Julegave til han som har alt


i Gaveguides, Julegaver

Jakten på en julegave til han har allerede begynt og vi alle vet hva skjer sent i desember… jeg har ingen idé om hva jeg skal kjøpe i julegave til han. Det er faktisk ikke lett å finne julegaver til han som har alt! Derfor håper vi på å gi deg noen kreative julegavetips, så du kan finne den perfekte julegaven i år.

 


Vil du utforske det store spekteret av opplevelser for å finne inspirasjon til en personlig julegave til han, så kan du besøke TrueStory.no.


 

Hva med nye minner i julegave til han?

Det er akkurat det opplevelsesgaver gir… minner! Som en evigvarende julegave til han. Den tar ikke stor plass under treet, og du trenger ikke engang gå ut for å kjøpe den! Vi vil derfor inspirere deg med våre opplevelser som julegave til han.

 

Vi håper det gjør det enklere for deg å finne en perfekt, personlig julegave til han.

 

 


Julegavetips til han som har alt


Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF


Dette er garantert en opplevelse som passer som en julegave til han som har alt, for hvem elsker ikke litt eksklusiv hverdagsluksus? På Stordalens mesterverk, The THIEF, kan han få en hel dag med velvære og gourmet. Denne pakken inkluderer tilgang til THIEF SPA, 50 minutters massasje og 3-retters middag på THIEF FOODBAR.

Les mer på: TrueStory – Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF

 


Maling & Moro hos Paint’n Sip


paint-sip

Dette er et nytt og virkelig unikt konsept i Oslo, hvor man mikser maling og vin sammen! Paint’n Sip har alt av maleutstyr og vinglass klart, og en maleinstruktør til å vise vei. Med andre ord er dette en sosial, kreativ og morsom kveld hvor hans indre kunstner kan gå amok.

Les mer om Maling & Moro hos Paint’n Sip

 


Bryggekurs på Brygglab


Er han glad i øl, nye hobbyer eller bare vil prøve noe nytt, så er dette en perfekt julegave til han som har alt. Hele opplevelsen varer i 6 timer hvor han får glemme resten av verden og deretter bare fokusere på teorien bak ølbrygging for så deretter å skape sin egen øl. Og etter 4-6 uker er de klare på bokser og han får også designe sin egen etikett. Voilá!

Les mer om Bryggekurs på Brygglab

 

 

 


Nye smaker i julegave til han


Ølsmaking i Oslo


øl smaking julegave

Dette er en smakfull klassiker og er en bankers julegavetips til han som er glad i øl og gjerne vil bli klokere på denne kunsten. For det er nemlig en kunst! Her går mye kjemi bak, men også å ta i bruk sanser for å gå ennå dypere i øl-verdenen. La han joine Norges fremste leverandør for kurs i øl, Ølakademiet. For her blir han lært opp av de beste kursholderene i landet.

Les mer om Ølsmaking i Oslo

 


Whiskysmaking hos UnderBar


whisky underbar

 

På Aker Brygge finner man whisky perlen UnderBar, hvor de har en vegg av forskjellige whiskyer å smake på – hele 550 flasker. For å gjøre whiskysmakingen gjennomførbar på en kveld med et så stort utvalg, vil det bli presentert 5 whisky typer. Dette selvsagt inkludert all nødvendig kunnskap som man trenger å vite om de edle dråpene. En perfekt julegave til han som liker whisky.

Les mer om Whiskysmaking hos UnderBar

 


Vinsmaking på Klosteret


vinsmaking

Når vingårdene i Toscana området er for langt vekk og han er bare ufattelig glad i kvalitetsvin i glasset, så er denne opplevelsen verdt å vurdere. Med en prisvinnende vinkjeller og en virkelig kunnskapsrik betjening – og kunder som skryter dem opp i skyene – er man i gode hender. Og i en virkelig hyggelig atmosfære!

Les mer om Vinsmaking

 

 

 


Fart og adrenalin i julegave til han 


Bilslalom


Kan vel ikke lage en liste med julegavetips til han uten en bilopplevelse? Men denne opplevelsen tar alminnelig racing på bane til et nytt nivå. Her er rett og slett slalombakken gjort om til en snøbane, der man må kjøre slalom med bil! Det blir selvfølgelig konkurranser om å være raskest… blir det han eller deg?

Les mer om Bilslalom med Dagali Opplevelser

 


Indoor Skydiving


Dette julegavetipset til han har en “minner-for-livet” garanti, for dette er det nærmeste man kommer til fallskjermhopping – bare at det er i trygge omgivelser. Kraften som møter en i vindtunnellen er nemlig tilsvarende det man møter når man har hoppet ut fra et fly! Gi han minneverdig luftetur, enten om det er i Oslo eller på Voss.

Les mer om Vindtunnel i Oslo

Les mer om Indoor Skydiving på Voss

 


Rafting på geilo


Gi han en forfriskende adrenalinopplevelse i julegave! Numedalslågen har nemlig blitt sammenlignet med Zambezi-elven, en av de mest berømte hvitvannselvene i verden. Virkelig en minnerik opplevelse som inkluderer omtrent 3 timer med aktiviteter, en erfaren guide og alt av utstyr.

Les mer om Rafting på Geilo

 

 


Julegave til han som elsker naturen


Nordlyssafari i Lofoten


beste-julegavetips-han

Dette er garantert det beste julegavetips til han som har alt. For som alle vet er nordlyset et fenomen som må ses en gang i løpet av livet og som folk reiser over land og strand for å se. Bonus med opplevelsene? Mulighet for å få fototips fra de erfarne guidene, så man kan fange noen flotte bidler til veggen hjemme.

