Har du noen gang fått en bursdagsgave du aldri har brukt? 

Ikke så rart, for de fleste av oss har vel mer enn nok klær og ting. Nettopp derfor kan det være vanskelig å finne på noe nytt og spennende til samme personer hvert år, for ikke å snakke om de man ikke kjenner så godt. 

Vi utfordrer deg til å tenke nytt. 

Hva med å overraske med en opplevelsesgave? Å gi en opplevelse i bursdagsgave kan være både personlig og uforventet. Og det beste: minnene varer livet ut. Bli inspirert av våre bestselgende opplevelsesgaver her!

De kuleste bursdagsgavene under 500kr

Standup og drinker på Latter

Er bursdagsbarnet en som alltid ler seg ihjel før de klarer å fortelle vitsen ferdig? Eller kanskje en du ler så mye med at dere får vondt i magen? Dette er bursdagsgaven for dem. Gi en aften på Latter på Aker Brygge, som inkluderer snacks, drikke og et underholdende show med 5 forskjellige komikere.

Pris: 440,- per person

Racing simulator hos Drammen Racing Senter

Dette er en god anbefaling som en bursdagsgave til bror som drømmer om å kjøre Porsche på Nürburgring. Gi han en opplevelse som nesten gjør drømmen til virkelighet! Her trer man inn i en realistisk virtuell verden der man opplever den ekte følelsen av å være tilstede på banen. Drammen Racing Senter tilbyr toppklasses simulator med 2G kraft med flere muligheter for baner som Formula 1 og Rally GT. Gi billetter for to, så kan dere kjøre om kapp! 

Pris: Fra 300,- per person

Brunch & Jazz på Amerikalinjen

Dette er en god anbefaling for en bursdagsgave til mamma. Brasserie Atlas gir henne en liten bit av New Yorks brunch-kultur med en norsk vri. Nystekt egg og bacon og fersk frukt i laid-back stemning innenfor historiske vegger i et av Norges første boutiquehoteller. Perfekt etter en lang natt med feiring.

Pris: Fra 300,- per person

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo & Bergen

Kreative venner vil elske denne gaven! Nyt en aften med noe smakfullt i glasset og fargerikt på lerretet. Pakken inkluderer både lerret, maleutstyr og en dyktig malerinstruktør. Man får faktisk ta med det ferdigstilte kunstverket hjem, så bursdagsbarnet får bevare minnet og du kan gi ditt eget bilde i tillegg! Denne opplevelsen finner du både i Oslo og Bergen.

Pris: 395,- per person

Klatring hos Oslo Sommerpark

En spennende bursdagsgave med aktiviteter for bursdagsbarn i alle aldre. I Oslo Sommerpark venter en dag proppfull av morsomme aktiviteter i naturen. Løypene består av ulike hinder, gyngebroer, stiger, tunneler og zipliner på over 1000 meter til sammen. Man kan i tillegg nyte en vandretur i vakre naturområder, helt gratis.

Pris: Fra 175,- per person

De kuleste bursdagsgavene under 1000 kr

SpaDag på The Well

Dette er bursdagsgaven til en som fortjener å skjemmes bort! La dem glemme hverdagens stress mens de nyter en hel dag på et av Skandinavias største velværesenter. Her kan man senke skuldrene og bare nyte! Opplevelsen inkluderer en rekke spaprodukter, i tillegg til en deilig lunsj eller middag. 

Pris: 955,- per person

Vindtunnel i Oslo

Vil du gi noe allsidig men forutsigbart? Vindtunnel er en bursdagsgave som passer for både unge, voksne og om man er modig eller ei. Gi vedkommende en tur i vindtunnel, der man opplever følelsen av et fritt fall på opp mot 250 km/t. En bursdagsgave som gir en god dose med adrenalin og det nærmeste man kommer til fallskjermhopping i trygge omgivelser.

Pris: 599,- per person

Ginsmaking på Chair

Just me and my gin… Dette er gaven til en kjæreste eller venn som sverger til en klassisk GT på byen. Gi dem en unik smaksopplevelse på Oslos beste ginbar Chair. Man får 1,5 time med introduksjon til ginens verden, smaking av fem forskjellige gintyper og deilig antipasti servert på siden.

