En tur i spa passer mange anledninger. Det kan være en landing etter en lang dag på jobben, en romantisk weekend getaway på et flott spa hotell med din kjære eller man kan gi det i gave til en som fortjener en fridag. Trondheim byr på flere 

Vi har kåret våre favoritter i Trondheim by!

 

1. Britannia Spa

En av Trondheims mest omtalte perler, det elegante hotellet Britannia, huser ikke bare luksuriøse rom og fire flotte restauranter. Deres eksklusive velværeavdeling på 840 kvadratmeter er splitter ny, med moderne innredning og klassiske behandlinger. Nyt isbad, oppvarmede basseng, jacuzzi, treningsrom, badstue eller massasje i et av behandlingsrommen. Her kan du virkelig glemme hverdagen! 

2. Solsiden spa og velværesenter

Solsiden spa og velværesenter har lang erfaring innen hud- og kroppspleie. Velværesenteret har et bredere behandlingstilbud enn vanlige hudpleiesalonger, med blant annet saltpeelinger, dampbad, kurbad, massasjebad, fotpleie, leirebehandlinger og en rekke massasjer. Hvis du skal unne deg en hel spadag proppfull av selfcare og stimuli av alle sanser, så er dette stedet å ta turen. 

3. Trondheim Hamam

Foto: facebook.com/TrondheimHamam/

Historien om Trondheim Hamam begynte da Esat Guven ønsket å bygge et autentisk tyrkisk spa i Trondheim. I 2012 ble drømmen realisert av et profesjonelt team fra Tyrkia og flere tonn marmor.

Dette er Norges første og hittil eneste originale Hamam; en tyrkiske versjon av et dampbad, med behandlinger som skuminnpakning, body peeling og flere former for massasje. Alle behandlingene utføres av godkjente og erfarne terapeuter som har spesialisert seg innenfor behandlingene på menyen. Her kan du virkelig skjemme bort deg selv! 

4. Hovde Gård

Hvis du vil bytte ut en times massasje med en avslappende reise ut av sentrum, er Hovde Gård den perfekte destinasjon for en weekend for 2. En kort båttur fra Trondheim er nemlig alt dere trenger for å ankomme en helt annen verden. I den moderne spa-avdelingen blir du tatt imot av sertifiserte spavertinner, og etter behandlingene kan dere senke skuldrene i avslapningsrommet, jacuzzien eller badstuen. 

Stedet har også en privat strand, treningsrom og et kjøkken med et svært godt rykte, så dere kan nyte hvert øyeblikk med hverandre, uten å tenke på omverdenen.

5. Glow Body & Mind

Foto: facebook.com/glow.bodyandmind

På Kattem, like sør for Trondheim, holder Glow Body & Mind til. Her får du det meste av behandlinger fra topp til tå, bokstavelig talt. Her kan du booke massasjer, hånd- og fotpleie, ansiktsbehandlinger, og en rekke moderne og klassiske spabehandlinger.

Under behandlingene blir kun et utvalgt eksklusive og profesjonelle produkter brukt, som Exuviance og Pevonia Botanica. De har tilpassede behandlinger for gravide, i tillegg til å spesialisere seg på bruder; alt fra hudpleie til makeup før og på den store dagen.

6. Bare Flyt Trondheim

Foto: bareflyt.no

Floating- og massasjestudioet Bare Flyt har endelig kommet til Trondheim også, der de befinner seg sentralt i Midtbyen, men under bakkenivå for å sikre et støyfritt miljø for kundene. Her kan du booke vanlig floating og massasje, eller prøve floatingopplevelsen med en du er glad i (kjent som parfloating.)

 

Våre spa og velværeopplevelser i Norge

Spa og velvære

Ansikt- & Skuldermassasje hos Best of You

Gi ansiktet en boost og koble av fra hverdagens stress, med en deilig ansiktsmassasje.

Oslo

Spa og velvære

Massasje hos Best of You

Gi kroppen det lille ekstra den fortjener, med en 30 minutters massasje som kan løsne opp en stiv nakke og ømme muskler.

Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje hos Bare Flyt Oslo

Opplev følelsen av vektløshet, etterfulgt av en avslappende massasje som løser opp i stive muskler og ledd.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje for 2 hos Bare Flyt Trondheim

En perfekt kombinasjon for en spadag for 2 personer, med avslappende duo floating etterfulgt av klassisk 50-minutters massasje.

Trondheim

Spa og velvære

Floating hos Bare Flyt Oslo

Floating kan gi hodet og kroppen din det pusterommet du har lengtet etter. Her får man redusere stress og oppnå en dyp følelse av ro.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Floating hos Bare Flyt Trondheim

Gi kropp og sinn en pause fra hverdagen med 1 time floating, der du får oppleve vektløshet, dyp avslapning og velvære.

Trondheim

Spa og velvære

Floating & massasje for 2 hos Bare Flyt Oslo

Prøv 1 times duo floating og opplev følelsen av vektløshet, etterfulgt av klassisk 50-minutters massasje for 2 personer.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Infrarød Sauna hos Metime

Prøv en moderne sauna som bruker infrarød varmestråling for å varme opp og rense kroppen på en behagelig måte.

Bergen

Spa og velvære

Floating for 2 hos Bare Flyt Trondheim

En time med avslapping for kropp og sinn, med dou-floating for 2 personer i et moderne, privat rom med regndusj.

Trondheim

Spa og velvære

Babor Classic Facial hos Best of You

En grundig ansiktsbehandling med hudanalyse og Babor produkter. Behandlingen renser, frisker opp og tilpasses hver enkelt hudtype.

Oslo

Spa og velvære

Hot Stone massasje hos Wellmed

En beroligende behandling med varme steiner, som kan lindre kroniske smerter, redusere stress og sende kroppen i dyp avslapning.

Ulset

Spa og velvære

Floating hos Metime

Flyt i vann saltere enn Dødehavet for å oppnå følelsen av total vektløshet og en behagelig befrielse fra tyngdekraften.

Bergen

Opphold, Spa og velvære

Spaopphold på Son Spa

Nyt et avslappende spaopphold med overnatting i suite med balkong og sjøutsikt, 50-minutters massasje og deilig frokost.

Son

Spa og velvære

Klassisk massasje hos WellMed

60 minutters dyptgående massasje av hele kroppen, som reduserer muskelsmerter og forbedrer søvnkvaliteten.

Ulset