Les mer om Nordlyssafari i Nord-Norge

 


Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark


moskus dovrefjell

Dette er midt i blinken for han som elsker å være ute i naturen og er glad i friluftsliv, for her får han hele Dovre Nasjonalpark for sine føtter. Men, det meste spesielle med opplevelsen er at han får oppleve den majestetiske moskusoksen som finnes kun få steder i hele verden. En fantastisk julegave til en eldre mann eller en mann som har alt, for dette gir virkelig verdi.

Les mer om Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark

 

 


Julegavetips til han som er ekstra morsom


Stand-up show på Latter på Aker Brygge


en guide til utdrikningslag i oslo

Deiligere blir det ikke, enn en kveld der man blir del av det kulturelle Oslo og la latteren slippe løs. Latter er en stor scene for Oslos stand-up shows med et bredt spekter av komikere og forestillinger. Denne opplevelsen inkluderer både snacks og noe godt i glasset!

Les mer om Stand-up & Drinks på Latter

 


Escape Room


Escape Room

Escape Room er det nye brettspill på en fredagskveld. Et lagspill hvor man får en mission og innenfor 60 minutter skal man løse et problem. Men, der er også en twist! Laget blir nemlig innestengt på et rom hvor alt foregår. Klarer han og lagkameratene å redde verden? Eller ikke bli spist opp av cannibaler? Sett han på prøve.

Les mer om Escape Room

 


Powerturn Buggy på Dagali


Powerturn Buggy

Dette er mildt sagt den merkeligste opplevelsen vi har prøvd å sette ord på. Vi har gjort vårt beste og her er resultatet; beistet ligner en gokart, med et veltebur, den har to spaker som er for både gass og bremse, og dem kontrollerer hvert bakhjul. Samarbeidspartneren forklarer det som «organisert kaos», så om han får tekken på beistet, kan det komme opp i 50 km/t.

Les mer om Powerturn Buggy på Dagali

 

 


Julegave til kjæresten – han


Denne seksjonen er for alle som vil gi noe oppmerksomhet til sin bedre halvdel og finne den perfekte julegave til han kjæresten som har alt. Flere grunner til å kjøpe en opplevelsesgave til kjæresten, er blant annet det med å investere i kjærlighetsbanken. Ikke i form av penger, men tid og minner. I tillegg kan det være en form for kommunikasjon når ord blir fattige og er generelt en god variasjon for alle par. Derfor kan du finne noen tips til en romantisk julegave til han under.


Romantisk getaway for 2


getaway for 2

Vi har helemange flotte overnattingspakker for 2 personer som har sin egen niche innenfor velvære, gourmet eller romantikk! Om du tror din bedre halvdel trenger en avbrekk fra hverdagen eller at dere trenger litt kjærestetid sammen, så vurderer du en overnattingpakke for 2 til julegave til han.

Les mer om våre overnattinger for 2

 


Snøscootersafari i Geilo


Det er mulig å leie en toseters snøscooter å ta på vintereventyr sammen over det flotte landskapet på Geilo! I hele 40 kilometer kan dere holder rundt kvarandre, kanskje oppdage noen dyr og bare nyte en flott vintersdag sammen.

Les mer om snøscootersafari på Geilo

 

 


Julegaver og julegavetips til gutter


Vi har også en liten samling av julegavetips til gutter! For hva er ikke bedre enn å gi noen nye minner til kidsa hjemme? Og kanskje noe dere kan oppleve som familie?


Klatreparker


Vi har to forskjellige klatreopplevelser på siden og begge to tilbyr mye moro for hele familien. En av dem er på Voss Klatrepark og den andre litt utenfor Bergen. Begge klatreparker har ziplines, hindrer, løyper og mye annet moro i tretoppene. I tillegg er begge parker i flotte naturområder, hvor familien kan nyte naturen ved siden av familiemoroen.

Les mer på: TrueStory – Klatreparker


Fly & Lek i Oslo


 

julegaver-til-han-vindtunnel

Megafun Factory i Lørenskog har en egen moro-pakke for barn, som inkluderer en opplevelse i deres vindtunnel og en adgang til Norges største Lekeland. Dette er selvfølgelig noe som du som voksen kan være en del av eller bare nyte noen stille stunder i loungen, mens barna utløper litt energi.

Les mer på: TrueStory – Fly & Lek i Oslo

 


Familierafting


 

rafting

 

Familierafting er så mye mer enn kun rafting på de vakre elevene i Norge, men også en dag for at familien ha noe vannvittig moro generelt. Vi har to familierafting pakker, hvor den ene er på Voss og den andre i Geilo. Garantert et godt julegavetips til gutter som er aktive og elsker å være ute i naturen.

Les mer på: TrueStory – Familierafting

 


Topp det hele med innpakningen

Siden opplevelsesgaver er immaterielle, har vi en liten løsning som gjør at den føles enda mer spesiell når den pakkes opp. Vi har nemlig en flott gaveeske som kommer med deilige kvalitetsjokolader og en personlig hilsen fra deg.


Julegavetips til oss?

Om du føler det mangler noen julegavetips til han, så gjerne tips oss om noe du tenker kan komme til gode for dette innlegget! Vi tar hjertelig imot alle former for tilbakemeldinger og tips fra dere. Det er bare å kontakte oss på info@truestory.no.

 

Les også: Julegavetips til Pappa

 

Vil du ha mer inspirasjon til opplevelser?

Meld deg på vårt nyhetbrev og få ukentlig inspirasjon til store opplevelser. Som takk for din påmelding, får du også 10% rabatt på valgfri opplevelse!
Avatar
Jeg er altmuligdama for opplevelsesportalen TrueStory Norge! Jeg er en opplevelses- og reiseentusiast, og er her for å inspirere og formidle opplevelser som gir samhold, minner og historier for livet.