Noe av det beste med julen er gleden av å gi gaver, og det er noe helt spesielt med å gi en personlig julegave som overrasker mottakeren. Men det kan være vanskelig å finne noe unikt og spennende til alle i kretsen din; det er kanskje nettopp derfor du har havnet her.

Dersom du leter etter ideer til en personlig julegave, er denne siden for deg! Vi gir deg våre beste tips og idéer til personlige julegaver til dine nærmeste, enten det er kjæresten, venner, familie eller kolleger.

Du kan lese om:

 

Personlig julegave til han

Er du på jakt etter en personlig julegave til en bror eller kompis, pappa eller bestefar, har vi flere kule opplevelsesgaver du bør vurdere å overraske med denne julen.

1. Romsmaking på Aku-Aku Tikibar

Romsmaking er en smakfull og spennende opplevelsesgave.

En smaksrik opplevelse for alle som digger rom. På Oslos eneste tikibar får en lærerik introduksjon til rom og dens historie og smake 6 forskjellige rom fra ulike regioner. Er han en sann entusiast, anbefaler vi han å bli igjen for å smake på de spennende drinkene på menyen! 

2. En tur i vindtunnel

Kjenner du noen som har drømt om å kjenne følelsen av å fly? En tur i vindtunnel er den perfekte gaven!

Gi han en tøff utfordring der han får kjenne på adrenalinet! Dette er en trygg måte å oppleve følelsen av å hoppe i fallskjerm. Under 3 minutters flytid får han kjenne på følelsen av å være vektløs, og opplevelsen tilsvarer et fritt fall på opp mot 250 km/t! Dette passer like godt til lillebror på 5 år som onkel på 60!

 

Personlig julegave til henne

Når du skal finne en personlig julegave til en venninner eller søster, til mamma, bestemor eller tante, kan et god idé være å tenke på hennes personlighet og livsstil. Er hun en workaholic som aldri tar seg en fridag, eller er hun fremtidens Van Gogh? Her har du noen av våre beste idéer til personlige julegaver til hun som har alt.

3. Maling & Moro hos Paint'n Sip i Oslo, Bergen eller Trondheim

God vin, godt selskap og alt nødvendig malerutstyr for å skape et mesterverk. Den perfekte julegaven til hun som har alt.

Har du en kreativ venninne eller en søster som drømmer om å selge egne malerier?  Her får hun alt av nødvendig utstyr og en dyktig malerinstruktør som viser de beste tipsene og triksene. Med noe godt i glasset skaper hun garantert et mesterverk!

4. Gavekort på massasje

Spa og velvære

Floating for 2 hos Bare Flyt Oslo

Prøv 60 minutter floating for 2 personer i et moderne, privat rom med regndusj. Gi hode og kropp en pause fra den travle hverdagen.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Ansikt- & Skuldermassasje hos Best of You

Gi ansiktet en boost og koble av fra hverdagens stress, med en deilig ansiktsmassasje.

Oslo

Spa og velvære

Massasje hos Best of You

Gi kroppen det lille ekstra den fortjener, med en 30 minutters massasje som kan løsne opp en stiv nakke og ømme muskler.

Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje hos Bare Flyt Oslo

Opplev følelsen av vektløshet, etterfulgt av en avslappende massasje som løser opp i stive muskler og ledd.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Floating & massasje for 2 hos Bare Flyt Trondheim

En perfekt kombinasjon for en spadag for 2 personer, med avslappende duo floating etterfulgt av klassisk 50-minutters massasje.

Trondheim

Spa og velvære

Floating hos Bare Flyt Oslo

Floating kan gi hodet og kroppen din det pusterommet du har lengtet etter. Her får man redusere stress og oppnå en dyp følelse av ro.

Oslo, Oslo

Spa og velvære

Babor Classic Facial hos Best of You

En grundig ansiktsbehandling med hudanalyse og Babor produkter. Behandlingen renser, frisker opp og tilpasses hver enkelt hudtype.

Oslo

Spa og velvære

Hot Stone massasje hos Wellmed

En beroligende behandling med varme steiner, som kan lindre kroniske smerter, redusere stress og sende kroppen i dyp avslapning.

Ulset

Personlig julegave til kjæresten

Selv til en person man kjenner så godt som kjæresten, kan det være vanskelig å finne en personlig julegave. Et godt utgangspunkt er å finne en opplevelse du kan bli med på, slik at dere kan skape enda flere minner sammen! 

5. Mat & vin på Klosteret

Et gavekort på en smaksopplevelse på Klosteret er en flott gave til alle som er glad i gourmet og gode viner.

Til en partner som digger god mat og vin, hva bedre enn en romantisk gourmetopplevelse? På klosteret står levende lys og et flott dekket bord klart, så dere kan nyte en 5-retters meny, med 7 viner spesielt utvalgt til dagens meny.

6. Romantisk opphold på Lysebu

 

Er det behov for en romantisk getaway? Et romantisk opphold på fantastiske Lysebu er en gave som gjør godt for dere begge. Her står blomster på rommet ved ankomst, og senere serveres en nydelig 3-retters middag. Dere får adgang til den nyrestaurerte svømmehallen og kunstutstillingen, og avslutt reisen med en herlig frokost basert på lokale råvarer. Alt i alt – høydepunktet under juletreet!

 

Personlig julegave til far

Vi har de personlige julegavene pappa virkelig ønsker seg. Enten han har en kresen gane eller et håndplukket musikkbibliotek i mancaven, så bør du vurdere å overraske han med disse unike opplevelsene.

7. Ølsmaking & omvisning hos Ringnes Brygghus

Et godt utvalg øl servert med smakstallerken er bare en del av denne opplevelsen på Ringnes Brygghus i Oslo.

Hvis faren din et godt grep om ølen hver fredag bør du sjekke ut denne smaksopplevelsen! Hos Ringnes Brygghus får han en guidet vandring i bryggeriet og en innholdsrik smaking av tre 25 cl. Ringnes pils, seks 15 cl. av Ringnes Brygghus egne brygg i kombinasjon med seks halve smørbrød. En sikker slager blant årets pakker.

8. Bluescruise og rekebuffet i Oslofjorden

Overrask din far med en kveld på fjorden med live musikk og rekebuffet.

Har du en far med Blues Brothers på repeat på skjermen hjemme? Inviter han på det legendariske bluescruiset på Oslofjorden. Her kan han ta så mange porsjoner han orker fra den ferske rekebuffeten med brød, smør, majones og sitron. Og det blir nok av stemning ombord, med nytt live band hver lørdag.

 

Personlig julegave til mor

Hvem fortjener vel en personlig julegave mer enn mamma? Her er våre beste personlige julegaver til din mor, så vel som til svigermor eller stemor.

9. Opphold i igloo hotel på Sorrisniva

Denne julegaven er som skapt for alle eventyrlystne med sansen for spektakulære opplevelser. På Sorrisniva i Alta kan din mor nyte lokale smaker, en morgen i badstue og en natt i et helt unikt ishotell. Dette er jo en julegave for 2! En perfekt romantisk getaway for mor og far, i helt utrolige omgivelser.

 

En opplevelsesgave i en fin gaveeske til jul

Slik kan opplevelsesgaven se ut under juletreet, i vår eksklusive gaveeske.

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med en eksklusiv gaveeske. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

En personlig julegave på budsjett

Julegaver opptil 300 kr

Julegaver opptil 600 kr

Julegaver opptil 900 kr

 

Trenger du mer inspirasjon til julegaver?

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Vi deler gjerne eksklusive tilbud, spennende inspirasjon, nyheter og konkurranser med deg.

Takk for påmeldingen, sjekk innboksen din!