Morsomme gaver er opplevelser, og du finner dem her på Truestory. Vi har samlet leverandører av spennende og morsomme opplevelser fra hele landet for å ha et stort spekter å velge fra. Det er jo noen ganger slik at det som er morsomt for den ene, ikke er like morsomt for den andre.

Men her er det noe å finne for alle mennesketyper og aldre. Vi har plukket ut noen eksempler.

Noen morsomme overraskelser

Morsomme gaver til han

Kurs i ølbrygging

Til han som alltid er kritisk til nye øltyper foreslår vi et kurs i ølbrygging i Oslo. Da får han kunnskapen til å blande akkurat det ølet han bør være fornøyd med. Det arrangeres på Ølakademiet og kursholderne har lært faget på Bryggerhøyskolen i København. Da skulle de være kvalifisert til også å besvare kritiske spørsmål.

Urban Cannibals: Escape Room

Det nye gatekjøkkenet i Oslo selger byens billigste burgere og han står på menyen! Hvis han da ikke klarer å løse gåten og unnslippe fra bakrommet i opplevelsesspillet Urban Cannibals på Escape Room i Oslo. Det er variasjoner av spillet for 2-3 personer som må ut fortest mulig og for 4-7 venner som heslt ikke vil se hverandre spist.

Fossrappellering på Voss

 Til han som hele tida søker fysiske utfordringer foreslår vi fossrappellering på Voss. I Skjervfossen er det 100 meter fra topp til bunn, og det er greit å ha teknikken inne før nedstigningen. Det får han med grundig briefing i forkant, samt en oppvarmingsrunde før det setter utfor. Dette er litt annerledes enn rafting. 

Morsomme gaver til henne

Besøk Ice Domes i Tromsø

Norge er kaldt og vakkert.  Denne kombinasjonen er utnyttet til fulle i Tromsø Ice Domes. La henne bli isprinsesse for en dag med et besøk til ishotellet i Tamoc Valley. Alt er is; hotellrommene, kinoen og baren. Lysshowet og den alkoholfrie shoten i isbaren akkompagneres med informasjon om det frosne vannets egenskaper og andre arktiske pussigheter.

The Inventors Legacy: Escape Room

Tilbake til Escape Room i Oslo foreslår vi spillet The Inventors Legacy. Hvis hun er av den oppfinnsomme sorten kan hun redde verden og samtidig blir rik. Det er vel å merke hvis gruppen finner ut hvordan de merkelige oppfinnelsene som finnes i rommet skal brukes for å avverge den store katastrofen – i løpet av 60 minutter!

Vinsmaking på Klosteret

Ofte drikkes det vin når man har det morsomt. Derfor er vinsmaking både morsomt og lærerikt. En smaking på Klosteret har av den grunn en spesiell plass i vår seksjon for morsomme gaver. Blant levende lys og med lyden av klostermusikk prøvesmakes fem forskjellige viner.  La den gode vinen løsne tungebåndene før selskapet forsvinner videre ut i natten på nye eventyr.

Morsomme gaver under 500 kr

Det er selvfølgelig gaver også for slunkne lommebøker. For lettere å finne fram til dem, har vi laget et lite utvalg her.

Vin og maling med Paint'n Sip

Vi har for eksempel Maling og moro hos Paint`n sip. Kunstnerisk utfoldelse i kombinasjon med veiledende bruk av malerpensler kan avstedkomme mye moro og kreative løsninger. De ferdige mesterverkene kan selvfølgelig tas med hjem, eller det kan lages en utstilling på jobben i etterkant.

Tretoppklatring i Bergen

En morsom gave til hele familien er tretoppklatring i Bergen med klatreparken Høyt & lavt. Her det klatreopplevelser i mange vanskelighetsgrader og forskjellige løyper. Det mulig å overkomme 109 hindere på veien og nyte til sammen over 1 000 meter med zipline. Ta gjerne med niste.

Sjokoladekurs i Oslo

Sjokolade er et næringsmiddel som får sving på endorfinene, altså selveste gledeshormonene. Et sjokoladekurs i Oslo må derfor være en vinner blant morsomme gaver til kjæresten eller andre som blir glade bare ved lukten av sjokolade. Her får man en inngangsbillett til sjokolade-kjennernes indre sirkler, man får smake forskjellige typer sjokolader og lage sin egen plate!

Moskussafari

Om moskusen ikke er kjent som et morsomt dyr, må det da likevel være morsomt å ha sett en? Det er nemlig ikke så altfor mange igjen av dem. En moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark gir muligheten til å få øye på dette digre og særdeles hårfagre dyret. Det vil være fint med zoomlinse på kameraet, for det er ikke sikkert det kommer helt fram for å hilse på.

Historisk vandring

En historisk vandring langs Akerselva kan by på mange interessante og også morsomme historier fra vår nære fortid. Det er fra dette miljøet Oscar Braathen skrev sine muntertriste historier on fabrikkjentenes liv og Hønse-Lovisas hus. Turen går beleilig nok helt fram til mathallen.

Flere morsomme gaver

Vi tar et oppsamlingsheat til slutt for å være sikre på å ha nevnt disse.

Whiskysmaking har kommet inn i det gode selskap blant øl- og vinkjennere. Noen av svarene på gåten om «Livets vann» er det mulig å få med whiskysmaking på Underbar i Oslo. Om det ikke går å fravriste alle produsentenes hemmeligheter, lærer man i det minste hvordan man skal få mest mulig ut av hver dråpe av denne edle drikken

Og helt til slutt; hvor morsomt ville det ikke vært å kunne lage sine egne pølser? Det er akkurat det som læres bort med et pølsekurs med Anni`s Pølsemakeri. Her er undringens tid forbi. Svaret på spørsmålet om hva som egentlig er i pølsa, vil du få her. Og framover lager du dem selv.

Hvordan bestille morsomme gaver?

Det er bare å finne dem her på siden, og gå til handlekurven. Du velger hvor mange som skal delta på opplevelsen, og betaler. Et gavekort blir deretter sendt i din retning eller direkte til mottakeren. Du velger selv om den sendes gjennom postverket eller som epost.

Du kan også få med en eske gavekortet kan legges i hvis det er meningen å pakke den inn. Med på kjøpet følger fire gourmet-sjokolader.

Opplevelsen bookes når tiden er inne, og den kan også byttes ut i en annen opplevelse hvis man føler for det.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

Personlige gaver

Lesetid: 6 min.

Bursdagsgaver

Lesetid: 6 min.

En aften med Paint’n Sip

Lesetid: 8 min.