Julen nærmer seg med stormskritt, og det skorter kanskje ikke på materielle goder hos bestisen din, så sjansen for at hun allerede har to av alt som kan kjøpes for penger er overhengende. Da er det lurt å tenke nytt, og en opplevelsesgave er en uforglemmelig julegave til venninne som ikke har plass til flere klær i skapet. Dette er også en flott mulighet for å gjøre noe sammen, enten bare dere to eller hele gjengen. Med en av disse gavene blir du mer populær enn julenissen!

La videoen inspirere:

Julegavetips til din bestevenninne

Et eventyr til venninnen

Søte små overraskelser til venninnen

Den ultimate julegave til venninne

Dette er gaven til venninnen som sier; ok, jeg er virkelig glad i deg! For dette er stortromma av stortrommene – Peter Stordalens underverk, hvor blant Adele og Bill Gates har tilbragt tid. Mer hverdagsluksus får hun ikke når hun får tilbringe noen gode timer i spaavdelingen med 50 minutters spabehandling og 3-retters middag.

Pris: 3.190 NOK NOK for 2 personer

Guide: Sånn finner du den beste julegave til venninne

Opplevelsesgaver til julegave er litt annerledes enn andre julegaver til venninnen. For her er det snakk om å gi noe mer i verdi enn det materialistiske. Du kan for eksempel velge ut en julegave til venninne ved å tenke kommunikasjon. Er det noe du vil si, som det er vanskelig å sette ord på? Eller tenke hvordan å vise omtanke. Hva gjør henne glad eller avslappet? Og sist, men ikke minst; gi henne noen minner som dere kan dele sammen. Hvilken opplevelse vil de da være som en julegave til din venninne og deg?

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!