Har du noen gang fått en bursdagsgave du aldri har brukt? 

Ikke så rart, for de fleste av oss har vel mer enn nok klær og ting. Nettopp derfor kan det være vanskelig å finne på noe nytt og spennende til samme person hvert år, for ikke å snakke om de man ikke kjenner så godt. 

Vi utfordrer deg til å tenke nytt. 

Hva med å overraske med en opplevelsesgave? Å gi en opplevelse i bursdagsgave kan være både personlig og uforventet. Og det beste: minnene varer livet ut. Bli inspirert av våre bestselgende opplevelsesgaver her!

 

Personlige bursdagsgaver

Morsomme bursdagsgaver

Bursdagsgaver med mening

 

De kuleste bursdagsgavene under 500 kr

Racing simulator hos Drammen Racing Senter

 

Dette er en god anbefaling som en bursdagsgave til bror som drømmer om å kjøre Porsche på Nürburgring. Gi han en opplevelse som nesten gjør drømmen til virkelighet! Her trer man inn i en realistisk virtuell verden der man opplever den ekte følelsen av å være tilstede på banen. Drammen Racing Senter tilbyr toppklasses simulator med 2G kraft med flere muligheter for baner som Formula 1 og Rally GT. Gi billetter for to, så kan dere kjøre om kapp! 

Pris: Fra 300,- per person

Brunch & Jazz på Amerikalinjen

Dette er en god anbefaling for en bursdagsgave til mamma. Brasserie Atlas gir henne en liten bit av New Yorks brunch-kultur med en norsk vri. Nystekt egg og bacon og fersk frukt i laid-back stemning innenfor historiske vegger i et av Norges første boutiquehoteller. Perfekt etter en lang natt med feiring.

Pris: Fra 300,- per person

Maling & Moro hos Paint'n Sip Oslo & Bergen

 

Kreative venner vil elske denne gaven! Nyt en aften med noe smakfullt i glasset og fargerikt på lerretet. Pakken inkluderer både lerret, maleutstyr og en dyktig malerinstruktør. Man får faktisk ta med det ferdigstilte kunstverket hjem, så bursdagsbarnet får bevare minnet og du kan gi ditt eget bilde i tillegg! Denne opplevelsen finner du både i Oslo og Bergen.

Pris: 395,- per person

 

De kuleste bursdagsgavene under 1000 kr

SpaDag på The Well

Dette er bursdagsgaven til en som fortjener å skjemmes bort! La dem glemme hverdagens stress mens de nyter en hel dag på et av Skandinavias største velværesenter. Her kan man senke skuldrene og bare nyte! Opplevelsen inkluderer en rekke spaprodukter, i tillegg til en deilig lunsj eller middag. 

Pris: 955,- per person

En tur i vindtunnel

 

Vil du gi noe allsidig men forutsigbart? Vindtunnel er en bursdagsgave som passer for både unge, voksne og om man er modig eller ei. Gi vedkommende en tur i vindtunnel, der man opplever følelsen av et fritt fall på opp mot 250 km/t. En bursdagsgave som gir en god dose med adrenalin og det nærmeste man kommer til fallskjermhopping i trygge omgivelser.

Pris: Fra 639,- per person

Ginsmaking på Svanen D.G.Æ. i Oslo

Just me and my gin… Dette er gaven til en kjæreste eller venn som sverger til en klassisk GT på byen. Gi dem en unik smaksopplevelse på en av Oslos beste cocktailbarer. Man får en times introduksjon til ginens verden og smaking av fem forskjellige gintyper.

Pris: 549,- per person

Klassisk massasje hos WellMed

Denne bursdagsgaven skuffer vel aldri. Passer kanskje ekstra godt til en pappa eller onkel som fortjener litt ekstra. Her får det heldige bursdagsbarnet en hel time med klassisk massasje hos WellMed i Bergen, som bidrar til å redusere muskelsmerter, gi økt overskudd og forbedre søvnkvalitet.

