Er du på jakt etter en perfekt valentinesgave til kjæresten din til 14. februar? Her kan du finne tips til en romantisk valentinsgave til både han og henne.

Her har vi samlet gavetips til kona, ektemannen og kjæresten, og vi har mange forslag til unike opplevelsesgaver som passer perfekt å overraske din kjære med på valentinsdagen i år.

Romantisk middag til han og henne

Man kan ikke kjøpe seg kjærlighet. Men man kan kjøpe god mat, som er nesten like bra! Gled din kjære med en romantisk smaksopplevelse til valentines.

Bærekraftige valentinsgaver til kjæresten

Er dere nesten like forelsket i naturen som dere er i hverandre? Da er det ingenting som passer bedre til valentines, enn en skjønn reise i det norske landskapet!

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari på Geilo

Vil du oppleve noe av det mest eventyrlige Norge har å by på, så skal du ta med dine kjære på snøscootersafari på Geilo!

Geilo

Opphold

Glamping på Lystang med Glamping Norge

Tilbring en natt i et luksuriøst glampingtelt på Lystang i Telemark, og opplev den magiske stemningen på glamping med utsikt til vannet.

Notodden

Natur

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark med Oppdal Safari

Guidet safari på 4-7 timer i Dovrefjell, det eneste stedet i Norge man kan oppleve den sjeldne moskusen!

Hjerkinn, Oppdal

Opphold, Natur

Glamping ved Tinnsjø med Glamping Norge

Overnatt i et innredet luksustelt ved Tinnsjø, og våkne til solstråler, fuglekvitter og utsikten over innsjø og åser.

Austbygde

Opphold

Opphold i Fosstopp Tretopphytter

Tilbring natten i en eksklusiv tretopphytte 8 meter over bakken, omringet av den fantastiske naturen i Hedalen og Vassfaret.

Hedalen

Kultur, Natur, Opphold

2 Dagers Tur i Kajakk på Voss

En eventyrlig reise blant majestetiske fjell, som vil føre deg til hjertet Nærøyfjord og The World Heritage Park.

Voss

Natur

3 dagers tur med kajakk og hiking i Voss

En 22 km lang guidet padletur gjennom Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Med måltider, kvalitetsutstyr, topptur og overnatting i telt.

Voss

Spennende valentinsgaver til han og henne

Disse opplevelsene er perfekt for par som elsker fart, spenning og en stor dose adrenalin. OBS: klamme hender kan forekomme.

Natur, Adrenalin

Familierafting på Geilo med Dagali Fjellpark

En vanvittig morsom raftingtur for store og små, med profesjonell guide som sikrer en trygg raftingopplevelse uansett forhold.

Geilo

Adrenalin

Dagstur rafting & overnatting med Sjoa Rafting

En uforglemmelig reise i Heidal, med 5 timer rafting på Sjoas beste strekning, 3 måltider og overnatting i koselig lavvo eller tømmerhytte.

Nedre Heidal

Adrenalin

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Opplev en 16 km lang raftingtur i Sjoa, Norges beste raftingelv. Lær padleteknikker og samarbeid i flåten, sammen med erfarne guider.

Nedre Heidal

Kultur, Adrenalin, Natur

Classic Kajakktur i Trondheim

Denne kajakkturen tar deg nedover Nidelven, gjennom sentrum av Trondheim og viser byen fra et nytt perspektiv.

Trondheim

Kultur, Natur, Adrenalin

Glødende kajakktur i Trondheim

En annerledes kajakktur gjennom Nidelven på kveldstid, med nye sanseinntrykk på vannet i mørket.

Trondheim

Adrenalin, Natur

Tau & Elv Actionpakke på Voss

Et eventyr som kombinerer balanse og klatring i tretoppene i Voss Klatrepark, og ekte naturkrefter i storslåtte omgivelser med rafting!

