Bestemor fortjener det aller beste til jul, noe det ikke alltid er lett å finne.

Alle bestemødre er forskjellige, men det er i hvert fall én ting mange har til felles – og det er at de liker opplevelser. Hvilke besteforeldre ønsker seg ikke mer tid med barnebarna og resten av familien? Nettopp derfor har vi laget en liste over gode julegavetips til bestemor, nemlig uforglemmelige opplevelser.

Så les med nedenfor og finn en julegave til bestemor du vet hun blir glad for!

For bestemoren som alltid lærer bort noe

For bestemoren som elsker god mat

For en bestemor som elsker god vin

 

Julegavetips til bestemor

Keramikkworkshop hos Embla Keramikk

Her får bestemor mulighet til å vise frem den kreative siden sin. Kurset foregår i et profesjonelt keramikkverksted komplett med utstyr og erfarne instruktører som viser henne hvordan det hele foregår. Embla Keramikk ønsker nybegynner i alle aldre velkommen, og byr på individuell veiledning og en gjennomført trivelig opplevelse. Selvfølgelig kan man ta med seg det man har skapt hjem. En perfekt julegave til bestemor som har alt!

Mat- og vinkurs hos Bryhni Søndre

Et av de aller beste julegavetipsene til bestemor, er at det også gjerne må inkludere bestefar. Med denne opplevelsen på Stange i Hedmark får de begge garantert en fantastisk opplevelse med historisk arkitektur, lærerikt matkurs med økologisk mat og vinkurs med vinsmaking. Natten tilbringes i en vakker restaurert kårbolig fra 1750-tallet med peis og terrasse, og alt ligger til rette for at man kan senke skuldrene, nyte god mat og stillhet i landlige omgivelser.

Aromaterapi hos WellMed

Forskjellen på aromaterapi og klassisk massasje er at her blir du smurt inn i aromatiske oljer. Disse oljene er nøye utvalgte, fordi de har flere egenskaper som blant annet kan styrke immunforsvaret, øke blodsirkulasjonen og lindre smerter i kropp og sinn. Her hos WellMed får du en hel time med avslapning og rolig musikk innen de aromatiske oljene har gjort sitt. Dette er rett og slett et julegavetips til bestemor som kan få henne til å stresse ned og få seg en følelse av å være i den syvende himmel!

Guidet tur i kontrastenes Oslo

Oslo er en av Europas raskest voksende byer. Det gjør at kontrastene byen alltid har hatt, nå blir større og mer synlige. Denne reisen starter ved Oslos nye signalbygg, Operaen, og fortsetter mot områder i byen som er mest interessante. Man vil blant annet kunne oppleve Oslos ruiner i Bispegata og se nærmere på et av byens aller eldste bygg, Akershus Festning. Dette står selvfølgelig i sterk kontrast til det nyoppførte bygningslandskapet Barcode på havnefronten. Dette er en julegave til bestemor – som blir enda bedre hvis du eller flere fra familien blir med på turen.

Natur & Havørnsafari i Lofoten

Hvis man har støtt på en «julegave til bestemor blogg» eller lignende, så settes bestemødre fort i båser. Vi vet jo selvsagt at det ikke fungerer slik. Alle bestemødre er forskjellige, og for noen spesielt naturinteresserte, så er dette et perfekt julegavetips. Spesielt som julegave til en bestemor som har alt. På denne spektakulære naturopplevelsen trer man inn i havørnas rike i Lofoten. Her er nemlig verdens største konsentrasjon av havørn, og sjansene er derfor store for at man kan få et glimt av den majestetiske fuglen.  Uansett, så er Lofoten noe for seg selv, og både dyrelivet og naturen sikrer en unik naturopplevelse man aldri kommer til å glemme.

 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

 

Vi tror du vil like disse også:

Gave til bestefar

Lesetid: 9 min.

Julegave til en 50-åring

Lesetid: 4 min.

Julegave til foreldre

Lesetid: 5 min.