtrent 53% har opplevelser øverst på ønskelisten, etterfulgt av gavekort. Så da blir vel julegave-handlingen ganske enkel i år?

 

Hvilke type julegaver skal du gi i år?

Det var en gang et vanskelig valg å ta: Hvilke julegavetips kommer til å passe best til vedkommende? Vi har jo så mange opplevelser å velge mellom. Her har vi tre tips du kan følge:

1. Samhold

Julen er tiden for å verdsette samhold, og sette av tid til hverandre. Vårt første råd er derfor å velge en opplevelsesgave som gir mulighet for å oppleve noe sammen med dine kjære. Kanskje det har gått lang tid siden sist dere var sammen? Velg så en opplevelse som fører dere mer sammen, og som vil gi dere minner for livet.

2. Spenning og overraskelse

Hver gang vi skal dele våre gavetips, tenker vi på at gaven bør være noe man overhode ikke forventer å få. Kanskje du skal gi en opplevelse de ikke visste de ønsket seg? Eller en opplevelse som tar de ut av deres normale hverdag og komfortsone.

3. Kommunikasjon

Opplevelsesgaver skaper ikke alltid bare historier; det er også en god måte å kommunisere noe til den andre. Med andre ord kan en slik gave være et verktøy til å fortelle noe til den andre personen. Gi en opplevelse som sier “jeg er glad i deg” eller “jeg utfordrer deg”. Eller kanskje “jeg er lei av å lage middagen hver dag… her er et matkurs!”

 

Få mer inspirasjon her

Julegaveønsker

Lesetid: 5 min.

Tips til miljøvennlige julegaver

Lesetid: 6 min.

Julegave til par

Lesetid: 4 min.