Leter du etter en romantisk gavekort til middag for 2 som du kan overraske kjæresten med? Eller kanskje du vil gi en stemningsfull middag for to som bursdagsgave til en god venn?

Et gavekort til en middag for 2 er en personlig gave som passer godt å gi til han og hun som har alt, og er like fin som bursdagsgave, bryllupsgave og julegave. Her har du våre forslag og gavetips i Oslo, Bergen og Trondheim.

 

Gavekort til middag for 2

Du kan gi et gavekort til middag for 2 personer i mange anledninger. Her er noen av våre forslag til middager og matkurs som passer like godt til kjæresten, en god venn og familiens feinschmecker.

Smak

Pizzakurs hos Peloton Bar

Mestre kunsten å lage hjemmelaget pizza fra bunn, med ekspertens beste tips og hemmeligheten bak de rette smakskombinasjoner.

Oslo, Oslo

Smak

Sjokoladekurs hos Trondheim Sjokolade

Lag dine egne konfektbider med hjelp fra prisvinnende chocolatier Alma Sundøy, lær om smakskombinasjoner og smak på forskjellige sjokolader.

Trondheim

Smak

Pølsekurs med Anni's Pølsemakeri

Lær å lage pølser fra bunnen av med sesongens beste råvarer fra lokale bønder, og ved hjelp av slakterens egne tips og oppskrifter.

Oslo

Smak

Makronkurs hos L'ardoise

Bli med på et smakfullt Makronkurs hos L'ardoise, og lær å lage dine egne franske makroner.

Oslo

Smak

Barnas Pizzaskole på Peloton

La barna lære kokkenes triks for hjemmelaget italiensk pizza på det morsomme matkurset Barnas Pizzaskole hos Peloton.

Oslo

Smak

Kurs i ølbrygging hos Øl Akademiet

Den perfekte start på en karriere i ølbrygging. Lær om alt du trenger å vite om bryggeprosesser, malttyper og fallgruver.

Oslo

Smak

Lunsj kurs med sanking hos Trasti & Trine

Bli med å tilberede en nydelig lunsj med råvarer hentet fra villmarken. En profesjonell kokk introduserer Finnmarks smaker og tradisjoner.

Alta

Smak

Lunsjtur med Bergen Fjord Adventures

En båtsafari gjennom skjærgården, der man plukker råvarer fra fjæra og lærer å tilbereder de ferske delikatessene i naturen.

Bergen

Smak

Øl- & Matkurs hos Øl Akademiet

Hvordan kombinere øl med mat? Det får man svar på her, gjennom en 5-retters sesongbasert meny, servert med ulike ølsorter.

Oslo

Opphold, Smak

Opphold med Mat- og vinkurs hos Bryhni Søndre

En helhetsopplevelse med historisk arkitektur og interiør, lærerikt matkurs med økologisk mat og vinkurs med vinsmaking.

Stange

Gavekort til opphold med middag for 2

Et opphold for 2 er en fantastisk opplevelsesgave som passer godt som bryllupsgave, bursdagsgave til kjæresten eller som julegave til foreldre. 

Gavekort til matkurs

Kjenner du en som alltid får ansvaret ved grillen? Eller på andre enden – en som alltid har en ekstra Grandiosa i fryseren, “just in case”? Da er kanskje et matkurs gaven til dem. En slik gave vil bare fortsette å gi, hver gang man er på kjøkkenet!

Gavekort på vinsmaking og ølsmaking

Vinsmaking og ølsmaking er en personlig opplevelsesgave som er perfekt til en person som har alt! Her får man muligheten til å besøke en restaurant eller vinbar, et bryggeri eller en vinkjeller for å smake på forskjellige typer drikke, gjerne presentert av en sommelier eller øl-entusiast.

Her ser du noen av våre favoritter blant smakinger i Norge! Blant andre ølsmaking hos Aass Bryggeri

 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og spar 10% på en valgfri opplevelse

Få eksklusive tilbud, nyheter, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen din.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!

 

Trenger du flere gavetips?