Skulestadmo

Adrenalin, Kultur, Natur

SUPtur i Trondheim

Denne SUP Tour tar deg og dem du er glad i med på en alternativ og unik reise langs Nidelven og viser andre flotte sider av Trondheim by.

Trondheim

Adrenalin, Natur

Snøscootersafari på Geilo

Vil du oppleve noe av det mest eventyrlige Norge har å by på, så skal du ta med dine kjære på snøscootersafari på Geilo!

Geilo

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en valgfri opplevelse

Få eksklusive tilbud, nyheter, konkurranser og inspirasjon rett i innboksen din.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!

 

Våre mest romantiske valentinsgaver

Valentinsdag (Alle hjerters dag om du vil) nærmer seg, og med det er jakten på å finne en valentinsgave et faktum. Men selv om du har hell i kjærlighet kan det være vanskelig å finne en romantisk valentinsgave til kjæresten.

Mange menn og kvinner sjarmeres i senk av både vin, blomster og smykker, men det finnes en valentinesgave som er mye bedre enn disse. En opplevelsesgave; den perfekte overraskelsen til han eller henne som har alt!

Vi tror en opplevelsesgave uttrykker mye mer kjærlighet og romanse enn materialistiske ting. Det er nesten som et kjærlighetsbrev, bare at du ikke trenger å skrive noe ned, for handlingene snakker for seg selv.

Nedenfor er vår liste over 10 populære gavetips til valentinsdagen:

Romantisk Weekend på Lysebu

Ingenting sier “romanse” mer enn et hotell som har historisk og kulturell preg. På Lysebu Hotel kan dere flykte fra hverdagen og fokusere på hverandre. Omgivelsene er inspirert av de gamle kongsgårdene, og på oppholdet får dere 3-retters middag basert på lokale norske råvarer, besøke en prisbelønnet vinkjeller med sine egne vinkelnere, og et eksklusivt hotellrom for deg og din valentine.

Vinsmaking på Klosteret

Klosteret er kjent for å være en av de mest romantiske restaurantene i Oslo!

Om man vil slå på klisjé-stortromma, er dette nok den ultimate valentine’s date man kan ta sin kjære med på. Levende lys, stemningsfulle lokaler, kvalitetsvin fra en prisvinnende vinkjeller og fantastisk mat.

Øl- & Matkurs i Oslo

Er kjæresten en skikkelig feinschmecker? Da er et matkurs midt i blinken til valentines, en morsom opplevelse for dere begge!

Skap like mye magi mellom dere to på valentine som magien mellom kombinasjonen av øl og kokkekunst hos Ølakademiet! Kokken og ølentusiasten, Ronja Velten, har klart å føre to verdener sammen, og skapt unike retter som man ikke tenker over kunne være et par.

Urban Kajakktur i Trondheim

Kajakk er en spennende opplevelse dere kan dra på sammen.

Dette er ikke helt som gondoler i Venezia, men selve opplevelsen er ikke langt fra. Her glir dere inn i en verden av stillhet og kjærlighet på en vakker tur  nedover Nidelven, hvor dere får se de gjemte sidene til Trondheim og sende hverandre flørtende blikk innimellom.

Romantisk spa opphold på Farris Bad

Et gavekort på spa er for mange den ultimate romantiske gaven. Avslapping, romanse og hverdagsluksus, hva mer kan man be om?

Den populære parbehandlingen er alt dere trenger for å lege både kjærlighet, kropp og sinn. Senk skuldrene, lad batteriene og nyt hverandres selskap i det nydelige spaet.

Snøscootersafari på Geilo

Hva med å dra på en uforglemmelig reise som dette sammen? En safari på snøscooter blir et minne for livet!

Send lange, varme valentinsblikk til hverandre på snøscootersafari over Norges vinterlandskap. Om varme blikk ikke er nok,  er det også muligheten for å leie en toseters snøscooter hvor dere så får nærheten av hverandre, mens dere beundrer det flotte landskapet – og kanskje noen dyr?

