Finn en personlig julegave til besteforeldrene dine

Det er noe med besteforeldre som gjør at man bare har lyst til at de skal ha det godt. De fortjener jo selvfølgelig også gode julegaver – men hva gir man i julegave til besteforeldre?

I de seneste årene har det blitt mer og mer populært med opplevelsesgaver. Ikke bare som avsender, men også som mottaker. Her på siden har vi samlet mange fantastiske opplevelser som fungerer perfekt som julegave til besteforeldre – uansett alder.

Til besteforeldre som aldri slutter å reise

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Smak, Spa og velvære

Gourmetopphold på THE THIEF

En fantastisk gourmetopplevelse, med romantisk stemning, deluxe rom, 3-retters middag med vin og inngang til spaet.

Oslo

Opphold, Smak

Gourmet opphold på Lysebu

Et opphold med nydelig 5-retters autentisk, norsk mat og omvisning i den prisbelønnede vinkjelleren med en lidenskapelig sommelier.

Oslo

Opphold

Glamping på Lystang med Glamping Norge

Tilbring en natt i et luksuriøst glampingtelt på Lystang i Telemark, og opplev den magiske stemningen på glamping med utsikt til vannet.

Notodden

Opphold, Natur

Glamping ved Tinnsjø med Glamping Norge

Overnatt i et innredet luksustelt ved Tinnsjø, og våkne til solstråler, fuglekvitter og utsikten over innsjø og åser.

Austbygde

Opphold

Opphold i Fosstopp Tretopphytter

Tilbring natten i en eksklusiv tretopphytte 8 meter over bakken, omringet av den fantastiske naturen i Hedalen og Vassfaret.

Hedalen

Spa og velvære, Opphold

Luksus spaopphold på THE THIEF

En natt for 2 i Deluxe rom, med nordisk frokostbuffet, ansiktsbehandling, inngang til spa og billetter til Astrup Fearnley Museet.

Oslo

Kultur, Natur, Opphold

2 Dagers Tur i Kajakk på Voss

En eventyrlig reise blant majestetiske fjell, som vil føre deg til hjertet Nærøyfjord og The World Heritage Park.

Voss
 

Personlige julegavetips til besteforeldre

Nordlyssafari & Aurora Camp i Tromsø

Med denne opplevelsen får besteforeldrene minimum 6–7 timer med nordlyssafari med guider som har 10 års erfaring med både nordlys og fotografering av naturfenomenet. Man blir tatt med inn i fjellene og til det stedet prognosene for nordlys ser best ut. Etter noen timer er det tid for å stige ut av bussen igjen, hvor man så kan nyte litt varm drikke i varme klær mens man venter spent på det magiske lyset. Perfekt som julegave til besteforeldre som har alt! 

Gourmetopphold på Amerikalinjen

Mange nordmenn emigrerte til Amerika på 1800-tallet, noe som står sterkt i både tematikken og konseptet hos hotellet Amerikalinjen i Oslo. Her blandes amerikansk og norsk kultur, og med et opphold på Amerikalinjen kan besteforeldrene slappe av i et romslig «superior» rom med utsikt over fjorden og byen. Kvelden starter med en aperitiff i baren «Pier 42», før det venter en koselig trerettersmiddag for to på Brasserie Atlas. Før de skal sjekke ut dagen etterpå, så kan de nyte en deilig frokostbuffet på hotellet.

FamilieRafting på Geilo

Det er noen som både har evnene og tiden til å lage en hjemmelaget julegave til besteforeldre, men for alle oss andre blir vi nødt til å tenke i andre baner og finne et produkt som allerede eksisterer. Det betyr ikke at julegaven ikke kan være personlig av den grunn.

Ved å gi en opplevelse som FamilieRafting på Geilo, så kan en selv være med på å sette preg på gaven. Ja, faktisk kan hele familien være med – også barn helt ned til åtte-års-alderen. Dette er med andre ord også en opplevelse som kan fungerer som julegave fra barn til besteforeldre, siden de også kan være med på moroa. 

Historisk vandretur ved Akerselva

Selv om besteforeldrene bor i Oslo, så er det ingenting som å være turist i egen by. Hvis besteforeldrene kommer fra et annet sted enn Oslo, så får vi et unikt innblikk i den norske hovedstaden. Dette er ikke kun en vandretur ned Akerselva, men også en tur ned i historien. Langs ruten kan man blant annet se gamle fabrikkbygg som er gjort om til kaféer og museer, og overalt er det tydelige tegn på hvor mye aktivitet det var her i området da industrialiseringen preget miljøet rundt Akerselva. Dette er en opplevelse som også kan fungere godt som julegave fra en baby til besteforeldre, siden hele familien kan være med på den 2 timer lange guidede turen. På den måten får denne gaven også et personlig preg.

Meteorologisk middagsmeny hos Cornelius Restaurant

Denne opplevelsen starter faktisk før man ankommer restauranten. For hele opplevelsen starter allerede ved Bryggen i Bergen sentrum hvor man blir hentet. Turen går ut til Holmen, og den halvtimes lange båtturen frakter deg gjennom vakker vestlandsk skjærgård. Vel fremme på restauranten kan besteforeldrene nyte utsøkte råvarer som er hentet direkte opp fra fjorden. Man vet aldri hva man får servert, for den berømte meteorologiske menyen er inspirert av både været og dagsformen til kjøkkenteamet. 

Vinsmaking på Peloton Bar

Her får man smake og diskutere vin i en uhøytidelig og avslappende atmosfære! Opplevelsen består av 6 forskjellige viner. Hvis du, som så mange andre, har problemer med å finne en julegave til besteforeldre som har alt, så kan denne opplevelsen være løsningen på problemene dine.

Spaopphold på Farris Bad

Farris Bad er Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling. Her får du oppleve alt fra rent og viktig kildevann til Hamam. Hotellet har hele 19 behandlingsrom, og kan tilby flere forskjellige typer massasje og andre avslappende og energigivende behandlinger. Dette er en perfekt julegave til besteforeldre hvis du føler det er på tide de får oppleve både ren natur og velvære av ypperste slag.

 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Vi tror du vil like disse guidene også...