Jakten på en julegave til han har allerede begynt og vi alle vet hva skjer sent i desember… du har ingen idé om hva du skal kjøpe i julegave til han! Det er faktisk ikke lett å finne julegaver til han som har alt. Derfor håper vi på å gi deg noen kreative julegavetips, så du kan finne den perfekte julegaven i år.

Nye minner i julegave til han

Det er akkurat det opplevelsesgaver gir… minner! Som en evigvarende julegave til han. Den tar ikke stor plass under treet, og du trenger ikke engang gå ut for å kjøpe den! Vi vil derfor inspirere deg med våre opplevelser som julegave til han.

Vi håper det gjør det enklere for deg å finne en perfekt, personlig julegave til han.

Luksus SpaDag & Gourmet på THE THIEF

Dette er garantert en opplevelse som passer som en julegave til han som har alt, for hvem elsker ikke litt eksklusiv hverdagsluksus? På Stordalens mesterverk THE THIEF, kan han få en hel dag med velvære og gourmet. Denne pakken inkluderer tilgang til Thief Spa, 50 minutters massasje og 3-retters middag på Thief Foodbar.

Maling & Moro hos Paint’n Sip

Dette er et nytt og virkelig unikt konsept i Oslo, hvor man mikser maling og vin sammen! Paint’n Sip har alt av maleutstyr og vinglass klart, og en maleinstruktør til å vise vei. Med andre ord er dette en sosial, kreativ og morsom kveld hvor hans indre kunstner kan gå amok.

Kurs i ølbrygging hos Øl Akademiet

Er han glad i øl, nye hobbyer eller bare vil prøve noe nytt, så er dette en perfekt julegave til han som har alt. Hele opplevelsen varer i 3 timer, og i løpet av kurset får han opparbeidet seg kunnskapen han trenger for å brygge sitt eget mesterverk.

Forskjellige type malt, gjæring, lagring og bryggeutstyr er bare noe av det han vil bli klokere på – perfekt for ølentusiasten!

Nye smaker i julegave til han

Enten han er ølentusiast, foodie, brennende fan av franske viner eller en aspirerende bartender… Disse oppelevelsene er perfekt for han som elsker mat og drikke, og gjerne prøver nye smaker!

Ølsmaking i Oslo

Dette er en smakfull klassiker og er en bankers julegavetips til han som er glad i øl og gjerne vil bli klokere på kunsten bak ølbrygging. I bryggeprosessen ligger det mye kjemi, men det er også viktig å ta i bruk sansene sine for å gå dypere i øl-verdenen.

La han bli med inn i noen av Norges eldste bryggerier, eller kanskje et besøk til Norges fremste kursholder i faget! På disse opplevelsene blir han uansett lært opp av landets øleksperter.

Vinsmaking

Når vingårdene i Toscana området er for langt vekk og han er bare ufattelig glad i kvalitetsvin i glasset, så er vinsmaking en opplevelse som er verdt å vurdere. Selv i vårt ueksotiske lille land, venter en rekke prisvinnende vinkjellere og haugevis av kunnskapsrike sommelierer og vinentusiaster – klare for å ta han med på en verdig vinsmaking.

På disse opplevelsene er de gode smakene i fokus, og han kan forvente en trivelig aften med hyggelig selskap og herlige smaker!

Fart og adrenalin i julegave til han

Denne kategorien er perfekt for å finne en julegave til han som alltid kjører i venstrefilen, han som har fallskjermhopp på bucketlista eller rett og slett han som elsker når ting bråker eller går fort!

Bilslalom

Vi kan vel ikke lage en liste med julegavetips til han uten en bilopplevelse? Men denne opplevelsen tar alminnelig racing på bane til et nytt nivå. Her er rett og slett slalombakken gjort om til en snøbane, der man må kjøre slalom med bil! Det blir selvfølgelig konkurranser om å være raskest… blir det han eller deg?

Rafting på Geilo

Gi han en forfriskende adrenalinopplevelse i julegave! Numedalslågen har nemlig blitt sammenlignet med Zambezi-elven, en av de mest berømte hvitvannselvene i verden. Virkelig en minnerik opplevelse som inkluderer omtrent 3 timer med aktiviteter, en erfaren guide og alt av utstyr.

Julegave til han som elsker naturen

Har han garasjen full av telt, turklær og klatreutstyr? Da bør du gi han det han helt sikkert drømmer om, nemlig uforglemmelige naturopplevelser.

Nordlyssafari i Nord-Norge

Dette er kanskje det beste julegavetips til han som har alt. For som alle vet er nordlyset et fenomen som må ses en gang i løpet av livet og som folk reiser over land og strand for å se. Bonus med opplevelsen? Mulighet for å få fototips fra de erfarne guidene, så man kan fange noen flotte bidler til veggen hjemme.

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark

Dette er midt i blinken for han som elsker å være ute i naturen og er glad i friluftsliv, for her får han hele Dovre Nasjonalpark for sine føtter. Men, det meste spesielle med opplevelsen er at han får oppleve den majestetiske moskusoksen som finnes kun få steder i hele verden. En fantastisk julegave til en eldre mann eller en mann som har alt, for dette gir virkelig verdi.

Snøscootersafari på Geilo

Det er mulig å leie en toseters snøscooter å ta på vintereventyr sammen over det flotte landskapet på Geilo! I hele 40 kilometer kan dere holder rundt kvarandre, kanskje oppdage noen dyr og bare nyte en flott vinterdag sammen.

Julegaver og julegavetips til gutter

Vi har også en liten samling av julegavetips til gutter! For hva er ikke bedre enn å gi noen nye minner til kidsa hjemme? Og kanskje noe dere kan oppleve som familie?

Klatreparker og klatrekurs

Vi har mange forskjellige klatreopplevelser både inne og ute, og man kan velge en opplevelsene tilpasset erfaring og hvem som skal være med. Skal gaven passe for de aller minste, kan en klatrepark i Oslo eller Bergen passe best. Her kan han prøve ziplines, hinder, løyper og mye annet moro i tretoppene. 

Er gaven til en tenåring som ikke er redd for en utfordring i høyden? Send han på et klatrekurs!

Fly & Lek i Oslo

Megafun Factory i Lørenskog har en egen moro-pakke for barn, som inkluderer en opplevelse i deres vindtunnel og en adgang til Norges største Lekeland. Dette er selvfølgelig noe som du som voksen kan være en del av eller bare nyte noen stille stunder i loungen, mens barna utløper litt energi.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!