Hvis 30 er det nye 20, er vel 40 det nye 30 – og det er jo en kjempestor dag. Når man har kommet så langt i livet er det vel mange som har det meste de trenger – og er det noe som er gøyere enn å gi noen en 40 år gave de kan ta med seg for livet?

Om du trenger noen tips til 40 års gave, er du desidert kommet til den rette plassen. 

Adrenalin i 40 års gave

Kultur i 40 års gave

Velvære i 40 års gave

 

40 års gave til mann

Vel, om man opplever at personen man skal gi gave til vingler litt på kanten av en midtlivskrise, er det kanskje en god ide å gi en 40 års gave som også gir et lite adrenalinkick.

Zipline i Holmenkollen

Hvis han drømmer om hvordan det er for utøverne som svever nedover Holmenkollen, men ikke helt har en Espen Bredesen i magen, kan en ziplinetur i Holmenkollen kanskje tilfredsstille dette behovet. 

Den 361-meter lange linen gir et magesug han sjeldent vil glemme – og om han følte at han begynte å trekke på årene før denne 40 års gaven, vil han nok revurdere etter denne opplevelsen.

Vindtunnel i Oslo

Vi kjører samme stil på nummer to, men denne gangen en litt mildere versjon. Man får kjent vinden i håret, men om høydeskrekken står sterkt hos bursdagsmannen, så slipper han i hvert fall å tenke på det her. 

Hvem trenger vel en midtlivskrise når man kan late som man flyr? Kombiner det gjerne med en overnatting på THE THIEF om dere ikke bor i nærheten av hovedstaden, så kan dere gjøre det til en skikkelig fin helg.

Tau & elv actionpakke på Voss

Om du kunne tenke deg å sende han bort for en helg med kameratene, kan en actionpakke med tau og elv på Voss være tingen. 

Det blir først klatring i 2-3 timer, før man kan nyte en varm lunsj servert i Elvatun Restaurant. Deretter blir det 3.5-4t rafting sammen med instruktør. 

Så her er det bare til å klamre seg fast og håpe på det beste.

RIB-safari med Bergen Searib

En RIB-safari i Norges våteste by med Bergen Searib gir et adrenalinpåfyll en 40-åring vil kunne kjenne på lenge. Her får dere flytedrakt, flytevest, fartbriller og alt dere måtte trenge til en skikkelig gøy opplevelse. 

Det sies at Bergen Searib er Vestlandets tøffeste leverandør av RIB og vannsport, så her er det bare til å melde seg på.

 

40 års gave til henne

Å finne en 40 års gave til dame er ikke så enkelt som det kanskje høres ut som. Men hvem sier at sporty gaver kun er for menn? Vi har nok å velge mellom her.

Urban kajakktur i Trondheim

Her kan bursdagsbarnet kjenne på bursdagsfølelsen mens hun padler nedover Nidelven i Trondheim i omkring 2 timer.

På en fin vår- eller sommerdag kan denne padleturen nytes, samtidig som man kan være trygg på at man sitter i en god og stabil dobbeltkajakk. 

Alt nødvendig padleutstyr, og transport til kajakkene, er inkludert i pakken.

Rafting på Geilo

Enhver 40-åring kan ha godt av å få litt frisk vind i fjeset, og en raftingtur på Geilo kan gi akkurat den spenningen man trenger.

Her får man 3 timer med aktiviteter – og heldigvis en erfaren guide med i båten. Det blir trening og lek før eventyret begynner, og utlån av alt utstyr man trenger.

Escape Room i Oslo: The Inventor’s Legacy

Om hun ikke er typen som liker utendørsaktiviteter, er det fullt mulig med et adrenalinkick inne også. 

På Escape Room i Oslo kan dere utfordre hverandre og se hvem som klarer seg best under press – her har man 60 minutter på å unngå en katastrofe, redde verden og samtidig bli rike. Hva er vel mer spennende enn det?

Sommersnorkling i Lofoten

Enten hun har bursdag om sommeren eller om du har lyst til å gi henne en 40 års gave hun kan se frem til, kan sommersnorkling i Lofoten være gøy. 

Svøm ved siden av sei, maneter, krabber, sjøstjerner og alt havet har å by på i denne delen av landet – omringet av fjell, vakker natur, strender og dyreliv.

Trenger du noe litt mer avslappende?

Det finnes nok av avslappende aktiviteter, inkludert spa, velvære, vinsmaking, ølvandring, romantiske opphold – og til og med pølsekurs. 

Det er egentlig så variert som du får det. Golf eller sjokoladesmaking? Guidet tur i kontrastenes Oslo? Gourmetvandring med Oslo Food Tours? 

Uansett hva 40-åringen måtte ønske, kan vi hjelpe deg med planleggingen. Det eneste du trenger å gjøre er å søke deg rundt i våre kategorier – enten det er gourmet, velvære, overnatting, kultur, adrenalin eller natur.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Gavekortet kan byttes og er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Gaven kan sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

30 års gave til mann og dame

Lesetid: 11 min.

50 års gave

Lesetid: 16 min.

7 grunner til å gi en opplevelse i gave

Lesetid: 5 min.