Det kan være utrolig vanskelig å finne en god gave til bror. Men uansett om han er lillebror, storebror eller tvillingbror, så fortjener han selvfølgelig en gave. Spørsmålet er bare hva det er han skal ha?

Her hos Truestory vet vi hvor vanskelig det kan være å finne en perfekt gave til de nærmeste, og nettopp derfor har vi samlet noen gode gavetips til bror – uansett hvor gammel han måtte være.

Til broren som digger fart og moro

Natur, Adrenalin

Familierafting på Geilo med Dagali Fjellpark

En vanvittig morsom raftingtur for store og små, med profesjonell guide som sikrer en trygg raftingopplevelse uansett forhold.

Geilo

Natur

Introkurs på Tjøme med Kajakkpadling.no

Dette introkurset i kajakk vil over 4 timer gjøre deg trygg på padleteknikker, og sikre deg våttkort for å mestre padleturer på egenhånd.

Tjøme

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Adrenalin

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Opplev en 16 km lang raftingtur i Sjoa, Norges beste raftingelv. Lær padleteknikker og samarbeid i flåten, sammen med erfarne guider.

Nedre Heidal

Adrenalin, Natur

Tau & Elv Actionpakke på Voss

Et eventyr som kombinerer balanse og klatring i tretoppene i Voss Klatrepark, og ekte naturkrefter i storslåtte omgivelser med rafting!

Skulestadmo

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari på Geilo

Vil du oppleve noe av det mest eventyrlige Norge har å by på, så skal du ta med dine kjære på snøscootersafari på Geilo!

Geilo

Adrenalin

Prøv Tandemhopp med Skydive Tønsberg

Et adrenalinkick av de sjeldne, med fritt fall i 7 minutter, 200 km/t og 4000 meter over bakken.

Sem

Natur, Adrenalin

Juving i Uvdal med Dagali Fjellpark

Juving med guider gjennom utrolige Ølmøsåe canyon, med rappellering og bading. En opplevelse full av moro og fysiske utfordringer.

Geilo

Til broren som trives best i naturen

8 gode gavetips til bror

SpaDag på THE THIEF

Dette er en perfekt gave til en bror som har alt. THE THIEF i Oslo sies å være et stykke utland i Oslo, og er et hotell i verdensklasse. La broren din få en velfortjent pause fra jobb og slitsom hverdag, og send ham inn i en verden av vann og velvære, ro og hvile. Her får han muligheten til å innta en spaavdeling med både norske og utenlandske spaopplevelser som gjør han klar til alle utfordringene som venter. Opplevelsen inkluderer dessuten en herlig gourmetlunsj i THIEF FOODBAR og en 50 minutters klassisk massasje.

Prøv Vindtunnel i Oslo

Det er mange som drømmer om å hoppe i fallskjerm. Men det er altså ikke bare bare å hoppe ut fra et fly i flere tusen meters høyde. Men heldigvis kan man nå oppleve hvordan det er å være i fritt fall i opp mot 250 km/t i trygge hender et par meter fra bakken. Så hvis man gjerne vil gi en spesiell opplevelse som gave til sin bror, så er dette en sikker vinner. Han får 3 minutters flytid han aldri kommer til å glemme, og det eneste han bør ta med en er en å dele opplevelsen med – kanskje deg?

Luksus Velværeopphold på Sundvolden

Sundvolden Hotell har eksistert i flere hundre år, og kan smykke seg med emblemet Norsk Kulturarv. Det er med andre ord en opplevelsesgave i historiske rammer, og er en perfekt 50 års gave til bror, eller som bryllypsgave til bror og hans kjære hustru. Opplevelsen inkluderer en overnatting i dobbeltrom og 50 minutters klassisk massasje. De kan også benytte seg av et utendørs jacuzzi og stort treningsstudio i velværsenteret før de kan nyte en lekker 4-retters middag på kvelden. Her er det altså snakk om velvære og gourmet i vakre omgivelser.

Rafting på Voss

Et godt gavetips til bror med hang til adrenalinfylte opplevelser, er Rafting på Voss. Her får han muligheten til å komme seg ut i den fantastiske norske naturen og oppleve Strandaelva og Raundalselva på nært hold. Opplevelsen passer til alle naturglade mennesker og familier, og etter et par timer i elva får dere servert et varmt og ekte hjemmelaget måltid tilberedt av staben på Voss rafting senter. Voss Active sørger for både henting og bringing, så her er det bare å ta med seg godt humør! 

Ølsmaking hos Øl Akademiet

En gave til en voksen bror skal inneholde kvalitet. Og i Oslo kan man nå få servert kvalitetsøl i rikelige mengder samtidig som du får alt det du trenger å vite om ølene fra kunnskapsrike kursholdere. De elsker simpelthen øl, og brenner etter å videreformidle denne kjærligheten. Kurset varer i ca. halvannen time hvor du ikke bare skal smake på mange forskjellige øl, men også lære litt om glassvalg, serveringstemperaturer, skjenking og hvordan man frigir ølets aromaer. Så gi broren din opplevelse for livet og en unnskyldning for å drikke god øl! 

Pølsekurs med Anni’s Pølsemakeri

Pølser er ikke bare pølser. Det er stor forskjell på en billig pølse fra kiosken og en gourmet pølse. Spesielt når du har laget den selv! Her får broren din nemlig muligheten til å briljere med å lage pølser helt fra bunnen av, og du får alle verktøyene du trenger. Anni’s Pølsemakeri sørger nemlig for oppskrifter, krydder, utstyr og massevis av kunnskap. Dette er et perfekt gavetips til bror, uansett alder. Her får han muligheten til å vise frem den kreative siden sin, og kanskje selv lage et mesterverk!

Whiskysmaking hos UnderBar

Hvis du leter etter en personlig gave til bror, så ta han med på en opplevelse han aldri vil glemme. Med andre ord, så ta han med på Whiskymaking hos UnderBar. Han behøver ikke engang å være en whiskyekspert, for her skal det smakes på edle dråper for både nybegynnere og eksperter. Dere får smake på 5 forskjellige whiskytyper, i tillegg til en innføring om hvordan man lager og lagrer whisky, hvilke typer det er og hva alder har å si. Og hvis du har lurt på hva forskjellen på whisky og whiskey er, så får du garantert vite det her.

Maling & Moro hos Paint’n Sip i Oslo

La broren din vise frem hans indre Munch eller Picasso mens han hygger seg med god vin, venner og/eller familie. Her får man alt man trenger av maleutstyr, og dere får dyktig veiledning av en maleinstruktør underveis. Det vi kan garantere er god stemning og en opplevelse for livet. Det vi ikke kan garantere er nymalte mesterverk. Dette er en perfekte gave til en bror som har alt, uansett om en 18 års gave eller 50 års gave. Så pakk snippesken med en god flaske vin og la kreativiteten utfolde seg på lerretet. Og husk dere får kunstverkene med hjem!

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!