Er du på jakt etter en julegave til din bror? Å finne en fin gave til søsken er ikke nødvendigvis den letteste oppgaven. Du har sikkert lyst til å gi en personlig julegave, men også en gave som virkelig overrasker han. 

Heldigvis har vi mange gode julegavetips til bror! Vi kjenner kanskje ikke broren din, men vi kan hjelpe deg med å finne en virkelig uforglemmelig gave han vil være evig takknemlig for, nemlig en opplevelsesgave.

 

36 julegavetips til en bror som har alt

Da han var yngre var det kanskje ikke særlig vanskelig å finne en julegave til bror som ble satt pris på. Lego, spill og godteri – det meste falt i smak! For enten det var en tamagotchi eller Fifa Soccer 96, så ble du favoritten med kule julegaver hvert år. Når man blir eldre er det ikke like lett å finne en perfekt julegave. Gi ham noe han ikke forventer i år – en opplevelsesgave som skaper minner for livet.  

4 morsomme julegaver til bror

 

4 smaksrike julegaver til bror

 

4 spa-julegaver til bror

 

Julegavetips til bror under 500 kr

Julegavetips til bror opptil 1000 kr

Julegavetips til bror opptil 1500 kr

 

Pakk inn opplevelsesgaven i en fin gaveeske til jul

Vår fine gaveeske tar seg ekstra godt under juletreet.

Om du ønsker at opplevelsen skal ta seg ekstra godt ut juletreet, så har vi en hyggelig overraskelse til deg. Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med en eksklusiv gaveeske.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven kan sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Trenger du flere forslag til julegaver?

Julegave til han som har alt

Lesetid: 22 min.

Personlige julegaver

Lesetid: 13 min.

Julegave til venninne

Lesetid: 11 min.