Pris: 595,- per person

Klassisk massasje hos WellMed

Denne bursdagsgaven skuffer vel aldri. Passer kanskje ekstra godt til en pappa eller onkel som fortjener litt ekstra. Her får det heldige bursdagsbarnet en hel time med klassisk massasje hos WellMed i Bergen, som bidrar til å redusere muskelsmerter, gi økt overskudd og forbedre søvnkvalitet.

Pris: 850,- per person

Harry Potter Escape Room

Om du kjenner noen potterheads, så er denne opplevelsen skapt for dem. Samme hvilket hus de tilhører, her må de løse gåter og eksperimentere med magi. Spillet inkluderer flere komponenter fra bøkene, som enhver Harry Potter fan vil elske. Prisen inkluderer to personer, så her kan dere sammen flykte til en verden av magi! 

Pris: 840,- for to personer

Ølsmaking hos Øl Akademiet

 Dette er en bursdagsgave som passer til en ølelsker som vil ta fredagspilsen til nye høyder. Gi en lærerik kveld hos Øl Akademiet, der vedkommende får omfattende kunnskapen om ølkunsten og en sanselig opplevelse – for her får man både lukte, smake og finne den perfekte serveringstemperaturen til ølen. Både i Oslo og Bergen.

Pris: 645,- per person

Gaver til den aktive

Kjenner du noen med maur i rompa? En som heller drar til fjellet enn storbyer, eller kanskje en skikkelig treningsnarkoman. Flott bursdagsgave til de som har alt, og passer like godt til både søsken og kolleger.

Tretoppklatring i Bergen

Dette er Bergens beste lekeplass for både store og små. En klatredag hos Høyt&Lavt i Bergen passer godt å gi til en som er glad i aktivitet og natur, men ikke vær redd for å utfordre en med høydeskrekk! La bursdagsbarnet leke seg gjennom haugevis av løyper, en rekke hinder og over 1000 meter med zipliner!

Pris: Fra 160,- per person

RIB-safari i Oslo og Bergen

Med en erfaren kaptein og et fartøy som er bygd for trygghet og fart på samme tid, så kan ikke det bli noe annet enn en minneverdig bursdagsgave til kjæresten eller en venn. For på RIB-safari får vedkommende en god blanding av adrenalin og latter når man hopper på bølgene. Vi tilbyr RIB-safari i Oslo og Bergen.

Pris: 595,- per person

Kanotur i Østmarka med Oslo Outdoor

Gi en uforglemmelig naturopplevelse til turgåeren i familien. Bursdagsbarnet trenger ikke dra langt ut fra Oslo for å oppleve en idyllisk kanotur. Her kan man nyte et ferskt måltid grillet på bålet og kanskje få øye på en elg eller ugle? Transporten til og fra Oslo er inkludert! 

Pris: Fra 900,- per person

Historisk vandretur ved Akerselva

Er bursdagsbarnet glad i friluftsliv, byliv og historie? Da anbefaler vi denne opplevelsen. Sammen med en erfaren guide, får man en flott tur langs elva, i tillegg til å lære om historien bak kjente bygg og broer på veien. Turen avsluttes på Mathallen, der man kan nyte et velfortjent måltid.

Pris: 200,- per person 

Gaver til de som fortjener en liten pause

En opplevelsesgave kan gi så mye mer enn bare minner! I denne kategorien finner du forslag til gaver innen spa og velvære. Kanskje mottakeren er mamma som har vært sjåfør til fest, eller en hardtarbeidende avgangselev som har bestått siste eksamen. Gi noe som lader batteriene deres, de kommer til å takke deg etterpå!

Spa & Brunch på The THIEF

Om det så er bursdagsgave til kjæresten eller bursdagsgave til bestevenninnen, har det ingenting å si. Denne bursdagsgaven handler om å lade batteriene med 2 retters brunch og fri adgang til alle fasiliteter i THIEF SPA. Med dette gir du bursdagsbarnet fridagen av alle fridager.

Pris: 895,- per person

Floating i Oslo

Floating er en enkel og effektiv terapi hvor man flyter i en tank som er forseglet. Her får kroppen, muskler og ledd får en pause fra tyngdekraften. Floating kan hjelpe med blant annet søvnløshet, hodesmerter, avhengighet, redusere stress og mye mer. Som skapt for de som trenger real pause fra hverdagen.