Snorkle med Spekkhoggere fra Andenes

Å snorkle med spekkhoggere i Nord-Norge er en opplevelse dere aldri vil glemme.

Et forhold er alt om å kommunisere, men også å skape minner sammen! Så hvorfor ikke eksekvere begge deler på denne snorkle-opplevelsen. Her får dere skape unike minner sammen gjennom å komme i nærkontakt med de sosiale spekkhoggerne. De 2 til 3 timene er deres og ingen andres å dele.

Pakk inn opplevelsesgaven!

Lag et spesialdesignet gavekort med en personlig hilsen fra deg! Vi kan gjøre valentinsgaven ekstra spesiell med vår flotte gaveeske med deilige sjokolader inni. Opplevelsen kan byttes og gavekortet er gyldig i hele 2 år.

Fortsatt usikker på hvilken opplevelse du skal velge? Gå for et åpent gavekort, så kan du velge pris og mottakeren velge opplevelsen. Pakken sendes direkte til postkassen din – eller til mottakeren! 

 

Hvorfor gi en opplevelse i valentines gave?

Nå er ikke vi kjærlighetseksperter, men vi har noen idéer om hvorfor en opplevelse er en riktig valentines gave. Det er ikke kun fordi vi mener en opplevelse i valentines gave snakker høyere enn ord som vi nevnte tidligere. Fortellingen begynner med oss og verdiene våre om å skape historier sammen  – å verdsette de vi elsker og å utfordre hverandre til neste nivå, noe som som ligger til grunn for våre opplevelser. For oss handler opplevelsesgaver akkurat om de verdiene som fører til et sterkere bånd og fundament – og til slutt “a TrueLoveStory.” Truestory!

Tips til å finne gave til kjæresten

Med det mener vi: “Hvilke opplevelser er best å gi i valentinsgave?” Mennesker er forskjellige og det er kjærester også. Hva vil falle i smak? Det skal ikke være enkelt å finne en opplevelse i gave heller, men her har du noen punkter å starte ut fra og vi håper du kommer deg et godt stykke videre med din valentinsgave 

Overraskelse og spenning
Det er kanskje en klisjé at man må holde liv i kjærligheten gjennom litt spenning og overraskelser. I dette tilfellet tenker vi på å gi en opplevelse, og det her høres kanskje ekstremt ut, men som får din bedre halvdel ut av komfortsonen. Man holder seg som regel innenfor trygge rammer og velger gjerne noe man tenker vil være midt i blinken. Vårt beste gavetips til valentines gaver vil derfor være en opplevelse som er noe utenom det vanlige og som vil ta dere til nye høyder – kanskje fallskjermhopping? Vi har nemlig et stort spekter med opplevelsesgaver som vil forfremme denne tankegangen. For den rolige: få fart i han eller henne avslappende.

Kommunikasjon
Mangler du å sette ord ord på følelsene? Vis det med en opplevelse. Og nå tenker ikke vi kun på å gi din kjæreste en spabehandling for å vise kjærligheten. Vi vet at vi har våre øyeblikk der vi tror vi er kjærlighetseksperter, men her kan man også med en opplevelse si: kom deg opp av sofaen! Yes, vi hinter til adrenalinopplevelser, som vindtunnel eller surfing.

Samhold og interaksjon
Finn en opplevelsesgave som dere kan gjøre sammen! Litt kvalitetstid er alltid en slager, som et romantisk spaopphold. Eller eventuelt finn en opplevelse som er utenom det vanlige. Bli kjent med hverandre på andre måter, som gjennom opplevelser i Lofoten, jakten på nordlyset eller noe mer ekstremt som rafting. I tillegg er det opplevelser hvor man kan møte andre mennesker, som vinsmaking eller matkurs!

Andre har også lest...

Meld deg på nyhetsbrevet og spar 10% på en opplevelse

Få nyheter, inspiration og tilbud på opplevelser rett til innboksen.

Takk for påmeldingen. Sjekk innboksen din!