Gave til en gravid

Når venninnen, kjæresten, partneren eller kona blir gravid, så skal hun selvfølgelig ha en gave. Det er flere forbehold og ting man bør tenke over når det gjelder en gave til gravide, og det store spørsmålet er jo selvfølgelig: Hva har hun lyst på?

Truestory.no har massevis av opplevelsesgaver som passer til alle mulige forskjellige mennesker – også gravide – og her ser vi nærmere på noen gode gavetips til gravide kvinner.

Gode gavetips til en gravid

Floating i Oslo

Floating er en form for terapi som ble utviklet for 40 år siden. Formålet er å gi mennesker den perfekte plassen hvor de kan regenerere både kropp og sinn – for selv om du er god til å slappe av og sove godt om natten, så blir kroppen og sinnet uansett påvirket av eksterne stimuli. 

Dette er med andre ord en perfekt gave til en gravid kjæreste, og gir henne en times ekstra ro under graviditeten. Terapien er enkel og effektiv, og den gravide flyter i en tank som er forseglet. Der inne er det ingen forstyrrelser fra utsiden, og ledd, muskler og babymagen får en pause fra tyngdekraften.

Fotokurs i praktisk teknikk hos Beccarella Photography

Når man er gravid, så kommer snart tiden hvor man tar massevis av bilder. Den lille skal jo selvfølgelig foreviges på alle mulige måter, og flotte bilder er alltid noe man kan dele med andre. De skal jo selvsagt helst være av en viss kvalitet. Dette er ikke bare en fantastisk gave til en gravid venninne, mor eller kjæreste, men også som en gravidgave til far!

Her får man nemlig et intensivt og spennende 4 timers fotokurs for nybegynnere og fotoentusiaster. Dere får utdelt praktiske oppgaver rundt omkring i Oslos gater, i tillegg til en unik mulighet til å se hvordan profesjonelle fotografer jobber.

Beauty-spapakke hos WellMed

Man sier at gravide har en ekstra glød, og det er nok riktig. Noen ganger kan det allikevel være en god idé å fremheve gløden litt, og det kan man få med en beauty-behandling hos WellMed i Bergen. Hvis du leter etter en gave til en venninne som er gravid, så er dette et godt tips.

Behandlingen inneholder HydraGlow ansiktsbehandling med noe så flott som melkesyre pensling. Dette fungerer som en peel og fjerner døde hudceller, gir huden fukt, eksfolierer huden og regulerer hudens pH-verdi. Dessuten får både vipper og bryn en skikkelig omgang, og den gravide går ut med en enda større glød enn da hun gikk inn.

The Inventor’s Legacy hos House of Secrets

Bare fordi man er gravid, så betyr ikke det at man ikke kan komme seg litt ut og få litt underholdning og spenning. Denne opplevelsen passer perfekt til nysgjerrige sjeler, og kan fungerer godt som gave til en gravid søster eller venninne.

Det hele handler om å bruke hjernen, for her blir du og gjengen din stengt inne på et rom i en time, noe som er akkurat nok tid til å forhindre en verdensomfattende katastrofe og bli rike. Ta med en liten flokk nysgjerrige venninner, og vær helter for en dag!

Pølsekurs med Anni’s Pølsemakeri

Det er ingenting som smaker bedre enn lekre grillpølser. Nå kan den gravide selv få muligheten til å briljere med å lage pølser helt fra bunnen av. Det er en ypperlig gave til en gravid mamma, og hun får alle de verktøyene hun trenger.

Alle råvarene, krydderiene, utstyret og kunnskapen står Anni’s Pølsemakeri for, og den gravide får dessuten friheten til selv å kreere en nyskapende og spennende pølsesort. Det beste av alt er at hun kan ta med alle 4 kilo med pølser hjem, slik at du også får smake på mesterverkene.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren!