Leter du etter nye ting å gjøre i Trondheim? Kanskje du er på jakt etter morsomme aktiviteter å gjøre med barn, eller romantiske opplevelser for 2? Her har du en oversikt over opplevelsene og opplevelsesgavene vi tilbyr i Trondheim by og resten av Trøndelag.

 

Natur- & kulturopplevelser nær Trondheim

Opplev kulturen i Trondheim med et besøk til Nidarosdomen og de sjarmerende gatene i Bakklandet. Utforsk naturen med avslappende spaserturer langs Nidelven og båtturer på fjorden. Byen tilbyr en perfekt kombinasjon av kulturelle og naturskjønne opplevelser for enhver reisende. Her er noen av våre favoritter.

 

Hotell og overnatting nær Trondheim

Oppdag hotell og overnattingsmuligheter i sjarmerende Trondheim! Byen og resten av Trøndelag tilbyr et bredt spekter av alternativer, fra moderne hoteller i sentrum til idylliske overnattingssteder i naturskjønne omgivelser.

 

Restauranter og smaksopplevelser i Trondheim

Trondheim er en kjent smaks-destinasjon i Norge, og ikke uten grunn. Her kan du utforske sjarmerende kafeer, besøk trendy barer med et bredt utvalg av håndverksøl, eller prøve førsteklasses retter på anerkjente restauranter som fokuserer på lokale råvarer. Trondheim har en kulinarisk scene som vil begeistre enhver matelsker!

Troll Restaurant

Fosenkaia 4A, 7010 Trondheim, Norge

Troll er et helnorskt spisested med en eksotisk vri. De har fokus på førsteklasses norske råvarer og førsteklasses service. 

Du kan også nyte maten i de idylliske, maritime omgivelsene på Fosenkaia.

Se anmelderne

Le Bistro

Munkegata 25, 7011 Trondheim, Norge

Langs byens eneste aveny finner du et lite stykke Frankrike midt i Trondheim. Ta med gode venner og nyt mat og drikke inspirert av det franske kjøkkenet.

Se anmelderne

Utdrag fra menykortet - 3 retters

  • Skalldyrsbisqe

  • Lammefilet

  • Manjari sjokoladeis

Kilde: Oppdatert februar 2021

Baklandet Skydsstation

Øvre Bakklandet 33, 7013 Trondheim, Norge

Len deg tilbake og nyt atmosfæren i det hjemmekoselige og mobilfrie miljøet, slik bønder gjorde tidlig på 1800-tallet da de reiste til markedet i Trondheim. Blant annet kan du få servert den beste varme kakaoen på Baklandet Skydsstation.

Se anmelderne

Utdrag fra menykortet - 4 retters

  • Bakt kongekrabbe

  • Gravlaks tartar

  • Dåhjort

  • Sjokolademousse

Kilde: Oppdatert februar 2021

To Rom og Kjøkken

Carl Johans gate 5, 7010 Trondheim, Norge

Hvis du leter etter en luksuriøse og gastronomisk opplevelse, bør du spise på To Rom og Kjøkken. Her kan du velge mellom 3-retters, 5-retters eller 7-retters meny med tilhørende vinmeny.

Maten er laget av de beste råvarer, alltid i takt med sesongen gjennom de forskjellige årstidene. Restauranten er inspirert av tradisjon og middelhavsmat, og tilbereder rettene slik at de gode ingrediensene blir enda bedre, samtidig som de beholder sine unike egenskaper.

Se anmelderne

 

Inspirasjon i Trondheim

Her har vi samlet noen artikler med inspirasjon og tips til Trondheim som vi tror du vil like. Bli inspirert til å planlegge en unik weekentur eller finn spennende ting å gjøre i Trondheim sentrum.

8 unike overnattinger ved Trondheim

Lesetid: 5 min.

12 unike restauranter i Trondheim

Lesetid: 6 min.

Topp 6 spa i Trondheim

Lesetid: 4 min.