Har du noen gang fått en bursdagsgave du aldri har brukt? 

Ikke så rart, for de fleste av oss har vel mer enn nok klær og ting. Nettopp derfor kan det være vanskelig å finne på noe nytt og spennende til samme person hvert år, for ikke å snakke om de man ikke kjenner så godt. 

Vi utfordrer deg til å tenke nytt!

Hva med å overraske med en opplevelsesgave? Å gi en opplevelse i bursdagsgave kan være både personlig og uforventet. Og det beste: minnene varer livet ut. Bli inspirert av våre bestselgende opplevelsesgaver her.

 

Tips til personlige bursdagsgaver

Tips til morsomme bursdagsgaver

Tips til bursdagsgaver med mening

 

De kuleste bursdagsgavene under 500 kr

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo & Bergen

Kreative venner vil elske denne gaven! Nyt en aften med noe smakfullt i glasset og fargerikt på lerretet. Pakken inkluderer både lerret, maleutstyr og en dyktig malerinstruktør. Man får faktisk ta med det ferdigstilte kunstverket hjem, så bursdagsbarnet får bevare minnet og du kan gi ditt eget bilde i tillegg! Denne opplevelsen finner du både i Oslo og Bergen.

Pris: 395,- per person

Brunch på The Salmon i Oslo

Dette er en god anbefaling for en bursdagsgave til mamma. The Salmon serverer fantastisk norsk sjømat på moderne vis. Fersk laks fra eget oppdrett og sesongens råvarer er det som venter deg her, servert i lyse og luftige lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Perfekt etter en lang natt med feiring!

Pris: Fra 240,- per person

Racing simulator hos Drammen Racing Senter

Dette er en god anbefaling som en bursdagsgave til bror som drømmer om å kjøre Porsche på Nürburgring. Gi han en opplevelse som nesten gjør drømmen til virkelighet! Her trer man inn i en realistisk virtuell verden der man opplever den ekte følelsen av å være tilstede på banen. Drammen Racing Senter tilbyr toppklasses simulator med 2G kraft med flere muligheter for baner som Formula 1 og Rally GT. Gi billetter for to, så kan dere kjøre om kapp! 

Pris: Fra 300,- per person

 

De kuleste bursdagsgavene under 1000 kr

En tur i vindtunnel hos VossVind

Vil du gi noe allsidig men forutsigbart? Vindtunnel er en bursdagsgave som passer for både unge, voksne og om man er modig eller ei. Gi vedkommende en tur i vindtunnel, der man opplever følelsen av et fritt fall på opp mot 250 km/t. En bursdagsgave som gir en god dose med adrenalin og det nærmeste man kommer til fallskjermhopping i trygge omgivelser.

Pris: Fra 639,- per person

SpaDag på The Well

Dette er bursdagsgaven til en som fortjener å skjemmes bort! La dem glemme hverdagens stress mens de nyter en hel dag på et av Skandinavias største velværesenter. Her kan man senke skuldrene og bare nyte! Opplevelsen inkluderer en rekke spaprodukter, i tillegg til en deilig lunsj eller middag. 

Pris: 955,- per person

Ginsmaking på HIMKOK i Oslo

Dette er gaven til en kjæreste eller venn som sverger til en klassisk gin & tonic på byen. Gi dem en unik smaksopplevelse på HIMKOK i Oslo, som er kåret til en av verdens beste cocktailbarer! Her får bursdagsbarnet en omvisning i destilleriet der HIMKOK produserer sin egen gin, etterfulgt av en introduksjon og smaking av 3 forskjellige typer gin og 3 cocktails laget med ulike gin.

Pris: 999,- per person

En avslappende massasje

Denne bursdagsgaven skuffer vel aldri. Passer like godt til en venn, kjæreste, pappa eller tante som fortjener litt ekstra. Gi det heldige bursdagsbarnet en time med klassisk massasje hos et velvære studio eller spahotell! Massasjer kan bidra til å redusere muskelsmerter, gi økt overskudd og forbedre søvnkvalitet.

Ølsmaking hos Øl Akademiet

 Dette er en bursdagsgave som passer til en ølelsker som vil ta fredagspilsen til nye høyder. Gi en lærerik kveld på ølsmaking, der vedkommende får omfattende kunnskapen om ølkunsten og en sanselig opplevelse – for her får man både lukte og smake på forskjellige type øl, og kanskje finne sin nye favoritt øl!

 

Gavetips til den som har alt

Kjenner du en som absolutt ikke har plass til flere pynteting, kjøkkenredskaper og sportsutstyr? Bytt ut de materialistiske tingene med en av disse unike opplevelsesgavene, så blir bursdagsbarnet både overrasket og fornøyd, uten å komme et steg nærmere hoarder-tilværelsen.

Kanotur i Østmarka med Oslo Outdoor

Gi en uforglemmelig naturopplevelse til turgåeren i familien. Bursdagsbarnet trenger ikke dra langt ut fra Oslo for å oppleve en idyllisk kanotur. Her kan man nyte et ferskt måltid grillet på bålet og kanskje få øye på en elg eller ugle? Transporten til og fra Oslo er inkludert! 

Pris: Fra 900,- per person

Historisk vandretur ved Akerselva

Er bursdagsbarnet glad i friluftsliv, byliv og historie? Da anbefaler vi denne opplevelsen. Sammen med en erfaren guide, får man en flott tur langs elva, i tillegg til å lære om historien bak kjente bygg og broer på veien. Turen avsluttes på Mathallen, der man kan nyte et velfortjent måltid.

Pris: 200,- per person 

FamilieRafting på Voss

Er bursdagsbarnet en ekstra viktig person du vil gi noe helt enestående? Hvis mamma eller pappa fyller år er dette en råkul gave og ikke minst tidenes utfordring for hele gjengen! Ta med de nærmeste på en minnerik feiring i elven. For å toppe det hele får man en bildefremvisning fra opplevelsen i etterkant, så man kan bevarer minnene fra denne fantastiske opplevelsen. 

Pris: 690,- per person

Bushcraft med Wolverine Adventure

Tidenes buradagsgave til den som sier “det hadde jeg klart” når de ser på 71 grader nord. Med en dyktig guide får man lære hvordan å overleve i naturen med enkle forutsetninger. I tillegg til en lærerik opplevelse får man nyte et måltid under åpen himmel. Bursdagsbarnet vil være ett steg nærmere en ekte villmarksoppdager! 

Pris: 1200,- per person 

Tandemhopp med Skydive Tønsberg

Nærmer det seg bursdagen til en modig adrenalinjunkie, så bør du sjekke ut denne enestående opplevelsesgaven. Dette kommer bursdagsbarnet aldri til å glemme!

Pris: 3990,- per person

 

Over 200 minneverdige opplevelsesgaver

Fant du ikke en passende gave i denne listen, eller er den perfekte opplevelsesgaven i feil by? Besøk nettsiden vår for å bla gjennom hele utvalget. Der finner du opplevelsesgaver til enhver smak!

Gi en opplevelsesgave i vår flotte gaveeske!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre opplevelsesgaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gaven er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Gavetips og inspirasjon til deg!

Gavetips til venninne

Lesetid: 11 min.

Perfekt bursdagsgave til kjæresten

Lesetid: 6 min.

7 grunner til å gi en opplevelse i gave

Lesetid: 5 min.