La deg inspirere av våre topp 10 beste julegavetips til venninner!

10 julegavetips til en venninne & bestevenninne

Julen nærmer seg med stormskritt! Og du er kanskje allerede godt i gang med den desperate jakten etter en personlig og fin julegave til en venninne eller bestevenninne.

Sjansen er stor for at hun allerede har alt hun trenger av sminke, bøker og andre ting, og da er det lurt å tenke nytt. En opplevelsesgave er en uforglemmelig julegave til en venninne som ikke har plass til mer klær i skapet. Dette er også en fin mulighet til å gjøre noe sammen, enten bare dere to eller hele vennegjengen. Med en av disse kule julegavene blir du nok mer populær enn julenissen.

 

1. Gavekort på lunsj eller brunsj

Hvor koselig er det ikke å få en lunsj eller brunsj til jul! Spander et måltid i byen på henne, så kan dere glede dere til god mat i godt selskap på nyåret.

 

2. Ølsmaking på Aass Bryggeri

Kjenner du en med en sunn obsession med øl? Overrask henne til jul med denne kule smaksopplevelsen på historiske Aass Bryggeri. På ølsmaking får hun smake på forskjellige typer øl, sammen noen lokale godbiter. Hun får også en omvisning i bryggeriet, og lære mer om ølets produksjon og historie. Spennende nok til at du kanskje ender opp med på bli med?

 

3. Kaffesmaking eller baristakurs

Er din venninne helt gal etter kaffe? Er hun rett og slett umenneskelig før hun får morgenkaffen sin? Da er en kaffesmaking, et kaffekurs eller et baristakurs den perfekte julegaven til henne. Da får hun smake på forskjellige typer kaffe, og lære om hvordan hun kan brygge en perfekt kopp kaffe på egen hånd hjemme.

 

4. Spadag for 2

Har din bestevenn jobbet ekstra hardt i den nye jobben eller på studiet i år? Kanskje venninnen din ga deg en helt utrolig julegave i fjor, og du vil gi henne noe helt spesielt tilbake til jul i år. En spadag er en veldig fin venninnegave, for det er jo en opplevelse som passer perfekt å dra på sammen! Se på det som en investering i dere begges kropp og sinn.

 

5. Alpakkavandring

Alle elsker alpakkaer! Og en liten kjøretur utenfor Oslo kan man gå tur med følge av en av disse søte skapningene. Gi din venninne en uforglemmelig opplevelse som julegave, og gled deg til de koselige selfiene hun får tatt på vandringen!

 

6. Maling & Moro hos Paint'n Sip

I både Oslo, Bergen og Trondheim tilbyr Paint’n Sip et morsomt malekurs utenom det vanlige. Her venter maleutstyr, intruktør og noe godt i glasset, så hun kan lage et mesterverk, og nyte en hyggelig kveld med venninner.

 

7. Kajakktur på Sørlandet

Til en venninne som er glad i friluftsliv og aktive turer, anbefaler mange å gi turklær eller turutstyr. Men vi tror hun foretrekker å velge ut dette selv, så en kajakkopplevelse vil være midt i blinken. Her får hun både litt kultur og historie fra guiden, nyttige kajakk-tips (nybegynner eller erfaren) og selvfølgelig lån av alt nødvendig utstyr på turen.

 

8. Gavekort på massasje

Hvis din venninne er den typen som alltid ber om massasje – på fest, jentekveld eller hvor enn hun føler for det – så bør du gi henne en massasje som julegave i år. Det vil hun nok sette enormt stor pris på!

 

9. Escape room med venner

Er dere en jentegjeng som vil gjøre noe sammen? Hva med å spleise på et escape room til alle sammen til jul! Da kan dere ha noe morsomt å se frem til sammen, og sparer litt penger på å kjøpe unødvendig krims krams som ikke blir brukt. Det er en fin måte å unne hverandre og seg selv noe morsomt til jul.

 

10. Gavekort til over 200 opplevelsesgaver

Hvis ingen av våre julegavetips ovenfor passet helt din venninne eller bestevenn, så foreslår vi at du gir henne en av våre all-time bestselgere, nemlig Truestory Gavekortet. Et åpent gavekort som er gyldig i 2 år og kan brukes akkurat som hun ønsker på alle våre opplevelser. Du velger bare beløpet og innpakningen! Vi kan sende julegaven i vår virkelig fine gaveeske.

 

Flere julegavetips og idéer til julegaver

Gave til henne

Lesetid: 5 min.

De beste tips til julegaver å gi i 2023

Lesetid: 6 min.

Julegave til foreldre

Lesetid: 9 min.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.