De aller beste gavene er de man merker kommer fra hjertet. Selv om det er fantastisk å få gaver, så er det ingenting som å gi en god personlig gave til noen du virkelig liker og setter pris på.

Gode personlige gaver handler gjerne om opplevelser, og her har vi funnet en rekke gode tips og gaveideer til forskjellige anledninger og mottakere.

3 gode tips til personlige gaver

Hvordan finne den perfekte gaven, lurer du kanskje på. Vi ønsker jo å gi mottakeren en hyggelig overraske, fremfor et sjokkerende bomkjøp. Vårt beste gavetips er derfor å kjøpe utifra interesser og personlighet.

  1. Tenk nøye over hvem du kjøper til; tilbringer de mye hele ettermiddagen på kjøkkenet, eller spiser de det samme til lunsj hver dag? Gå for en smaksopplevelse, eller et matkurs!
  2. Går de mye turer i skog og mark, eller drar de på fjellet ved første mulighet? Da anbefaler vi en naturopplevelse. Hva med en guidet tur med bushcraft-kurs?
  3. Kanskje de aller helst holder seg inne i sofakroken? Se etter en avslappende opplevelse på et spa!

Vil du ha noen gode forslag? La oss inspirere deg!

Spennende og lærerike gaver

Uforglemmelig adrenalin

Hygge i flere former!

Utvalgte forslag: personlig gaver

Ølsmaking hos Ølakademiet

En god personlig gave til venner inneholder gjerne noe man kan gjøre i fellesskap, og helst i lystig lag. Hos Ølakademiet får man det hele, i tillegg til gode kvalitetsøl. Kursholderne er dessuten noen av de aller beste i landet, og besitter massevis av visdom om ølkunsten de bare brenner etter å formidle videre til deg og vennene dine.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kjenner gleden av en nyåpnet øl, så er det her du nå skal gripe sjansen! 

SpaDag på THE THIEF

En god personlig gave til mamma er en gave hvor hun får sjansen til å komme seg litt vekk fra hverdagen. Noe denne opplevelsen satser på å få til i god stil. Ikke bare får hun en fantastisk lunsj i THIEF FOODBAR, men også 50 minutters klassisk massasje og full tilgang til THIEF SPA.

Du kan være helt sikker på at hun blir godt tatt i mot, og den fantastiske atmosfæren er inspirert av moderne kunst.

Vinsmaking på Grand Café i Oslo

Når man skal finne en personlig gave til en bestevenninne, så ville det jo være deilig hvis du også kunne være med. En unik gave kunne jo være om du tok henne med på vinsmaking på selveste Grand Café Oslo & Vinkjeller. Vinkjelleren er helt ny, og etter at du har passert de kjente maleriene i restauranten, kommer du ned i vinkjelleren med en helt særpreget eksklusivitet.

Her får dere smake på 5 forskjellige vintyper, mens dere lærer alt om vinene, opprinnelsen og hva de passer til.

Romantisk opphold på Lysebu

Hvis du har lyst til å gi en personlig gave til et brudepar, så gi dem et romantisk opphold på Lysebu utenfor Oslo. Her kan brudeparet virkelig verdsette hverandre – og den autentiske maten og vinen er med på å bygge oppunder dette. Lysebu er preget av massevis av historie, kultur og kunst, og maten er basert på lokale, norske råvarer.

Dessuten har de en vinkjeller som er kåret til en av de aller beste i verden! Overnattingen foregår i et flott dobbeltrom som er pyntet med blomster ved ankomst.

Prøv Floating i Oslo

Uansett om hun snart skal giftes eller om hun akkurat har blitt det, så har bruden helt sikkert godt av å slappe litt av. Det får hun gode muligheter til ved hjelp av flyteterapien. Dette er en flott personlig gave til bruden, hvor hun flyter i en tank som er forseglet. Inne i tanken er det ingen eksterne stimuli, og mens hun flyter får kroppen, musklene og leddene hennes en pause fra tyngdekraften.

Denne flyteterapien kan dessuten også hjelpe med blant annet søvnløshet, hodesmerter, avhengighet, redusere stress og mye annet. 

Sjokoladekurs hos Cacao Land

Sjokolade er mer enn bare endorfiner og lykke. Sjokoladesmaking.no er et sted som formidler det hele med lidenskap og kunnskap. Dette er en fantastisk personlig gave til bestemor, og passer til alle sjokoladeglade mennesker med et nysgjerrig hjerte og lyst på nye opplevelser.

Det beste av det hele er at de får med sin egenproduserte sjokoladeplate hjem! Kanskje de vil dele litt med deg?

Øl- & Matkurs hos ØlAkademiet

Hvis pappa er glad i mat og drikke, så er dette en god personlig gave til far. Her får han vite mer om hvordan man kombinerer ulike sesongbaserte retter med forskjellige typer sorter øl. Han får også en introduksjon til hvordan man velger øl til mat, hvilke glass man skal bruke i tillegg til gode historier om norske øl-, mat- og drikketradisjoner.

Til sist, men ikke minst, så får han kose seg med en 5-retters sesongbasert meny med ulike typer øl. 

Aromaterapi hos WellMed

Mamma skal også ha en opplevelse hun aldri glemmer, og en god personlig gave til mor er uten tvil Aromaterapi hos WellMed. Denne formen for massasje kan ligne klassisk massasje. Forskjellen er at her blir du smurt inn i aromatiske oljer utvunnet av planter som gir mange positive effekter.

Mamma kan blant annet se frem til et styrket immunforsvar, økt blodsirkulasjon og en lindring av kropp og sinn.

Romantisk opphold på Hotel Continental

En romantisk og personlig gave til kjæresten ville ikke være romantisk hvis ikke du også er med. Så her kan du vise hvor mye du setter pris på kjæresten din, i tillegg til at du får ta del i det hele. Hotel Continental er et av Norges beste 5-stjernershoteller, og her kan dere kose dere med et romantisk opphold i et elegant dobbeltrom.

Når dere sjekker inn, så er det allerede klart med musserende vin og vakre blomster på rommet, og om morgenen får dere frokost servert på rommet.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Personlige julegaver

Lesetid: 13 min.

Morsomme gaver

Lesetid: 7 min.

Bursdagsgaver

Lesetid: 7 min.