Har du ingen anelse om hva du skal gi til han til jul i år? Det er du ikke alene om, for det er faktisk ikke så lett å finne en personlig og unik julegave til han som har alt. For hva i alle dager kan man finne på å gi som julegave til han som ikke ønsker seg noe?

Heldigvis har vi mange julegavetips til han; julegaver som både er morsomme, kreative og bærekraftige. Og på denne siden har samlet våre beste tips til julegaver til kjæresten, pappa, bror, onkel, kompis… ja, enhver mann eller gutt i ditt liv.

 

12 julegavetips til han

Som lovet, her er våre 12 beste julegavetips til han som har alt. La deg inspirere av våre fantastiske tips til opplevelsesgaver, så kanskje du finner den perfekte julegaven du har lett etter til han!

1. Ølsmaking eller ølkurs

Dette er en smakfull klassiker til han, og en perfekt julegave til han som er glad i øl, og det passer like godt å gi til han som er 20 år, som til han som er 70 år. Kanskje han vil bli klokere på kunsten bak ølbrygging? Eller bare lære litt om forskjellige typer øl og drikkens historie.

La han bli med inn i noen av Norges eldste bryggerier, eller kanskje et besøk til Norges fremste kursholder i faget. På disse opplevelsene vil uansett lidenskapelige verter introdusere han til en smakfull verden av øl.

 

2. Rafting i Norge

Et julegavetips til han som digger adrenalin! I Norge har vi flere populære raftingelver, blant annet Numedalslågen som har blitt sammenlignet med Zambezi-elven, en av de mest berømte hvitvannselvene i verden! Rafting er en morsom opplevelsesgave som inkluderer omtrent 3 timer med aktiviteter, en erfaren guide og alt av utstyr.

 

3. Whiskysmaking

Dersom han foretrekker en god whisky i glasset, så har vi noen herlige whiskysteder han bør besøke. På Aker Brygge finner man UnderBar, der han kan la seg imponere av veggen med hele 550 whiskyflasker! Gir du whiskysmaking som julegave, får han smake forskjellige typer, og lære om alt fra produksjon til smaksprofil. En fantastisk julegave til en mann fra 50 år til 70 år.

 

4. Guidet safari i villmarken

Har han garasjen full av turklær eller kamerautstyr stående på kontoret? Da er nok en julegave som denne midt i blinken, spesielt om han liker friluftsliv og være ute i naturen.

 

På en guidet safari kan han få en helt spesiell reise i norsk natur og vakre Nasjonalparker. Nedenfor ser du et utvalg opplevelser byr på muligheten til å se majestetisk dyreliv som finnes få andre steder i verden. En fantastisk julegave til en bestefar, pappa eller en mann som har alt, for dette gir virkelig verdi.

 

5. Klatreparker og klatrekurs

Klatring og klatrekurs kan foregå både inne og ute, og man kan velge en opplevelsene tilpasset erfaring og hvem som skal være med. Skal gaven passe for en yngre gutt eller tenåring kan en tur i en klatrepark passe bra. En kar som ikke er redd for en fysisk utfordring i høyden, vil sikkert synes rappellering eller kurs i buldring være kult å få.

 

6. Vinsmaking

Når vingårdene i Toscana området er for langt vekk og han er bare ufattelig glad i kvalitetsvin i glasset, så er vinsmaking den perfekte julegaven. Selv her i vårt lille land gjemmer det seg en rekke prisvinnende vinkjellere og haugevis av kunnskapsrike sommelierer og vinentusiaster – klare for å ta han med på en verdig vinsmaking.

På disse opplevelsene er de gode smakene i fokus, og han kan forvente en trivelig aften med hyggelig selskap og fantastiske smaker fra populære vinområder.

 

7. En unik kjøretur

Vi kan vel ikke lage en liste med julegavetips til han uten en bilopplevelse? Denne julegaven er perfekt til han som alltid kjører i venstrefilen, han som har fallskjermhopp på bucketlisten eller rett og slett han som elsker når ting bråker eller går fort!

Noen av våre forslag til bilopplevelser som julegave er kjøring på bane i sportsbil som Ferrari eller Lamborghini, bilslalom på isbane, powerbuggy, gokart eller F1 racing simulator. Det er også mulig å overraske han med en guidet tur på en toseters snøscooter, på tur over det flotte landskapet på Geilo.

 

8. Nordlyssafari i Nord-Norge

Dette er kanskje det beste julegavetips til han som har alt. For som alle vet er nordlyset et fenomen som må ses en gang i løpet av livet og som folk reiser over land og strand for å se. Bonus med opplevelsen? Mulighet til å fange noen flotte bilder til veggen hjemme.

 

9. En tur i vindtunnel

Vi har også en idé til en julegave som passer like godt til unge gutter som godt voksne menn. Dette er kanskje også noe man kan oppleve sammen som familie! En tur i vindtunnel er en morsom opplevelse å både gi og få til jul. Slik kan man oppleve følelsen av å hoppe i fallskjerm, bare i helt trygge omgivelser.

 

10. Matkurs

Matkurs er en morsom julegave å gi til han som elsker god mat, og gjerne bruker en ekstra time på kjøkkenet. Liker han å imponere familie og venner med hjemmelagd middag eller digge desserter? Da kan du overraske han med en smakfull julegave i år, som han garantert ikke forventer men vil glede seg stort over.

 

11. Kaffesmaking

Starter ikke dagen hans før en kopp med varm, flytende lykke (også kalt kaffe)? Da er kanskje kaffesmaking en fin julegave å gi. Det er også en mer billig opplevelsesgave, som passer bra å gi til en mannlig kollega eller en kompis som elsker kaffe.

På kaffesmaking får han smake på forskjellige typer kaffe, lære mer om blant annet smaksprofiler, opprinnelse og produksjon. Og på noen kaffekurs kan lære hvordan han kan lage best mulig kaffe hjemme, kanskje også noen ekte barista ferdigheter!

 

12. Spaopphold

Dette er garantert en opplevelse som passer som en julegave til han som har alt, for hvem elsker ikke litt eksklusiv hverdagsluksus? På et spahotell kan han få en hel dag eller helg med avslapping, massasje og god mat. Sjekk ut hvilke gavekort på spa opphold du kan velge mellom hos oss her.

 

Gi et gavekort til opplevelser til jul

Nå har du kanskje skjønt at vi er helt ville etter opplevelsesgaver, og vi tror det er den beste gaven du kan gi til jul. Men hvorfor akkurat en opplevelsesgave?

Fordi opplevelsesgaver gir minner! Og minner er en julegave som varer lenger enn ting som klær og sjokolade. Den tar ikke stor plass under treet, og du trenger ikke engang gå ut for å kjøpe den.

Vi har over 250 unike opplevelsesgaver du kan velge mellom, men vi tilbyr også gavekort som kan brukes på alle våre opplevelser. Julegaven du kjøper hos oss kan leveres i en fantastisk flott gaveeske med et eksklusivt printet gavekort med en personlig hilsen fra deg. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år!

 

Flere julegaver og julegavetips til han

Julegave til pappa

Lesetid: 6 min.

Julegave til bror

Lesetid: 3 min.

Julegave til besteforeldre

Lesetid: 5 min.
 

Nye smakopplevelser til han

Opplevelsesgaver for 2

Til han som elsker fart og adrenalin