Opplevelsesgaver har blitt utrolig populært, og det er stadig flere unge gutter som ønsker seg uforglemmelige opplevelser til jul.

Derfor har vi laget en liste med julegavetips til gutter som varierer i både innhold og form. Listen fokuserer på ungdomsgutter, og du finner derfor alt fra julegavetips til 7-årige gutter og julegavetips til 14 og 16-årige gutter.

Til en aktiv gutt

Til en fantasifull gutt

Julegavetips til gutter

Indoor Skydiving hos VossVind

Hvis du mangler et julegavetips til en gutt på 7 år, så kan dette være midt i blinken. Aldersgrensen er egentlig kun 5 år, men med en litt bedre balanseevne blir opplevelsen enda morsommere. Opplevelsen foregår på Voss, og VossVind gir deg muligheten til å teste ut det nærmeste man kommer fallskjermhopping uten å måtte hoppe ut fra et fly i flere tusen meters høyde. Det hele foregår faktisk på nærmest bakkenivå, og en kyndig instruktør er til stede under hele opplevelsen.

Nybegynnerkurs i Buldring på Klatreverket

Dette er et perfekt julegavetips til en gutt på 15 år. Her er det snakk om et kurs i ekte klatring, og det er ingen tau man kan bruke som hjelpemidler. Det eneste man har er sin egen fysikk og evnen til å gi alt. Dette er den reneste formen for klatring, og hos Klatreverket kan man benytte seg av mer enn 2 400 m2 klatreflate. Husk at man ikke behøver å være redd for å falle. Hvis man faller, lander man alltid mykt på svære tjukkasmadrasser på gulvet.

Fotograf for en dag

Til tenåringen med litt kreative ferdigheter er en dag i et profesjonelt fotostudio en morsom og annerledes julegave! Hos OK FOTO i Bergen får han utforske blant annet kamera og studiolys sammen med utdannede fotografter. Kanskje dere kan ta noen nye familiebilder til husets tomme vegger?

Familierafting på Voss

Ta hele familien med på rafting på Voss! Denne opplevelsen appellerer til alle over 5 år som tør å bli våte og ta en utfordring. Båtene tar opptil 8 personer. I tillegg har man muligheten til å teste ut en 2-manns-rafter. Hele turen varer ca. 3 timer, og VossActive sørger for alt utstyr i tillegg til forfriskninger. Så hvis du mangler et julegavetips til gutter med sans for fart og spenning, så bør du lese mer om denne opplevelsen.

 

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!

 

Har du lest...

Julegave til bror

Lesetid: 10 min.

Julegavetips til barn

Lesetid: 5 min.

Gave til han som har alt

Lesetid: 8 min.