Pris: 620,- per person

Bursdagsgaver til en foodie

Hvis bursdagsbarnet er over gjennomsnittet glad i mat og drikke, anbefaler vi at du tar dem med på en smaksrik reise. 

Privat sjokoladesmaking i Oslo

Kjenner du en med konstant søtsug? Da har vi den ultimate gaven. Her får man oppleve lykken av sjokolade på et helt nytt nivå! Få en innføring i sjokoladens historie og produksjon av kvalitetssjokolade. Man får også smake på flere kvalitetssjokolader og rå kakaobønner. Som skapt for den som ble født med munchies.

Pris: Fra 495,- per person

Indisk kokkekurs hos Masalamagic

Kjenner du en som har spist litt for mye Toro Tikka Masala? Gi dem et grundig kurs i indisk matlaging, så de kan begynne å diske opp noen ordentlige retter. Her får man en 3(+) timers temakveld med informasjon om oppskrifter, krydder og ingredienser etterfulgt av praktisk matlaging og selvfølgelig et skikkelig smakfullt måltid.

Pris: 1250,- per person

Spenstige bursdagsgaver

Her er de beste opplevelsesgavene til de som ikke er redd for å kjenne på adrenalinet. Her får du minnerike opplevelser som garantert øker pulsen, og tester både høydeskrekken og utholdenheten. Perfekt for en aktiv mor eller en naturglad kjæreste!

Zipline i Holmenkollen

Kollega, bekjent eller bestevenn, dette vil falle i smak hos enhver mottaker og det vil uten tvil overraske. La bursdagsbarnet kjenne på adrenalinet mens de flyr ned Holmenkollen. Perfekt måte å gjøre bursdagsfeiringen ekstra morsom!

Pris: 700,- per person

FamilieRafting på Voss

Er bursdagsbarnet en ekstra viktig person du vil gi noe helt enestående? Hvis mamma eller pappa fyller år er dette en råkul gave og ikke minst tidenes utfordring for hele gjengen! Ta med de nærmeste på en minnerik feiring i elven. For å toppe det hele får man en bildefremvisning fra opplevelsen i etterkant, så man kan bevarer minnene fra denne fantastiske opplevelsen. 

Pris: 690,- per person

Bushcraft med Wolverine Adventure

Tidenes buradagsgave til den som sier “det hadde jeg klart” når de ser på 71 grader nord. Med en dyktig guide får man lære hvordan å overleve i naturen med enkle forutsetninger. I tillegg til en lærerik opplevelse får man nyte et måltid under åpen himmel. Bursdagsbarnet vil være ett steg nærmere en ekte villmarksoppdager! 

Pris: 1200,- per person 

Tandemhopp med Skydive Tønsberg

Nærmer det seg bursdagen til en modig adrenalinjunkie, så bør du sjekke ut denne enestående opplevelsesgaven. Dette kommer bursdagsbarnet aldri til å glemme!

Pris: 3990,- per person

Over 200 minneverdige opplevelser

Fant du ikke en passende gave i denne listen, eller er den perfekte opplevelsesgaven i feil by? Besøk nettsiden vår for å bla gjennom hele utvalget. Der finner du et bredt spekter av opplevelsesgaver. 

Gavekort i gaveeske

Noen ganger skal vi gi til en kollega vi ikke kjenner så godt, og andre ganger til en venninne som har alt. Heldigvis tilbyr vi en gave som passer til absolutt alle! Bestill et åpent gavekort med ønsket verdi som mottakeren kan bruke på en valgfri opplevelse. Gavekortet kan tilpasses med en personlig hilsen for å gjøre den ekstra spesiell. 

Grunner til å kjøpe opplevelse i bursdagsgave

Hvorfor skal en sette gavetradisjonen på prøve å revurdere å gi det sikre sokkeparet i bursdagsgave og heller vurdere en opplevelse i bursdagsgave i stedet? For det første har opplevelsesgaver en garanti på vare evig og for det andre trenger man ikke å bruke en milliliter med drivstoff på en handletur etter gaven – du sitter bare med bærbaren din og drikker kaffe når du handler. Det er mange grunner til å vurdere å kjøpe en opplevelse i bursdagsgave og vi har så laget et eget innlegg dedikert til å prøve å overbevise Norges befolkning om hvorfor man skal vurdere å gi opplevelse i gave.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!