Bestemor har gjort seg fortjent til det aller beste. Men hvordan finner man en perfekt gave til bestemor?

Som regel sier bestemødre at de har alt det de trenger, og at de ikke ønsker seg noe – men noe skal de jo ha. 

En god opplevelse er noe av det beste man kan få, og det finnes mange som passer bestemødre. Her ser vi nærmere på noen av dem.

Kulturopplevelser til bestemor

Unike reiser til bestemor

Herlig gourmet til bestemor

Gavetips til bestemor

Nordlyssafari i Tromsø

Hvis hun er glad i naturen og de fantastiske opplevelsene man kan få i møte med den, så er dette en fin gave til bestemor. Her får hun store sjanser for å se et av verdens mest spektakulære fenomener! Reisefølget består blant annet av folk med mer enn 10 års erfaring med nordlysjakt, så hun kan være sikker på at de finner det hvis det viser seg.

Indisk kokkekurs hos Masalamagic

Dette er en morsom gave til bestemor, og en gave hun kan bruke i mange år. Dette er ikke et vanlig kokkekurs, men en temakveld hvor du blir tatt med på en kulinarisk reise utenom det vanlige. Kurset har en varighet på 3 timer, og er inndelt i tre forskjellige økter.

Den første økten er en teoretisk del der du går gjennom oppskrifter, krydderier og ingredienser, mens den andre økten er en praktisk del hvor man får bruk for kjøkkenferdighetene sine. Til sist sluttes det hele av med å nyte et måltid du selv har vært med på å lage.

Indoor Skydiving hos VossVind

Du tenker kanskje at dette ikke helt høres ut som en gave til bestemor. Men der tar du feil. Den eldste som har prøvd vindtunnelen på Voss er faktisk nesten 95 år gammel. Så dette kan være en opplevelse å overveie som gave til bestemor på 80 år. VossVind ønsker alle hjertelig velkommen, og gir alle muligheten til å merke hvordan det føles å hoppe ut i fallskjerm.

Det hele foregår nærmest på bakkenivå, så det spiller ingen rolle om bestemor har høydeskrekk. Dette er en unik opplevelse, og allerede etter 3 minutter i vindtunnelen har man «kjørt seg» tilsvarende rundt 4 fallskjermhopp fra 12 000 fot.

Privat sjokoladesmaking i Oslo

Hvis du vet hun liker sjokolade, så er dette en virkelig god personlig gave til bestemor. Sjokolade handler ikke bare om god smak, endorfiner og lykkefølelse, noe Sjokoladesmaking.no gjerne forteller mer om. Her får man vite om alt fra sjokoladehistorie og produksjon, til smaking, forskjellige merker, etikk og mye mer.

Det er den perfekte gaven til alle nordmenn med en forkjærlighet for sjokolade, og til alle som har et nysgjerrig sinn og lyst på nye og spennende opplevelser. Det er med andre ord bare å sette seg til rette i godstolen, og være klar for noen lærerike timer i selskap med kvalitetssjokolade og kunnskapsrike mennesker.

Aromaterapi hos WellMed

Aromaterapi minner veldig om klassisk massasje. Forskjellen er at her blir man smurt inn i aromatiske oljer utvunnet av planter med fantastiske egenskaper. Gaver til bestemor kan være vanskelig å finne, men denne opplevelsen vil hun helt sikkert sette pris på. Hun kan blant annet se frem til et styrket immunforsvar, økt blodsirkulasjon og lindring av smerter i kropp og sinn.

Etter en hel time med avslapning, behagelig musikk og etter at de aromatiske oljene har gjort sitt, så er det bare å merke hvor avstresset og lett man føler seg når man går ute i gatene igjen. 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

Les også:

Gave til mamma

Lesetid: 10 min.

Julegave til bestemor

Lesetid: 8 min.

Julegave til besteforeldre

Lesetid: 9 min.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!