Er du på jakt etter en julegave til din bror? Å finne en fin gave til søsken er ikke nødvendigvis den letteste oppgaven. Du har sikkert lyst til å gi en personlig julegave, men også en gave som virkelig overrasker han. 

Heldigvis har vi mange gode julegavetips til bror! Vi kjenner kanskje ikke broren din, men vi kan hjelpe deg med å finne en virkelig uforglemmelig gave han vil være evig takknemlig for, nemlig en opplevelsesgave.

 

36 julegavetips til en bror som har alt

Da han var yngre var det kanskje ikke særlig vanskelig å finne en julegave til bror som ble satt pris på. Lego, spill og godteri – det meste falt i smak! For enten det var en tamagotchi eller Fifa Soccer 96, så ble du favoritten med kule julegaver hvert år. Når man blir eldre er det ikke like lett å finne en perfekt julegave. Gi ham noe han ikke forventer i år – en opplevelsesgave som skaper minner for livet.  

 
 

Julegavetips til bror under 500 kr

Kultur, Adrenalin, Natur

Classic Kajakktur i Trondheim

Denne kajakkturen tar deg nedover Nidelven, gjennom sentrum av Trondheim og viser byen fra et nytt perspektiv.

Trondheim

Adrenalin, Kultur, Natur

SUPtur i Trondheim

Denne SUP Tour tar deg og dem du er glad i med på en alternativ og unik reise langs Nidelven og viser andre flotte sider av Trondheim by.

Trondheim

Adrenalin

Operasjon Grefsenkollen 1945

En “true crime” opplevelse med et autentisk mordmysterie fra 1945. Løs saken som motstandsfolk, ute i Grefsenkollens terreng.

Oslo

Natur

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

På alpakkavandring får du ansvar for din helt egen alpakka! Du blir kjent med alpakkaene, og oppleve en helt unik nærkontakt med dyrene.

Sørum

Adrenalin

Fangene på Fortet i Oslo

Utfordringer, teamwork og moro i 45 ulike rom. En annerledes form for hjernetrim, med fysiske og taktiske oppgaver som må løses på tid.

Oslo

Natur

Moskussafari med Dovre & Lesja Aktiv

En guidet moskussafari med 6 timer fjelltur til fots, omringet av vakker natur og unikt dyreliv i fantastiske Dovrefjell nasjonalpark.

Hjerkinn

Kultur, Natur

Sommerkveld på Oslofjorden med Båtservice Sightseeing

En idyllisk sommerkveld ombord en flott seilskute i Oslofjorden, med mulighet for å se byen fra et helt nytt perspektiv.

Oslo

Natur

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark med Oppdal Safari

Guidet safari på 4-7 timer i Dovrefjell, det eneste stedet i Norge man kan oppleve den sjeldne moskusen!

Hjerkinn, Oppdal

Julegavetips til bror opptil 1000 kr

Julegavetips til bror opptil 1500 kr

Natur

Introkurs på Tjøme med Kajakkpadling.no

Dette introkurset i kajakk vil over 4 timer gjøre deg trygg på padleteknikker, og sikre deg våttkort for å mestre padleturer på egenhånd.

Tjøme

Adrenalin

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Opplev en 16 km lang raftingtur i Sjoa, Norges beste raftingelv. Lær padleteknikker og samarbeid i flåten, sammen med erfarne guider.

Nedre Heidal

Smak

Kurs i Latte Art hos Barista School

Våkne til velformede hjerter i kaffekoppen hver dag, etter dette praktiske kurset i latte art, steaming- og helleteknikker.

Oslo

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari på Geilo

Vil du oppleve noe av det mest eventyrlige Norge har å by på, så skal du ta med dine kjære på snøscootersafari på Geilo!

Geilo

Smak

Mat & vin på Klosteret

5-retters meny med 7 viner valgt ut av sommelieren til kveldens retter, i en lun og stemningsfull vinkjeller.

Oslo

Natur, Adrenalin

Juving i Uvdal med Dagali Fjellpark

Juving med guider gjennom utrolige Ølmøsåe canyon, med rappellering og bading. En opplevelse full av moro og fysiske utfordringer.

Geilo

Smak

Pølsekurs med Anni's Pølsemakeri

Lær å lage pølser fra bunnen av med sesongens beste råvarer fra lokale bønder, og ved hjelp av slakterens egne tips og oppskrifter.

Oslo

Smak

Meterologisk middagsmeny hos Cornelius Restaurant

En 5-retters meteorologisk meny; nyskapende matkunst som utvikler seg i takt med været, med de beste smakene fra vestlandets skjærgårder.

Bjørøyhamn
 

Pakk inn opplevelsesgaven i en fin gaveeske til jul

Vår fine gaveeske tar seg ekstra godt under juletreet.

Om du ønsker at opplevelsen skal ta seg ekstra godt ut juletreet, så har vi en hyggelig overraskelse til deg. Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med en eksklusiv gaveeske.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven kan sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Trenger du flere forslag til julegaver?