Julen har en tendens til å komme fortere enn forventet. Og dersom du ikke tilhører den eksklusive klubben med mennesker som har alt av julegaver, julekort og minst syv slag klart fra midten av sommerferien, så kan noen julegavetips komme godt med.

Hvorfor er det så vanskelig å kjøpe en unik julegave til henne? Noen kvinner har nemlig en ekstra sans når det kommer til å gjette hva de får til jul, så den parfymen du trodde kom til å få ansiktet hennes til å lyse opp på julaften har hun allerede luktet lenge før du åpnet første luke i adventskalenderen.

Så hva med en uforventet og personlig opplevelsesgave til henne?

En opplevelse er noe som gir minner for livet og er en perfekt julegave til henne. Bonus for deg er at du slipper å pakke den inn og at du (dersom du er litt lur) kan invitere deg selv med på turen! Her er noen forslag til julegave til henne.

For flere tips til julegaver til henne, går du bare videre til TrueStorys fullstendige utvalg av opplevelser.

Til adrenalin-junkien

Vi kjenner alle typen – hun som bestiger fjell før du har begynt på frokosten, hun som allerede har løpt et maraton før posten er levert eller hun som aldri har vært redd for høyder. De fleste tenker «praktisk» og gir henne skibriller eller ullundertøy, men prøv heller å overraske henne med en fartsfylt opplevelse i julegave.

Tross tyngdekraften i en vindtunnel

Du kjenner henne godt nok til å vite at hun alltid har drømt om å hoppe i fallskjerm. Med denne gaven kommer du ganske nær å oppfylle dette ønsket, uten å blakke deg helt. Ingenting er med på å gi et nytt giv til vennskapet som litt god gammeldags skrekkblandet fryd. Opplevelsen er også tilgjengelig i Voss.

En ellevill RIB-safari

Disse båtene tar henne med på en litt heftigere tur på Oslofjorden enn det hun har opplevd tildigere. 50 knop og 50 cm over vannet, rett og slett bare vanvittig fart, spenning og moro!
 
Pris: 799 NOK per person

Nærkontakt med spekkhoggere

Det er lett å glemme hvor stort og flott land Norge er, og at det er mye som kan oppleves både i sør og i nord. Gi en annerledes gave med en spekkhoggersafari til dere begge to, ved Andenes, en av Nord-Norges vakreste naturperler.

Pris: 1.250 NOK per person

Til foodien

Er hun en person som serverer kamskjell-tacos, lokalproduserte oster og mikrobryggeri-øl til sine gjester, selv om det bare er mandag? Gratulerer, din venninne er en ekte foodie. Og det er gode nyheter for dere begge to, for gir du henne en kulinarisk opplevelse til jul, så får du kanskje være med å smake!

God stemning og vinsmaking på Klosteret

Det er en uskreven regel at det kvinnelige kjønn er glad i vin i god stemning med stearinlys og noe behagelig musikk i bakgrunnen. Hva med å tilføye en virkelig serviceminded betjening og noe kunnskap på toppen av det? Så får du denne opplevelsen. Sleng deg med og få en helaften sammen!

Pris: 595 NOK per person

Himmelsk sjokoladekurs

Altså, ikke for å dele ut stereotypier i øst og vest, men vi kjenner ikke en eneste kvinne som ikke setter pris på sjokolade. Selv om foodier også vet å sette pris på både Troika og Kvikk Lunsj er det få ting som slår sin egen, hjemmelagde sjokolade. For mange er sjokolade mer enn et nødvendig gode, det er en lidenskap!

Lær henne å brygge sitt eget øl

Hvem sa at ølbrygging er forbeholdt gutteklubben grei? Et kurs i ølbrygging er noe som passer for alle foodies med interesse både for kulinariske fristelser og for hva som serveres i glasset. Med dette kurset får hun en grunnleggende innføring i bryggekunsten og all den informasjonen hun behøver om humle og gjær.

Pris: 990 NOK per person

Treretters middag og spa på THE THIEF

En femstjerners gave som garantert slår an! Petter Stordalens store prosjekt har gjort mer enn å gi Oslo en plass blant verdens beste hotellbyer, det har også reddet mang et forhold som har vært i fare for å gå til grunne av mangel på gode gaveidéer.

Pris: 1.595 NOK per person

Gi henne nordlyset i julegave

Vi vet det høres ut som en klisjéfylt romantisk komedie fra 90-tallet, men det er faktisk noe helt spesielt med en stjernefylt nattehimmel. Legg til litt nordlys og du har en sikker vinner! Helt oppe i vårt vakre winter wonderland i Nord-Norge kan dere oppleve et av de flotteste fenomenene naturen har å by på, samtidig som dere får en helt unik fotomulighet.

Romantisk weekend på Lysebu

Dette er gaven til kjæresteparet som fortjener litt tid for seg selv! Skjem henne bort med et opphold på et av De Historiske Hotell like utenfor Oslo. Her er alt for turtelduene inkludert: apertiff, 3-retters middag, blomster og konfekt på rommet, adgang til den nyrestaurerte svømmehallen og mye mer.

Pris: 2.900 NOK for 2 personer

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!