Uansett om du kjenner svigermor godt eller om dere akkurat har blitt kjent, så er det viktig at du finner en god gave til svigermor. Ofte er det vanskelig å finne noe som passer perfekt, for hun har helt sikkert alt fra før.

Et supert gavetips til svigermor er helt klart en opplevelsesgave. Her hos Truestory.no finner du et godt utvalg av forskjellige typer opplevelsesgaver, og vi er helt sikre på at du finner en gave som er midt i blinken.

Naturopplevelser til svigermor

Kulturopplevelser til svigermor

Velvære og spa til svigermor

Unike gavetips til svigermor

Gourmetopphold på Amerikalinjen

Det var en tid da nordmenn emigrerte i stort antall til Amerika. Her har Amerikalinjen spilt en stor og viktig rolle for dette, og konseptet som preger dette hotellet blander norsk og amerikansk kultur. Her er det romslige rom med utsikt over fjord og fjell, og den New York-inspirerte stilen kommer til uttrykk gjennom høye tak, parkettgulv og store vinduer.

Denne opplevelsen inkluderer en fullpakket aften med en aperitiff og en trerettersmiddag for to, i tillegg til en fantastisk frokostbuffé dagen etterpå. Dette er med andre ord ikke bare en gave til svigermor, men også til svigerfar.

Historisk vandretur ved Akerselva

Dette er en perfekt 50-årsgave til svigermor. Uansett om hun er fra Oslo eller ikke, så er en vandretur langs Akerselva både underholdende og spennende. Hun kommer garantert til å lære noe nytt. Visste du for eksempel at elva har rundt 20 fossefall? Elva er kjent for industrialiseringen i forrige århundre, og fossefallene ble brukt til å holde gang i maskinene.

I dag er industrien borte, men mange av de gamle fabrikkbyggene står der fortsatt og fungerer i dag blant annet som cafeer og museer. En erfaren guide tar svigermor med på en historisk vandretur, og turen avsluttes med god mat på Mathallen. 

Prøv Floating i Oslo

Hvis du leter etter en personlig gave til svigermor, så kan dette være akkurat det du leter etter. For 40 år siden utviklet John C. Lilly flyteterapien. Det er en effektiv og enkel terapi hvor man flyter i en forseglet tank. Hele formålet med denne terapien er å gi mennesker den perfekte plassen til å regenerere både kropp og sinn, og inne i en slik tank får man ingen forstyrrende stimuli fra utsiden.

Mens man flyter, får kroppen, musklene og leddene en pause fra tyngdekraften, noe som har mange forskjellige gode helsevirkninger. Det hele varer i en time, og svigermor får servert både vann og te etter timen.

Sjokoladekurs hos Cacao Land

Hvis du leter etter en 60-årsgave til svigermor hun alltid kommer til å huske, så er sjokoladesmaking og kurs i Oslo noe du bør overveie å gi henne. Denne opplevelsesgaven inkluderer blant annet et introduksjonskurs i sjokolade.

En lidenskapelig formidler forteller alt det svigermor bør vite om sjokoladehistorie og produksjon. Hun får også lage sin egen sjokoladeplate av 100% økologisk sjokolade! Hvis svigermor liker søtsaker, så er dette noe for henne.

Snøscootersafari på Geilo

Hvis du leter etter svigermorsgaver som byr på natur og motor, så er en snøscootersafari på Geilo midt i blinken. Her får hun oppleve en 40 kilometer lang reise gjennom norsk vinterlandskap krydret med informasjon og underholdende fortellinger. I pausene får hun noe varmt i kroppen, og hun får dessuten også sjansen til å se fantastiske skapninger som elg, ørn og andre dyr i sine naturlige omgivelser.

Kulden behøver hun ikke å bekymre seg om. Både hjelm og scooterdress, som passer til klimaet, lånes ut av de kyndige guidene. Det er også mulighet til å velge å kjøre med en toseter, slik at svigermor kan dele opplevelsen med sin mann, datter eller kanskje deg? 

Klassisk massasje hos WellMed

Et gavetips til svigermor som alltid fungerer, er massasje – for hvem elsker vel ikke en god omgang massasje? Her får svigermor en hel time med dyptgående massasje av hele kroppen. Når man masserer hele kroppen, så stimulerer dette blod- og lymfesirkulasjonen, som igjen gir en god rensende effekt. Muskulaturen blir både mer smidig og elastisk.

Hvis svigermor har eventuelle søvnproblemer eller muskelsmerter, så vil en slik massasje også kunne hjelpe på dette. Her er det snakk om en behandling som gir mer overskudd. Etter behandlingen kan hun kose seg med en kopp varm te, og kjenne effekten bre seg gjennom hele kroppen.

Gaveesken – det lille ekstra!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre gaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

Vi tror du vil like disse også!

Gave til mamma

Lesetid: 10 min.

Julegave til svigermor

Lesetid: 4 min.

Julegave til besteforeldre

Lesetid: 9 min.

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!