Pris: 850,- per person

Ølsmaking hos Øl Akademiet

 Dette er en bursdagsgave som passer til en ølelsker som vil ta fredagspilsen til nye høyder. Gi en lærerik kveld hos Øl Akademiet, der vedkommende får omfattende kunnskapen om ølkunsten og en sanselig opplevelse – for her får man både lukte, smake og finne den perfekte serveringstemperaturen til ølen. Både i Oslo og Bergen.

Pris: 645,- per person

 

Gavetips til den som har alt

Kjenner du en som absolutt ikke har plass til flere pynteting, kjøkkenredskaper og sportsutstyr? Bytt ut de materialistiske tingene med en av disse unike opplevelsesgavene, så blir bursdagsbarnet både overrasket og fornøyd, uten å komme et steg nærmere hoarder-tilværelsen.

Kanotur i Østmarka med Oslo Outdoor

Gi en uforglemmelig naturopplevelse til turgåeren i familien. Bursdagsbarnet trenger ikke dra langt ut fra Oslo for å oppleve en idyllisk kanotur. Her kan man nyte et ferskt måltid grillet på bålet og kanskje få øye på en elg eller ugle? Transporten til og fra Oslo er inkludert! 

Pris: Fra 900,- per person

Historisk vandretur ved Akerselva

Er bursdagsbarnet glad i friluftsliv, byliv og historie? Da anbefaler vi denne opplevelsen. Sammen med en erfaren guide, får man en flott tur langs elva, i tillegg til å lære om historien bak kjente bygg og broer på veien. Turen avsluttes på Mathallen, der man kan nyte et velfortjent måltid.

Pris: 200,- per person 

Indisk kokkekurs hos Masalamagic

Kjenner du en som har spist litt for mye Toro Tikka Masala? Gi dem et grundig kurs i indisk matlaging, så de kan begynne å diske opp noen ordentlige retter. Her får man en 3(+) timers temakveld med informasjon om oppskrifter, krydder og ingredienser etterfulgt av praktisk matlaging og selvfølgelig et skikkelig smakfullt måltid.

Pris: 1250,- per person

FamilieRafting på Voss

 

Er bursdagsbarnet en ekstra viktig person du vil gi noe helt enestående? Hvis mamma eller pappa fyller år er dette en råkul gave og ikke minst tidenes utfordring for hele gjengen! Ta med de nærmeste på en minnerik feiring i elven. For å toppe det hele får man en bildefremvisning fra opplevelsen i etterkant, så man kan bevarer minnene fra denne fantastiske opplevelsen. 

Pris: 690,- per person

Bushcraft med Wolverine Adventure

Tidenes buradagsgave til den som sier “det hadde jeg klart” når de ser på 71 grader nord. Med en dyktig guide får man lære hvordan å overleve i naturen med enkle forutsetninger. I tillegg til en lærerik opplevelse får man nyte et måltid under åpen himmel. Bursdagsbarnet vil være ett steg nærmere en ekte villmarksoppdager! 

Pris: 1200,- per person 

Tandemhopp med Skydive Tønsberg

 

Nærmer det seg bursdagen til en modig adrenalinjunkie, så bør du sjekke ut denne enestående opplevelsesgaven. Dette kommer bursdagsbarnet aldri til å glemme!

Pris: 3990,- per person

 

Over 200 minneverdige opplevelsesgaver

Fant du ikke en passende gave i denne listen, eller er den perfekte opplevelsesgaven i feil by? Besøk nettsiden vår for å bla gjennom hele utvalget. Der finner du opplevelsesgaver til enhver smak!

La oss stå for innpakningen...

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre opplevelsesgaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gaven er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Gavetips og inspirasjon til deg!

Gavetips til venninne

Lesetid: 11 min.

Perfekt bursdagsgave til kjæresten

Lesetid: 6 min.

7 grunner til å gi en opplevelse i gave

Lesetid: 5 min.