Er det noen det virkelig kan være vanskelig å finne gaver til, så er det besteforeldre. De ønsker seg aldri noen ting, og de syns de har alt de trenger. så hvordan finner man en gave til bestefar som har alt?

Noen av de aller beste gavene man kan gi er opplevelsesgaver, og noe av det aller beste ved det hele er at man ofte kan finne gaver til bestefar hvor man deler opplevelsen sammen med ham.

 

Tips til bursdagsgave til bestefar

Hva med å gi han en opplevelsesgave der han kan lære noe nytt? Kanskje en inspirerende smaksopplevelse, som han kan få glede av lenge!

Tips til julegave til bestefar

Hva gir man til en bestefar som fortjener å få det aller beste til jul? Han vil uten tvil sette pris på en hyggelig opplevelse dere kan glede dere til og dra på sammen!

Personlige gaver til bestefar

Er din bestefar en kar med sans for tur, reise og natur? Da foreslår vi å overraske han med en av disse grønne opplevelsesgavene. Da gir du han både en unik og personlig gave, og et uforglemmelig minne for livet.

 

En opplevelsesgave i en flott gaveeske

En opplevelsesgave er midt i blinken til han som har alt, og vår fine gaveeske er prikken over i-en!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for Truestory gavekortet, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Personlige gavetips til bestefar

Vil du ha flere forslag til gaver til bestefar? Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven, så her har du noen flere gode gavetips fra oss.

Midnattssolsafari fra Andenes

Gi han en uforglemmelig reise med RIB-safari i midnattssolen

Det kan hende bestefar har opplevd midnattssolen før, men det er noe man aldri blir lei. Med denne opplevelsen blir han garantert smittet av den gode stemningen som hersker i Lofoten når midnattssolen gjør sitt inntog i mai.

Man marker fort at innbyggerne får ekstra energi, og solen står på sitt aller vakreste når den ikke går ned om natten. Dette er helt klart en god gave til bestefar som har alt.

Mat & vin på Klosteret

Det er nesten lettere å finne en gave til bestefar og bestemor, enn kun til bestefar. Her kan man jo tross alt finne på ett eller annet de kan gjøre sammen. Hva er vel da bedre enn å spise og drikke sammen i fantastiske omgivelser? På Fredensborg gjemmer det seg et historisk lokale. Det var tidligere et vaffelbakeri, men er i dag en lun og stemningsfull restaurant med kjellerhvelv og levende lys. Interiøret er rustikt, og maten inspirert av moderne kulinariske teknikker med fokus på sesongens mat og råvarer.

På denne opplevelsen vil bestemor og bestefar bli servert i et lekkert «Chambre Séparée» med innsyn til vinkjelleren. Her får de kose seg med en lekker femrettersmiddag med 7 forskjellige viner som passer godt til hver rett for seg.

Spekkhoggersafari i Reisafjorden

Når man prøver å finne gaver til bestefar, så handler det om å finne noe unikt. Hva da med en spekkhoggersafari? Noe mer unikt kan man vanskelig finne. De aller fleste av oss har sett spekkhuggere på TV, men her får man muligheten til å oppleve de opp til 7 meter lange hvalene i sitt rette element og på nært hold.

Solide RIB-båter tar passasjerene med ut i fjordene, og alle blir utstyrt med vind- og vanntette flytedrakter. Ikke nok med at hvalene i seg selv er et spektakulært syn, men man får også oppleve Vesterålen med sine vakre fjell og fjorder på nært hold.

Guidet fisketur på Oslofjorden med Oslo Fjordfiske

Oslofjorden kan by på mange gode fiskeopplevelser. For det er ikke bare oppe på fjellet og i de store lakseelvene man kan fortelle gode fiskehistorier fra. Guidet av kaptein Naeem Iqbal får en ikke dra hjem før man har fått napp – og blant de fiskene bestefar kan fange, finner vi bl.a. torsk, makrell, sei og lyr.

Hvis han liker å ferdes på vannet, så er dette et godt gavetips for bestefar.

 
Mer inspirasjon og gavetips til deg

Gave til bestemor

Lesetid: 5 min.

60 års gave

Lesetid: 11 min.

Julegave til besteforeldre

Lesetid: 9 min.